Pepíno, jedeš jako pendolíno, ale na rozdíl od něj bez poruch!
Gratulujeme a přejeme Ti na dalších cestách za poklady hooodně štěstí, pohody a potěšení!
Colonel74 má 1000!
Vytvořeno od
Ivank
, Mar 07 2009 23:56
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 08 March 2009 - 3:56
Ve víru čarodějnických logovacích orgií by se to snadno přehlédlo, ale přátelé je to skutečně tak - Colonel74 ulovil konečně kilo (jablek) čili kapříka!!!
Teda draku ty tedy jedeš, jestli mi jako rozumíš?
Na takový úctyhodný výkon nestačí jeden jeb, to musíš bejt sakra srdcař jako jezdit po vertikální multině po prdeli nahoru a dolu, navíc s tou parádou na hlavě:D:D
Takže hodně štěstí a krabic do dalšího litříku a ať ti svazour jezdí nadále spolehlivě (koneckonců, ještě nás musí dopravit na tajnou základnu )
Teda draku ty tedy jedeš, jestli mi jako rozumíš?
Na takový úctyhodný výkon nestačí jeden jeb, to musíš bejt sakra srdcař jako jezdit po vertikální multině po prdeli nahoru a dolu, navíc s tou parádou na hlavě:D:D
Takže hodně štěstí a krabic do dalšího litříku a ať ti svazour jezdí nadále spolehlivě (koneckonců, ještě nás musí dopravit na tajnou základnu )
Retired slowcacher
Publikováno 08 March 2009 - 10:34
Tak pratele dekuju za pekne gratulace, ale tu fotku jsi wenny nemusel davat. Ted prasklo, ze jsem si nechal implantovat GPS a GPRS s antenkama rovnou do hlavy
Proud member of Quick Georesponse Team
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů