Průzkum Pražských Teenagerů
Publikováno 09 březen 2009 - 18:58

Publikováno 09 březen 2009 - 19:01
Publikováno 09 březen 2009 - 19:24
To chce klidhonzahais napsal/a:
no je mi 15 ... sice nejsem z prahy ale rejpavost těchto rádoby dospělích mi nedala reagovat ..

"To je ta dnešní mládež. Na hlavě to má samý bigbít, na nohách mogasíny, na prdeli to má napsaný rychle a chodí to pomalu...ach, jo!
Jak myslíš, že je to staré ?

c:geo, Locus
Lidi, já žiju

Publikováno 09 březen 2009 - 19:28
že by jako lidstvo samo?sowda napsal/a:
To chce klidhonzahais napsal/a:
no je mi 15 ... sice nejsem z prahy ale rejpavost těchto rádoby dospělích mi nedala reagovat ..
"To je ta dnešní mládež. Na hlavě to má samý bigbít, na nohách mogasíny, na prdeli to má napsaný rychle a chodí to pomalu...ach, jo!
Jak myslíš, že je to staré ?

Vlastní odhad ... nikde jsem po tom nepatral ..

Publikováno 09 březen 2009 - 19:45

Publikováno 09 březen 2009 - 19:56
........ taky se přidávám k názoruR-A-von-B napsal/a:
Mmch Watchicku, když kačeří tak málo tvých vrstevnic, je tak ový problém navázat vztah s nějakou starší? Má to také své kouzlo

Publikováno 09 březen 2009 - 23:40
Ono to bude hlavně proto, že ti huliči, sprejeři a flákači jsou nejvíce vidět. Dobře si pamatuji, že mezi 15-18letými kluky bylo dost geeků a šprtů, kteří si pěkně v klidu doma něco bastlili s počítačem (sám jsem takovým také bylhonzahais napsal/a:
no je mi 15 ... sice nejsem z prahy ale rejpavost těchto rádoby dospělích mi nedala reagovat .. hele vy si jako myslíte že když jste už překročily onu pomysnou hranici 18-cti let tak si myslíte že máte nějak rozumově navrch:)? samozřejmě zkušenosti se nedají nazbýrat jinak než časem ale považovat nás "puberťáky" za neco v uvozovkach podřadného mi přijde rozumově ubohé ano každý je nějaký ..se vstahem pro přídodu techniku výlety a pod a někdo je hulič, sprejer co se buď poflakuje v ulicích, nebo ta čórka co v metru kouká co by kde vzal aby to v zastávárně vyměnil za pár drobných které ještě tentýž den prosází v automatech.. ale toto rozdělení patrří bez vyjímky snad pro všechný věkové kategorie ne????

Jen abys toho později nelitoval...až budete řešit, kam vyrazíte, a ona nebude mít lautr žádné pochopení, že "tady je spousta neulovených keší a támhle zase jedna skvělá multina"honzahais napsal/a:
........ taky se přidávám k názoruale že by to musela být podmínečne geocacherka tak na tom netrvám ...

Publikováno 10 březen 2009 - 0:03

Publikováno 10 březen 2009 - 0:07
Publikováno 10 březen 2009 - 0:07
Publikováno 10 březen 2009 - 6:36
Já neivm... já to zaměřoval podle mapy.cz a googlemaps.com... protože svojí GPSce nevěřimBAFteam napsal/a:
A co se týče Folimanky?
Jasně, taky mi ukazovala GPSka dost jinam (lepší zaměření?), málem jsem to vzdala. Ale v Praze v parcích se velice těžce dělají bezhovnové keše. Když zakládám je tam čisťounko a druhý den bordel, nas... a inj.stříkačky.Inu civilizace... Ale to jsme úúúplně jinde
:p:p

Přes kamaráda martinm(nick tady na fóru), koupil jsem si od něj jeho starčí PDA (za ďábelskou cenu 6 666,- HTC Tytn II), a tak nějak jsem začal...Brabenecz napsal/a:
A jakpak se ke geocachingu dostal Watchick?
Když já začínal, tak jsme byli v republice dva kešeři pod 20let, to mi bylo 16let. Tenkrát mě to strašně nadchlo. Na GPSku jsem šetřil víc jak půl roku, těch brigád, tenkráte stál Legend hodně přez 10 tisíc, to dnešních 1500kč je prostě nic.
Publikováno 10 březen 2009 - 7:01

Publikováno 10 březen 2009 - 8:35
V tomto vlákně asi nejde o GPS.Sylvia999 napsal/a:
M.Mikado - bude jí 17. Ale loví většinou s týmem (rodiči)ne vlastní GPS nijak nechvátá.

Publikováno 10 březen 2009 - 10:06
mirotiro napsal/a:
Vím o jedné, které není ještě celých 18 a má vlastní GPS (mého vysloužilého legenda), ale má vadu na "kráse" není z Prahy a mužský má spíše na hraní a na to, aby jí dávali dárky a vozili ji autem... pokud bys měl i přesto zájem, dám ti kontakt...
A na co by tak asi v 18ti měla ty mužský mít ???
To je normální ženská vlastnost, že rády dostávají dárky a nechají se opečovávat :-D
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 březen 2009 - 10:21
ty,ty,ty & familly napsal/a:
honzahais: souhlasím, ale můžou za to také media, která prostě lidem cpou do hlavy, že mladiství (15-18) jsou alkoholici, co se poflakují v noci po hiphopových koncertech a diskotékách, hulí a ještě ničí okolí sprejerstvím
Souhlas s ty,ty,ty. Ty grazlici jsou proste vic videt. Na druhou stranu, kdyz zrovna nelovim, tak po vecerech hraju jednu nejmenovanou online hru a z radobyanonymniho jednani pri hre by jeden blil. A to si chudacci pubosci ani neuvedomuji ze kdyz napisou, ze je jim 30 a napisou to ve stylu: "Kys kys to jsem te setrel" navic se spoustou hrubek... Na druhou stranu pekne jsem si pokecal s 11ti letym klukem. Takze bych je ani tak moc neodsuzoval a uz vubec bych je nehazel do jednoho pytle. Proste grazlici jsou vic videt. Proto jsem rad za kazdeho "pubertaka", ktery se snazi delat radost druhym a to i treba tim, ze zaklada easy kese. A kdyz se je pak snazi zlepsit na navrh starsich a zkusenejsich? Pak je to parada.
Publikováno 10 březen 2009 - 15:28
Publikováno 10 březen 2009 - 16:39
Czecho Cowboy napsal/a:
Já kešuju aktivně od 14; GPS jsem si přál asi tak týden, než bylo mé přání vyslyšeno.watchick napsal/a:
My jsme o tom tak s kamarádem debatovali, a právě, kolik kluků má v tohle věku chuť kupovat si za vlastní peníze něco takového jako je GPSka, popripade, kdo by ji chtel treba dostat...
a jakej zlomek z toho budou děvčata?
Znám asi tak 2 holky, co umí zacházet s GPS
No, tak to já jich znám víc. Teda doufám, protože to je součást zápočtu.

Publikováno 10 březen 2009 - 16:42
Verenae napsal/a:
Mne naopak GC pomohl najit to nadseni chodit ven, do kteryho bych jak tu nekdo pise asi teprv musela dospet :-D
Je mi teda uz 21‚ takze uz sem asi zas mimo zkoumanou skupinu :-D
Nejakou jedoduchou GPS, nebo modul uz podle me neni problem sehnat i z kapesneho :-) A navic to jde i bez GPS podle mapy.cz
Takze v tomhle bych prekazku pro ty jeste nevydelavajici nevidela :-)
jop, s tím se ztotožním, ale tak procházky ať už s foťákem nebo nějakou slečnou byly fajn pořád, teď s tím akorát poznám větší kraje.
A myslím, že i mladí lidi kešují, spousta lidí z orienťáků třeba a i mnozí další. Existují skauti i další kroužky, které mají přírodu dost a dost v popisu "práce".

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů