Průzkum Pražských "dorostenců" (?) (20-30) :-P
Publikováno 21 March 2009 - 21:38
Publikováno 22 March 2009 - 19:31

Publikováno 22 March 2009 - 19:43
Nicmene v sobotu 28.3 bychom rádi dali Dorotu, pokud bude dobre pocasi, takze se klidne pridejte

Priklanim se k Majus, musime jeste neco spachat, ale pristi utery budu zase v praci

Co ctvrtek 2, co patek 3???
Publikováno 22 March 2009 - 21:31
Publikováno 22 March 2009 - 22:48

Publikováno 22 March 2009 - 23:40
No na jednu stranu já asi taky, na druhou stranu jsme Štvanici taky dali v noci a mrazu (v tom mrazu už bych to ale nedal), a šlo to, alespoň jsem nemusel hlídat, jestli někde někdo nečumí...al-ash napsal/a:
...i kdyz z nocniho no voltage mam trochu bobky:)...
Publikováno 23 March 2009 - 11:38
Delle amazoni salto vyžaduje horolezecké vybavení.Heulwen napsal/a:
Jaktoze neni kolem Evropske moc hezkych kesi? .-P Vzdyt je to vedle Sarky, kde mimo vytecneho wheriga muzete lozit na Delle amazoni salto GC15Y9R, Ocicko GC1BJ0V, zahledat si BF na skalach Crystal magic cache GC1BC0V (To doporucuji, onehda v noci jsme si to moc uzili, ale nenasli, ale uz vime kam, tak se vratime!) a v neposledni rade neni daleko Beloved man, ktereho doporucuju si nakousnout, protoze druha pulka se v necekany zazitek obrati a hlavne Vydre by se to melo libit .-) GC12F2K
Crystal magic cache je disablovaná.
Oko #1 má IMHO více hvězdiček, nežli by si podle obtížnosti šifry a terénu zasloužilo.
For my beloved man má na Praze 6 jen nápovědu, fináloffka je jinde. A zrovna u téhle je docela netriviální šifra, kterou by si měl vyřešit každý za sebe (ač mám za sebou 2 uhlířky, tahle mi stále odolává...už půl roku :@)
Publikováno 23 March 2009 - 11:47
(Já mohu od 17:30)
Majus: dodělat Tisícoffky?
Hamerinski: Těch keší u Vltavy zase není tolik, aby nešly zvládnout za jedno odpoledne/večer. A kromě Voltáže jsou to všecko docela snadné tradicionálky.
Publikováno 23 March 2009 - 12:04
Drsnokaceri davaji Delle amazoni jako pohodovou popracovni bez vybaveni, je to ozkouseny :-DR-A-von-B napsal/a:
Delle amazoni salto vyžaduje horolezecké vybavení.
Crystal magic cache je disablovaná.
Oko #1 má IMHO více hvězdiček, nežli by si podle obtížnosti šifry a terénu zasloužilo.
For my beloved man má na Praze 6 jen nápovědu, fináloffka je jinde. A zrovna u téhle je docela netriviální šifra, kterou by si měl vyřešit každý za sebe (ač mám za sebou 2 uhlířky, tahle mi stále odolává...už půl roku :@)
Disable neznamena, ze tam neni a nejde logovat - on sice asi autor chtel, abychom honili ty neexistujici krystaly, ale na Gc je krasny, ze si na tom muze kazdy vybrat, co se mu libi, a ja myslim, ze brutal force procesavani drsnyho srazu v prirode je vetsi dobrodruzo, nez honeni tb po praze :-)
To je pravda, ale je to tam pekny a kdyz clovek nezna napovedu a velikost kese, tak taky docela brutál .)
Ja vim, ale kdyz si tu sifru vsichni vyzvednou a vylusti, tak se pak bude moct na spolecny odlov finalky, kam se stejne v jednom moc neda .-D Ale jako docela jsi me potesil, protoze ja jsem tu sifru louskla jeste na miste, ac to brnkacka nebyla, a byla bych sla hned pro finale, kdyby nevyslo kamsi... .-D Hmm, musim se podivat na ty proslule Uhlirky..
Hmm, tak jak to s Vami vypada v utery? Mohu nesmele navrhnout No voltage na ctvrtek? Byla bych hrozne stastna! .-)
Publikováno 23 March 2009 - 12:08
Tjééééé :-) Budu ve ctvrtek kdykoliv kdekoliv budete chtit ;-)R-A-von-B napsal/a:
Ok, když se vám to hodí více, přesuneme No Voltage na čtvrtek. V kolik hodin?
(Já mohu od 17:30)
Majus: dodělat Tisícoffky?
Tisícovkyyyyy? <3<3<3<3 :-D
Publikováno 23 March 2009 - 20:22

Publikováno 24 March 2009 - 0:24

Publikováno 24 March 2009 - 7:02

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 24 March 2009 - 12:47
al-ash: na angličtinu se vykašli, pokud je to nutné, klidně s tebou budu konverzovat anglicky...schválně kdo se přidá

gord: Jistě že rádi vezmeme. Aspoň tam bude za kmeta někdo jiný než já

Publikováno 24 March 2009 - 17:04

Publikováno 25 March 2009 - 1:10
Publikováno 25 March 2009 - 9:22

GeoGet:
Publikováno 25 March 2009 - 11:01
Helyes, de a lányok érteni fognak nekünk?gord napsal/a: Ja jedine finsky a madarsky.

Publikováno 25 March 2009 - 13:01

GeoGet:
Publikováno 25 March 2009 - 14:31
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů