Publikováno 03 March 2009 - 13:07
Publikováno 03 March 2009 - 14:16
Dain a Olik napsal/a:
jo neposilame, neposilame .... to zname ... a pak ta velka vlna hrcne az od soutoku
ja konkretne jizerky nepsal, to bylo mysleny na vsechny hory kolektivni vinou
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 03 March 2009 - 14:23
Publikováno 03 March 2009 - 14:44
Publikováno 03 March 2009 - 15:29
sobikovi napsal/a:
Koukám že tady se rýsuje nějaká pěkná mysterka s tématikou povodí a rozvodí :-)
Publikováno 03 March 2009 - 16:26
Publikováno 03 March 2009 - 21:05
Roman_Jaromer napsal/a:
...
Škoda jen, že autoři dokumentu mají pravdu s tím, že čím víc informací o Jizerských, tím víc lidí tam chodí a tím menší je krása té krajiny. Alespoň pro mě. Je to vlastně stejné jako s rozšiřováním geokešingu. Taky bych byl raději, kdyby "nás" kačerů nebylo tolik.
Publikováno 04 March 2009 - 7:15
semik75 napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
...
Škoda jen, že autoři dokumentu mají pravdu s tím, že čím víc informací o Jizerských, tím víc lidí tam chodí a tím menší je krása té krajiny. Alespoň pro mě. Je to vlastně stejné jako s rozšiřováním geokešingu. Taky bych byl raději, kdyby "nás" kačerů nebylo tolik.
Tohle je kapku problem. Ja jsem pocitacovy povalec co sem tam vyleze ven. V podstate bych byl rad kdyz bych mohl byt venku porad, ale to me neuzivi. Taky bych byl rad kdyz bych se mohl prochazet naprosto prazdnou krajinou a kochat se cistou krasou prirody, jenze to by mohl chtit kazdy a na to je nas tu kapku moc. Proste nejde plakat nad tim ze je lidi moc, s tim se neda nic delat. Mame se dobre a bude nas jeste vic.
Chci dozvedet o hezkych mistech a stejne tak se o to poznani chci podelit. Domnivam se ze jediny co muzu delat je apelovat na navstevniky mist ktery fotim a o kterych pisu je aby se tam chovali lepe nez u sebe doma. Navic jeste muzu ty kteri se nechovaji hezky napomenout na miste, ale to jak kdy. Nekdy spis odejdu stranou abych nekazil vylet sobe a tem co jsou se mnou. Slusne vychovani lidem do hlavy nejde natlouct... ani 3kg stativem.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 04 March 2009 - 8:06
V horách je místa haba fuckDain a Olik napsal/a:
sobikovi napsal/a:
vzdyt uz to neni kam umistit
Publikováno 04 March 2009 - 8:09
Bohužel, tohle je ale vývoj který se nedá zastavit. Já tohle sleduji na kácení jizerek... Když jsem pred 30 roky prvně šel na Jizerku a Bukovec, tak skutečně les byl skoro až k silnici a najednou na mne vyjukla Jizerka a pamatuji si na to dodnes... později už byla vidět od panelovky a Bukovec taky oholili.. prostě hrůza.Roman_Jaromer napsal/a:
Kdybyste raději debatovali o kráse Jizerských hor :-)
Pořad to byl moc pěkný. Budu si jednou na Jizerky najít více času. Přesto vzpomínám na krásné večery, kdy jsme seděli ve srubu na vrcholcích Jizerek za svitu petrolejky, četli po večerech Knihu o Jizerských horách od pana Nevrlého, příběhy o křížcích a druhý den jsme je hledali v závějích sněhu na běžkách.
Publikováno 04 March 2009 - 8:13
Publikováno 04 March 2009 - 8:42
semik75 napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
...
Tohle je kapku problem. Ja jsem pocitacovy povalec co sem tam vyleze ven. V podstate bych byl rad kdyz bych mohl byt venku porad, ale to me neuzivi. Taky bych byl rad kdyz bych se mohl prochazet naprosto prazdnou krajinou a kochat se cistou krasou prirody, jenze to by mohl chtit kazdy a na to je nas tu kapku moc. Proste nejde plakat nad tim ze je lidi moc, s tim se neda nic delat. Mame se dobre a bude nas jeste vic.
Chci dozvedet o hezkych mistech a stejne tak se o to poznani chci podelit. Domnivam se ze jediny co muzu delat je apelovat na navstevniky mist ktery fotim a o kterych pisu je aby se tam chovali lepe nez u sebe doma. Navic jeste muzu ty kteri se nechovaji hezky napomenout na miste, ale to jak kdy. Nekdy spis odejdu stranou abych nekazil vylet sobe a tem co jsou se mnou. Slusne vychovani lidem do hlavy nejde natlouct... ani 3kg stativem.
Publikováno 04 March 2009 - 9:13
sobikovi napsal/a:
sobikovi napsal/a:
vzdyt uz to neni kam umistitTam se toho ještě vejde. Když každej pražák povinně založí jednu krabičku v horách, tak jim už nezbude místo na ty nesmyslné krabičky s "krásným výhledem do údolí"
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 04 March 2009 - 11:24
sobikovi napsal/a:
.. tohle sleduji na kácení jizerek... Když jsem pred 30 roky prvně šel na Jizerku a Bukovec, tak skutečně les byl skoro až k silnici a najednou na mne vyjukla Jizerka a pamatuji si na to dodnes... později už byla vidět od panelovky a Bukovec taky oholili.. prostě hrůza.
Publikováno 04 March 2009 - 12:35
Tak v Praze už není skoro volné místo, svoji kešku už má skoro každá škola, gympl atd. atd. no tak se teď vrhneme na další volná místa na geo mapě a jizerky jsou od Prahy něco přes hodinu jízdy, tak to se dá i udržovatkolombo napsal/a:
sobikovi napsal/a:
sobikovi napsal/a:
vzdyt uz to neni kam umistitTam se toho ještě vejde. Když každej pražák povinně založí jednu krabičku v horách, tak jim už nezbude místo na ty nesmyslné krabičky s "krásným výhledem do údolí"
Tak zrovna na tohle se tady moc těšíme :-(
Myslím, že tenhle typ keší nebude to, co pohraniční hory potřebují !!!
Publikováno 04 March 2009 - 12:50
sobikovi napsal/a:
Tak v Praze už není skoro volné místo, svoji kešku už má skoro každá škola, gympl atd. atd. no tak se teď vrhneme na další volná místa na geo mapě a jizerky jsou od Prahy něco přes hodinu jízdy, tak to se dá i udržovatkolombo napsal/a:
sobikovi napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Tak zrovna na tohle se tady moc těšíme :-(
Myslím, že tenhle typ keší nebude to, co pohraniční hory potřebují !!!
Publikováno 04 March 2009 - 13:04
bella-donna napsal/a:
Kruciš, tak to abych si začala zabírat zbylá hezká místa, co krabičkama nezavalili Kolombo a Kutil.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 04 March 2009 - 13:08
LudekV napsal/a:
bella-donna napsal/a:
Kruciš, tak to abych si začala zabírat zbylá hezká místa, co krabičkama nezavalili Kolombo a Kutil.
Já už začal, čekám jenom na reviewera
Publikováno 04 March 2009 - 13:15
Publikováno 04 March 2009 - 13:26
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů