To je sice krásné, ale dovedeš si představit že před použitím jakékoli funkce nejdříve musíš použít nějaký dvojhmat abys GPSku odemčel a potom znovu zamknout. Brrr, bych se z toho zbláznil.Jarous1 napsal/a:
Já Ti tedy nevím, ale tenhle obrázek podle mne mluví za vše
http://www.path.cz/f...egon/case11.jpg

Garmin Oregon
Publikováno 18 červenec 2008 - 11:58
Publikováno 18 červenec 2008 - 14:02
Skleba napsal/a:
mitak napsal/a:
No vidíš, ještě včera mi to hlásilo "0 items found on garmin oregon"
jeste rano bylo 0 iems.
Ale koukam, ze Oregon 300 az ( Ships on 7/28/2008 )
Aspoň máme konkrétní datum, kdy se začne OR300 prodávat.
JarMar napsal/a:
To je sice krásné, ale dovedeš si představit že před použitím jakékoli funkce nejdříve musíš použít nějaký dvojhmat abys GPSku odemčel a potom znovu zamknout. Brrr, bych se z toho zbláznil.Jarous1 napsal/a:
Já Ti tedy nevím, ale tenhle obrázek podle mne mluví za vše
http://www.path.cz/f...egon/case11.jpg
Jako zapřísáhlý příznivce "vojenské" 60CSx a váhavý střelec s nákupem Colorada (což už jsem kvůli existanci Oregonu vzdal) musím říct, že ani 60CSx jsem nikdy v kapse nenosil, protože si stačilo u keše dřepnout a už sem slyšel zoufalé pískání ukládání nových bodů, držení nějakého tlačítka apod.
V tomto bude u mě GPSka patřit vždycky na šňůru na krk nebo do pouzdra na popruh batohu a s dotykovým displejem v tomto nevidím problém. Víc se bojím (respektive jsem si tím jistý) špatné čitelnosti na slunci, ale i přesto chci koupit.
Publikováno 18 červenec 2008 - 16:11
Publikováno 18 červenec 2008 - 16:17
Publikováno 18 červenec 2008 - 20:20
Publikováno 18 červenec 2008 - 20:26

--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 18 červenec 2008 - 20:26
Hlavně ho měl zapnout dřív, než ho do tý vody hodil, ne? V reálu ho taky před ponořením nebude vypínatmitak napsal/a:
Vtipné Markovo video, u kterého ale zapomněl Oregon zapnout jako důkaz, že ještě žije

--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 18 červenec 2008 - 21:04
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:20
Když jsem viděl video displeje Oregonu, tak se mi to zdálo jako bída. Automaticky jsem totiž jako zkušený vlastník HTC Touch Cruise předpokládal, že na slunci bude čitelnost ještě horší. Sekl jsem se ale přesně naopak.
Zatímco dotykový displej HTCčka je na slunci velmi špatně čitelný a odemykání "klávesnice" probíhá doslova po paměti, displej Oregonu je jiná technologie - stejná jako u 60CSx nebo Colorada, kdy se displej při přímém dopadu slunečního svitu stává lépe čitelný.
Včera jsem se s Oregonem poprvé naživo setkal a byl jsem tímto jevem překvapený - předpokládal jsem, že tento typ displeje Colorado a Oregon od 60CSx nepodědili a očekával jsem nějakou hrůzu ve smyslu schovávání hlavy pod bundu, abych si prohlídnul fotohint na HTC (tohle je skutečně ze života).
Mou pochybnost o kvalitě čitelnosti displeje pouštím tímto k vodě, protože skutečnost je taková, že 99% mobilů s barevným displejem jsou při běžném pouličním použití (tzn. venku ve dne) daleko hůře čitelné.
Radost asi nebudou mít ti, kteří nejsou dostatečně pohodlní, aby se na kešky vydali jen za pěkného slunečného počasí. Na druhou stranu má ale Oregon velmi slušnou výdrž na baterie, takže by případné podsvícené nemělo být tak velký problém a já konečně využiju tu hromadu nabíjecích baterií, které s sebou pořád zbytečně nosím.
Publikováno 23 červenec 2008 - 7:04
Publikováno 23 červenec 2008 - 8:45

Publikováno 23 červenec 2008 - 9:39
Publikováno 23 červenec 2008 - 11:00
Publikováno 23 červenec 2008 - 11:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů