Thompson napsal/a:
Ještě, že mojim rodičům je to jedno...v podstatě jsem je do toho zatáhl a do vzdálenějších lokací jezdím s ním.
no to máš fajné,

Publikováno 14 červenec 2009 - 14:57
Thompson napsal/a:
Ještě, že mojim rodičům je to jedno...v podstatě jsem je do toho zatáhl a do vzdálenějších lokací jezdím s ním.
Publikováno 18 červenec 2009 - 16:14
Publikováno 18 červenec 2009 - 23:48
Publikováno 19 červenec 2009 - 0:28
Publikováno 19 červenec 2009 - 2:24
Ona je sranda, že už tu máme mladou generaci, která trpí tím, jak jejich rodiče zběsile keškují. Mám jednu kamarádku, jejíž otec je nadšený kačer s pár zabitými koťátky na kontěDATaTEAM napsal/a:
A druhá věc je to, že jako lidské mládě adolescentního rázu jsem taky byla nepochopena. Proto mladí musí furt o něco bojovat, a jestli se jedná o nepochopení rodiči v touze keškovat, bojujte dál. Oni na vás stejně budou koukat divně pořád, i když vám bude 30 a polezete na skály, do kanálů a budete strkat ruce do míst, kam by někde nenarval ani klacek
Publikováno 19 červenec 2009 - 6:36
R-A-von-B napsal/a:
Ona je sranda, že už tu máme mladou generaci, která trpí tím, jak jejich rodiče zběsile keškují. Mám jednu kamarádku, jejíž otec je nadšený kačer s pár zabitými koťátky na kontěDATaTEAM napsal/a:
A druhá věc je to, že jako lidské mládě adolescentního rázu jsem taky byla nepochopena. Proto mladí musí furt o něco bojovat, a jestli se jedná o nepochopení rodiči v touze keškovat, bojujte dál. Oni na vás stejně budou koukat divně pořád, i když vám bude 30 a polezete na skály, do kanálů a budete strkat ruce do míst, kam by někde nenarval ani klacekVždycky jde do vývrtky, když otec zastaví někde v úplné p.... a nechá ji tam tvrdnout, jelikož tam někde je schovaná nějaká trapná krabička
Publikováno 20 červenec 2009 - 13:28
R-A-von-B napsal/a:
Ona je sranda, že už tu máme mladou generaci, která trpí tím, jak jejich rodiče zběsile keškují. Mám jednu kamarádku, jejíž otec je nadšený kačer s pár zabitými koťátky na kontěVždycky jde do vývrtky, když otec zastaví někde v úplné p.... a nechá ji tam tvrdnout, jelikož tam někde je schovaná nějaká trapná krabička
Publikováno 20 červenec 2009 - 13:30
etigo napsal/a:
No, další vtipný moment je ten, že tu už máme mladou generaci, která loví a její rodiče ne. Aneb ten případ 13leté kačerky, která přišla na event s tátou, a všichni považovali tátu za kačera a jí pouze za děcko.
Publikováno 22 srpen 2009 - 7:45
Ja se treba v 15ti nikam necloumam a kesuje se mi hezky a solitarne...Dpman napsal/a:
19 není 15. Myslím že to je kritický věk. Alespoň já to tak měl. V 15 to se mnou cloumalo zleEliska napsal/a:
ale i mladí lidé hledají. Je mi teda "už" skoro 19 alovím taky. Ne, že ybch nekoukala do počítače, to dělám taky, ale chodím lovit a rádajen lituju, že geocaching neznám dýl
![]()
Publikováno 22 srpen 2009 - 7:49
DATaTEAM napsal/a:
R-A-von-B napsal/a:
Ona je sranda, že už tu máme mladou generaci, která trpí tím, jak jejich rodiče zběsile keškují. Mám jednu kamarádku, jejíž otec je nadšený kačer s pár zabitými koťátky na kontěVždycky jde do vývrtky, když otec zastaví někde v úplné p.... a nechá ji tam tvrdnout, jelikož tam někde je schovaná nějaká trapná krabička
To je taky naprosto normální :-) Můj nevlastní adolescentní synátor taky dokáže na nás udělat výraz jako "seš úplně mimo, tohle je úplně blbý/nudný/out"..
A nějaké to geo by pro něj byla společenská sebevražda. Speciálně třeba STYX a EPSILON... Z kanálu by nevylezl jako ze žurnálu
Doufám, že vlastní děcka to bude bavit, ale nutit je nebudu. Na Geo člověk musí mít buňky
Publikováno 23 srpen 2009 - 21:12
Publikováno 24 srpen 2009 - 11:47
... narážka na toto: http://www.geocachin...ort=&rowstart=0 (první dva záznamy)Psychoklara napsal/a:
R-A-von-B: proboha, jaká zabitá koťátka?
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů