Absurdity a poklady v keši - pochlubte se
Publikováno 10 duben 2009 - 13:06

Publikováno 10 duben 2009 - 13:50
vkvkvk napsal/a:
Ale vysvětluj to malým dětem. Osobně bych gumičky vyhodil.kaote napsal/a:
Prezervativy se často hodí a když člověk není v terénu připraven
Já těm svým říkám, že je to ochrana proti takovým zlobičům jako jsou oni. =) Víc se nepídí...
Publikováno 10 duben 2009 - 16:45

Publikováno 11 duben 2009 - 10:10
Můj starší syn (7) vysvětlení nepotřebuje, protože ví, že je to hračka pro dospělé a tedy ho to nezajímá.vkvkvk napsal/a:
Ale vysvětluj to malým dětem. Osobně bych gumičky vyhodil.kaote napsal/a:
Prezervativy se často hodí a když člověk není v terénu připraven
Můj mladší syn (4) vysvětlení nepotřebuje, protože mu to je jedno.
A kondom je velmi užitečná věc. Dá se využít kromě původního účelu i mnoha dalšími způsoby. Asi bych ho tam nedával, ale když už tam je, tak bych ho nechal (nebo využil :-) )
Publikováno 11 duben 2009 - 19:13
Publikováno 11 duben 2009 - 20:06

Publikováno 12 duben 2009 - 17:41
tak hodně štěstí :-) a na ty předměty si hledem velikosti regular nebo Large,at se vejdou...Leontynka napsal/a:
No já vyrážím dnes hledat svou první kešku:-) Tak jsem zvědavá, čím překvapí. Jinak s sebou budu brát reklamní předměty, které tu i někdo odsuzuje...ale protože to budou pěkné skládací metry, funkční svítilny, hrnky a CD, snad to udělá radostHračky mi nepřijdou jako špatný nápad, jasně že v případě, že jsou např. v sáčku a čisté.
co se mě týče,nejsem proti nim,jen proti letákům,vizitkám a podobně..
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/
Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač
Publikováno 12 duben 2009 - 18:53
To já ve své keši, ve které se mají vyměňovat kamínky, našla sáček barevných čokoládových bonbonů ve tvaru kamínků. Úplně nádherných. Měla jsem opravdu dilema, jestli je tam nenechat, protože se do kešky prostě hodily. Jenže je to jídlo, a krom toho, že to může přilákat zviřátka (a že je to samozřejmě proti pravidlům), ne každý má odvahu si nabídnout, a jakmile by vylezlo sluníčko, roztekly by se. Tak jsme je vzaly a snědly po cestě domů, ale připadala jsem si, jako bych je někomu ukradla, a bylo mi strašně líto, že si je už žádný kačer nebude moct nabídnout.cinca2008 napsal/a:
Včera jsem v Praze kousek od IKEMU,kde jsem čekal na pacoše našel v keši sušenku(zabalenou).Jelikož jídlo do keší nepatří,udělal jsem dobrý skutek,odstranil jsem tento nebezpečný předmět z keše a po návratu do špitálu sem ho zblajznul ke kafi z automatu.
Připomnělo mi to vyprávění známé, která jako vedoucí na letním táboře zjistila, že jeden kluk ukradl pro kamarádku natahovací kachnu do vany. Nechtěli kachnu vracet do toho obchodu, protože by z toho měl kluk problém, ale samozřejmě mu ji nemohli nechat, tak si ji ta známá vzala. Několik let ji měli v koupelně a manžel té známé si ji při každém koupání pouštěl.
deathofrats.rajce.net
deathofrats13.blogspot.com
Publikováno 12 duben 2009 - 19:28

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 14 duben 2009 - 11:07
Publikováno 14 duben 2009 - 13:28
Publikováno 14 duben 2009 - 13:35

Publikováno 14 duben 2009 - 13:36
Abramis Team napsal/a:
Teď jsme našli v jedné keši velmi starý pravděpodobně už nefunkční mobil. To mi přišlo opravdu nesmyslné
Záleží, jak starý byl a jak vypadal, já bych jej třeba uzmul do mé malinkaté sbírky, tudíž takovýto nález by mě i potěšil...

Publikováno 14 duben 2009 - 13:46
Já třeba teď mám doma jeden přebytečný mobil, pro který nemám využití, a taky je to už postarší model, ale funkční. Takže mě tohleto inspirovalo. Akorát si musím vybrat šikovnou keš, aby tam nehnil a nerezavěl moc dlouho :-)Abramis Team napsal/a:
Teď jsme našli v jedné keši velmi starý pravděpodobně už nefunkční mobil. To mi přišlo opravdu nesmyslné
Publikováno 14 duben 2009 - 14:23

Uz jsem nasel spoustu ruzneho bordelu, ale tohle bylo na me moc.
Snad radsi ani nechci vedet co si ti dotycni vzali na vymenu...
Publikováno 14 duben 2009 - 16:07
Publikováno 14 duben 2009 - 23:03
Publikováno 15 duben 2009 - 5:53
Tím vložením do keše dal defakto souhlas se zveřejněním... jinak je to dobrý pako...Kailen napsal/a:
Bacha na te navratce je rodne cislo. Prosim zamaz ho, je to lehce zneuzitelne. Ten kdo to tam dal musi byt blb a jestli to tam dali jeho rodice zaslouzili by si par facek.
Oprava: prave jsem se mrknul na vek rodice to urco nedali.
(chjo... i deti v druhe tride umeji chranit sve os. udaje.)
Publikováno 15 duben 2009 - 7:24
Prave proto ze je to bylo v kesi tak to klidne zverejnim.Kailen napsal/a:
Bacha na te navratce je rodne cislo. Prosim zamaz ho, je to lehce zneuzitelne. Ten kdo to tam dal musi byt blb a jestli to tam dali jeho rodice zaslouzili by si par facek.
Oprava: prave jsem se mrknul na vek rodice to urco nedali.
(chjo... i deti v druhe tride umeji chranit sve os. udaje.)
Ta navratka je teoreticky pred akci odevzdana vedoucimu --> blb je on
Publikováno 15 duben 2009 - 7:59
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů