Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#541 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:59

flyingcobra napsal/a:
Ahoj,
měl bych jednu otázku, se kterou si nevím rady. Rád bych využil ten řádek statistiky o délce logů.
Chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak hromadně stáhnout listingy s mými logy kromě toho způsobu, kdy si všechny stránky cachí otevřu na internetu, rozbalím kompletní listing a uložím a pak to naimportuji.
Pokud použiju geojarry, a dám stahnout listing, tak to stáhne jen těch prvních 5 logů.
Zatím nejsem PM, jde to nějakou jinou cestou, nebo zatím ne.

Předem díky za odpověď

a děkuji za novou verzi statistik

narychlo sem si na to napsal toto: uloz treba jako geojarry8.ggp.pas v poznamkovym bloku
{$INCLUDE geojarry.config.pas }

var
  GjIni: string;
  gjresult: integer;
  GjIniFile: string;

function PluginCaption: string;
begin
  Result := 'Download Listings of Found caches';
end;

function PluginHint: string;
begin
  Result := 'Download Listings of Found caches (GeoJarry)';
end;

function PluginFlags: string;
begin
  Result := 'toolbar,list';
end;

function PluginIcon: string;
begin
  Result :=
  DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAASCwAAEgsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIiP////////iHQEBAQEBA+IcEBAiEBAT4h0BAiZhAQPiHBAiZmYQE+IdAiZmZmED4h3d3iZh3d4gAAAiJmIiIiA+IgImY///4B3d/CZi/v/gPiIgJmPv7+Ad3fwiIv7/4D4iIC/v7+/gHd38Pv7+/+A+IiAv7+/v4AAAAB3d3d4');
end;

procedure PluginStart;
begin
 GjIni := '[geojarry]' + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'username=' + gjUsername + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'password=' + gjPassword + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'countryid=' + gjcountryid + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'stateid=' + gjstateid + CRLF;
 GjIni := GjIni + 'maxcount=10' + CRLF;
 Forcedirectories(geoget_datadir + '\gjtemp\');
 GjIni := GjIni + 'datadir=' + geoget_datadir + '\gjtemp\' + CRLF;
 GjIniFile := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini';
 StringTofile(GjIni, GjIniFile);
end;

procedure PluginWork;
begin
  // import logu na vlastnich kesich
  gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + GjIniFile + '" raw http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=' + GC.ID + '&log=y');
  case gjresult of
    0:  begin
        GeoBusyKind('Import OK!');
        end;
  end;
end;

procedure PluginStop;
begin
  GeoImportDir(geoget_datadir + '\gjtemp\');
  DeleteFiles(geoget_datadir + '\gjtemp\*.*');
end;
nevim nakolik je to kulantni, ale mejch ~200 kesi to stahlo.. a naimportovalo

vyfiltroval sem si nalezeny kese a pustil to
  • 0

#542 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 13:35

_Tom napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes. (k tomuto postupu lze donutit i GJ, ale asi to jeste nikdo neudelal)

Potvrzuji že to nedělá co má, provedl jsem taky výše uvedený postup (uložit stránku se všemi logy, importovat). V listingu v GG vidím teď šest logů, z nichž jeden je můj vlastní Owner Maintenance, ačkoli v importovaném souboru jich bylo víc.

Chová se mi to podobně, ve stažené stránce jsou logy všechny, v zobrazení keše je jich jen pár.

Keš je korektně fialová a filtr My own ji korektně najde.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#543 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 13:43

mikrom napsal/a:...

Asi by bylo fajn kdyby geby pridal do geogetu nejakou funkci typu "HasMyLog" vracejici boolean. Podle toho by se pak dalo krasne filtrovat kesky u kterych nemam ulozeny vlastni log a pripadne stahnout cely listing s parametrem &log=y.

Jinak tohle makro jeste predpoklada ze predtim vyfiltrujes foundy, coz mi neprijde vhodne...

btw mam vlastni makro ktere umi stahnout CELY listing pomoci geojarry - je to pouze rozsirena verze klasickeho makra

{$INCLUDE geojarry.config.pas }

var
  gjdata: string;

function PluginCaption: string;
begin
  Result := 'Download full Listings';
end;

function PluginHint: string;
begin
  Result := 'Download full Listings (GeoJarry)';
end;

function PluginFlags: string;
begin
  Result := 'toolbar';
end;

function PluginIcon: string;
begin
  Result :=
  DecodeBase64('Qk02AwAAAAAAADYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABABgAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA5uvr5uvr////////////////////////////////////////////////////5uvr5uvrgICAgAAAAAAAgAAAAAAAgAAAAAAAgAAAAAAAgAAAAAAAgAAAAAAA////5uvr5uvrgICAAAAAgAAAAAAAgAAAAAAA5uvr5uvrgAAAAAAAgAAAAAAAgAAA////5uvr5uvrgICAgAAAAAAAgAAAAAAA5uvrAAD/AAD/5uvrgAAAAAAAgAAAAAAA////5uvr5uvrgICAAAAAgAAAAAAA5uvrAAD/AAD/AAD/AAD/5uvrgAAAAAAAgAAA////5uvr5uvrgICAgAAAAAAA5uvrAAD/AAD/AAD/AAD/AAD/AAD/5uvrgAAAAAAA////5uvr5uvrgICAgICAgICAgICAgICA5uvrAAD/AAD/5uvrgICAgICAgICAgICA5uvr5uvrAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA5uvr5uvrAAD/AAD/5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvrAAAA////5uvr5uvr5uvr5uvr5uvrAAD/AAD/5uvrAAAA////////////////5uvrAAAAgICAgICAgICAgICAgICA5uvrAAD/AAD/5uvr////AAAAAP//////////5uvrAAAA////5uvr5uvr5uvr5uvr5uvrAAD/AAD/5uvr5uvrAAAA////AP//////5uvrAAAAgICAgICAgICAgICAgICA5uvr5uvr5uvr5uvr////AAAAAP//////////5uvrAAAA////5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvrAAAA////AP//////5uvrAAAAgICAgICAgICAgICAgICAgICAgICAgICAgICA////AAAAAP//////////5uvrAAAA////5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvr5uvrAAAA////AP//////5uvrAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgICAgICA5uvr5uvr');
end;

procedure PluginStart;
begin
  gjdata := '';
end;

procedure PluginWork;
begin
  gjdata := gjdata + 'http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=' + GC.ID + '&log=y' + CRLF;
end;

procedure PluginStop;
var
  gjini: string;
  datadir: string;
  inif: string;
  gjresult: integer;
  gjdataf: string;
begin
  if gjUsername = '' then
  begin
    ShowMessage('Please, fill variables in geojarry.config.pas first and restart Geoget!');
    exit;
  end;
  //build GeoJarry.ini
  gjini := '[geojarry]' + CRLF;
  gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF;
  gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF;
  datadir := geoget_datadir + '\gjtemp\';
  Forcedirectories(datadir);
  gjini := gjini + 'datadir=' + datadir + CRLF;
  inif := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini';
  StringTofile(gjini, inif);
  gjdataf := Geoget_datadir + '\gjdata.txt';
  StringTofile(gjdata, gjdataf);
  gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + inif + '" rawbatch "' + gjdataf + '"');
  if gjresult = 0 then
  begin
    ImportDir(datadir);
    DeleteFiles(datadir + '*.*');
  end
  else
  begin
    ShowMessage('Error with GeoJarry!');
  end;
end;

• 0

#544 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 14:43

kolombo napsal/a:
Chová se mi to podobně, ve stažené stránce jsou logy všechny, v zobrazení keše je jich jen pár.

To jsem z toho blazen schvalne sjem to zkusil na jedne z nasich kesi, normalne se to naimportovalo, status importu rika, ze naimportoval tech 327 logu a ze zadny nesmazal. A take tomu tak je, u kesky mam pekne vsechny logy.

Co pise to okno s vysledky importu v sekci Logy?
  • 0

#545 flyingcobra

flyingcobra

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 14:45

děkuji medwynovi i mikromovi, obě makra fungují a dělají to co jsem chtěl ;). Jen taková poznámka,kdo by si ty makra taky kopiroval do poznámkového bloku a divil se, že se mu nezobrazují na liště v GG, tak je to tím, že se tam místo ");" zkopiruje "smile;" a proto se to tamneukazuje a je to potřeba přepsat.
  • 0

#546 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 14:55

No co, aspon jsou ta makra pekne slunickova s tema smajlikama :D
  • 0

#547 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 15:05

HaLuMa napsal/a:

kolombo napsal/a:

To jsem z toho blazen schvalne sjem to zkusil na jedne z nasich kesi, normalne se to naimportovalo, status importu rika, ze naimportoval tech 327 logu a ze zadny nesmazal. A take tomu tak je, u kesky mam pekne vsechny logy.

Co pise to okno s vysledky importu v sekci Logy?

Zatím se mi to jeví, jako by GG správně (tj. všechny logy) importoval u keší uložených Firefoxem, zatímco chybně keše uložené Google Chrome, který se mi při odkazování z GG defaultně spouští. Když stránku uloženou z Chrome otevřu ve FF, jsou tam sice všechny logy, ale formát je takový nějaký pomuchlaný - možná že Chrome si do zdrojáku něco připisuje, čemu GG nerozumí...

Edit: Ano, je to tak, listing uložený z Chrome neimportuje všechny logy, zatímco tentýž listng uložený z FF importuje.
  • 0

#548 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 17:15

Aha... u toho ukladani - je vzdy potreba ulozit kompletni HTML bez jakychkoliv zmen. Treba u FF i IE je potreba ukladat kompletni HTML bez obrazku. (protoze kdyz to ulozi i obrazky, tak iniciativne v tom HTML prepise odkazy na ty obrazky...)
  • 0

#549 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 17:35

Zdravím všechny, po nainstalování 1.1.14ky nastal menší problém. Vše funguje jak má, vše jsem nastavil jak jsem měl, ale celé statistiky jsou bez háčků a čárek, místo kterých se tam zobrazují jen jakési nesmysly. Všude, kde se to má, jsem na Template.cz odkázal, ale i tak ... Nevíte, kde by mohlo být jádro problému? Díky
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#550 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 17:47

sakypaky napsal/a:
Zdravím všechny,
po nainstalování 1.1.14ky nastal menší problém. Vše funguje jak má, vše jsem nastavil jak jsem měl, ale celé statistiky jsou bez háčků a čárek, místo kterých se tam zobrazují jen jakési nesmysly. Všude, kde se to má, jsem na Template.cz odkázal, ale i tak ...
Nevíte, kde by mohlo být jádro problému?
Díky

na lokale to vypada divne , ale ver ze pokud to nahrajes do profilu na GC.com tak bude vse jak ma byt.
  • 0

#551 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 17:48

sakypaky napsal/a:
po nainstalování 1.1.14ky nastal menší problém.

zdar, to podle mě nesouvisí s verzí, viz. moje statistika. Když zobrazíš vygenerovaný offline soubor, je dobře?
co máš v template ?
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
INCODING cp1250
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
OUTCODING utf-8
  • 0

#552 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 17:56

Když vygeneruji offline soubor, tak právě v něm jsou háčky a čárky out ... Poté i na profilu ... Template je asi v pořádku # Template.cz - konfigurační soubor pro GgStat # Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8) INCODING cp1250 # Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8) OUTCODING utf-8
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#553 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 18:12

Tak již vyřešeno - díky za rady ... Šlo o to, že v offline souboru, který se zobrazí hned po "vypočtení statistik" v GG2 háčky a čárky chyběly, když jsem ale ten samý soubor otevřel samostatně, coby Stats.htm, vše bylo OK ... Zajímavé :)
  • 0

#554 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 20:12

sakypaky napsal/a:
Tak již vyřešeno - díky za rady ...
Šlo o to, že v offline souboru, který se zobrazí hned po "vypočtení statistik" v GG2 háčky a čárky chyběly, když jsem ale ten samý soubor otevřel samostatně, coby Stats.htm, vše bylo OK ...
Zajímavé :)

Ve výstupním souboru není html záhlaví stránky s metatagem s definicí způsobu kódování (obsah je určen přímo do políčka profilu, záhlaví stránky tvoří GC.COM). Stačí si zkusmo záhlaví doplnit s kódováním podle OUTCODING a bude to O.K.
  • 0

#555 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 20:57

medwyn_cz napsal/a:
btw mam vlastni makro ktere umi stahnout CELY listing pomoci geojarry - je to pouze rozsirena verze klasickeho makra

Tak tohle zabralo, naimportovaly se všechny logy a statistika s nimi počítá.

Jen vidím jeden drobný problémek v počtu logů nálezců:
Stačí, když tam je write note nebo nick v logu někoho jiného a je to vedle s počty :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#556 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 21:55

To sakypaky staci si v browseru nastavit kodovani UTF-8, a uvidis to v cestine i bez hlavicky v HTML

To kolombo - co presne tim myslis? Log se pocita jenom tomu, kdo ho napsal a to jenom nasledujici typy "Found it" ,"Attended" a "Webcam Photo Taken", write note by se pocitat urcite nemel a nick v textu logu uz vubec ne.
  • 0
MaFa

#557 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 22:02

Pro informaci... v dalsim Geogetu bude predelane makro Elevation tak, aby u kesi, ktere maji finalni waypoint, byla vyska brana z tohoto waypointu a ne z vychozich souradnic. Takze statistiky zalozene na vyskovych datech budou presnejsi. ;) (A pochopitelne cele je to ostrene tak, aby se webove sluzby ptalo co nejmene, a aby si to hlidalo zmenu finalnich souradnic, atd.)
  • 0

#558 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 22:11

MaFa napsal/a:
To kolombo - co presne tim myslis? Log se pocita jenom tomu, kdo ho napsal a to jenom nasledujici typy "Found it" ,"Attended" a "Webcam Photo Taken", write note by se pocitat urcite nemel a nick v textu logu uz vubec ne.

To je fakt divný :-)

Já mám založených 12 keší ale rekord má CzNeo, který jich našel 14.

A to je ještě nemá ani nalezené všechny ....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#559 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 22:13

Neco podobneho uz tu bylo, co kdyz ma vice Found it logu?
  • 0
MaFa

#560 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 22:43

MaFa napsal/a:
Neco podobneho uz tu bylo, co kdyz ma vice Found it logu?

A co když jsem to už zkontroloval ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama