HaLuMa napsal/a:
panove, vase narky jsou skutecne zcela zbytecne, a s krizkem po funuse!
Podobne debaty se tu uz v historii parkrat vedly. Pozorni ctenari si jiste i vybavi, ze trebas i ja mel na hodnoceni jiny nazor nez ted! Jenze byla to vzdy jen hromadka reci a co clovek, to jiny nazor.
Jednoho dne jsme s Pepou dospeli k nazoru, ze nez se tady porad dohadovat, je lepsi prejit od slov k cinum. Vzali jsme v potas vsechny nazory, co tu kdy padli, a vymysleli jsme system, na kterem jsem se s Pepou shodli, ze by mohl byt dostatecne trivialni a zaroven dostatecne vypovidajici. A misto reci jsme jej proste uvedli v zivot.
Je nam jasne, ze se najdou lide, kterym se tento system nelibi. Nelze se zalibit vsem! Jenze tri zbrblajici lide jsou nic proti destikam lidi, co uz davno hodnoti. Jejich argumenty jsou o nicem v porovnani s vice jak tremi tisici ohodnocenymi kesemi, na kterych je videt, ze stavajici system opravdu funguje. A sejde-li se jeste vice hodnoceni, bude fungovat o to lepe.
Proto vas prosim, stavajici system funkcne vylepsite jen tim, ze se do nej zapojite a prijmete stavajici pravidla hry. Dekuji za pochopeni!
HaLuMo, právě že jsme hodnotili (a ne málo), právě že jsem si prošel výsledky, a právě proto, že většinou je honocení velmi málo, je toto hrubé moc nevypovídající. A jestli se na každé keši sejdou 4 hodnotící, bude to pěkný výsledek, ale jejich hodnocení bude stále zatíženo značnou chybou. Tak proto navrhujeme zjemnění, aby to bylo blíž pravdě. Je to návrh na základě vyzkoušení systému.
Edit: a není to pravda - systém se mi líbí, nechci jeho změnu. Jen zrušit omezení, nic víc ...