Publikováno 10 March 2009 - 17:37
Publikováno 10 March 2009 - 17:59
Publikováno 10 March 2009 - 20:05
ano bohužel se nekdo takoví občas objeví znám jednoho nejmenovaného skauta (prosím neberte to jako narážku na skauty obecně)z Brna a to je přesně tvůj popis,,,, žije světem Julia Verna... nechápu jak v človeku jen o rok mladším než já může vzniknou takováto myšlenka ... :| .. ale na jednu stranu aspoň tim nikomu neškodí...watchick napsal/a:
Ted urcite spoustu lidí urazím, takže neberte si to osobně... Ale nepotkal jsem moc lidí, kteří chodili do skauta a byli natolik "normální" že bych se s nim ukázal na ulici...
Živě si pamatuju své léta ve skautu, kde asi o 2 roky starší chlapci se domlouvali jak postaví létající stroj, ponorku, a já nad tím jen kroutil hlavou, jak mohou jen být tak hloupí?Nejneuvěřitelnější na tom bylo, že oni to mysleli naprosto vážně! a věřili tomu...
Publikováno 10 March 2009 - 20:12
Publikováno 11 March 2009 - 13:34
Publikováno 11 March 2009 - 14:30
Publikováno 11 March 2009 - 16:38
Publikováno 11 March 2009 - 16:52
To jsem ani nijak nezpozorovalzbycz napsal/a:
Jinak v téhle diskusi dost obdivuju watchika, jak odpovídal na to hanobení od "starých", ta diskuse na začátku je opravdu ošklivá..
Publikováno 18 March 2009 - 20:26
Co jako?
Publikováno 18 March 2009 - 22:05
watchick napsal/a:
Ted urcite spoustu lidí urazím, takže neberte si to osobně... Ale nepotkal jsem moc lidí, kteří chodili do skauta a byli natolik "normální" že bych se s nim ukázal na ulici...
Živě si pamatuju své léta ve skautu, kde asi o 2 roky starší chlapci se domlouvali jak postaví létající stroj, ponorku, a já nad tím jen kroutil hlavou, jak mohou jen být tak hloupí?Nejneuvěřitelnější na tom bylo, že oni to mysleli naprosto vážně! a věřili tomu...
Publikováno 19 March 2009 - 23:29
watchick napsal/a:
honzahais napsal/a:
ano bohužel se nekdo takoví občas objeví znám jednoho nejmenovaného skauta (prosím neberte to jako narážku na skauty obecně)z Brna a to je přesně tvůj popis,,,, žije světem Julia Verna... nechápu jak v človeku jen o rok mladším než já může vzniknou takováto myšlenka ... :| .. ale na jednu stranu aspoň tim nikomu neškodí...
zbycz napsal/a:
skauti jsou taky různí, jako všichni, možná se mezi nimi jen špatně hledají ti sprejeři aj. :-) Já vedu ještě s pár lidma skautský oddíl a geocaching jsem poznal právě tam, jeden z vedoucích vyzval ostatní, že tedy nějaké kešky ulovíme, že ho to hrozně baví a od té doby kešujeme s celým oddílem s kupou georobotků ;-) .. ideální to je na výpravách do přírody. A jinak znám i jeden oddíl skoro samých matfyzáků, kam ten náš taky tak trochu táhnu svým geekovstvím ;-)
Jinak v téhle diskusi dost obdivuju watchika, jak odpovídal na to hanobení od "starých", ta diskuse na začátku je opravdu ošklivá..
Publikováno 20 March 2009 - 1:13
Tak to je mi líto. Jsem skaut, svého času jsem měl na starost skautský oddíl a dodnes se okolo skautingu trochu motám. Poznal jsem tam - a stále poznávám - spoustu fajn lidí. Jasně, občas se najdou i lidi od kterých se držím dál, ale takové najdeš všude.watchick napsal/a:
Publikováno 01 May 2009 - 20:36
Publikováno 01 May 2009 - 21:22
Publikováno 11 July 2009 - 15:25
honzahais napsal/a:
žije světem Julia Verna... nechápu jak v človeku jen o rok mladším než já může vzniknou takováto myšlenka ... :| .. ale na jednu stranu aspoň tim nikomu neškodí...
Publikováno 13 July 2009 - 13:04
Publikováno 13 July 2009 - 17:27
Publikováno 13 July 2009 - 21:27
Publikováno 14 July 2009 - 14:20
Publikováno 14 July 2009 - 14:48
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů