Keškoměrka
Publikováno 03 květen 2009 - 12:32

Publikováno 04 květen 2009 - 11:37

Publikováno 14 červen 2009 - 17:08

Publikováno 14 červen 2009 - 18:07
jj, taky čekám a nevím proč to trvá... když byla fronta červená, měl jsem kešku schválenou druhý den. Teď je několik týdnů jedna zelená čárka, a trvá to podezřele dlouho. Stále jedna zelená, měl jsem za to, že bude keškoměrka trochu "pumpovat podle aktuálního stavu...monro napsal/a:
Právě čekám na schválení mini-multiny pátý den (9.6. odesláno ke schválení). Keškoměrka je stále zelenáTak nevím co je špatně.
... nedalo by se někam sem napsat, co jedna čárka znamená? Kolik je to keší ve frontě? Tedy pravidlo pro generování keškoměrky.
Publikováno 14 červen 2009 - 20:11
Mám úplně stejný problém. Dokonce i s datumem a pořád mi tam visí. Položil jsem už 6.6. ale díky připojení a pracovní vytíženosti jsem to odeslal taky 9.6. a je to taky mini-multi.monro napsal/a:
Právě čekám na schválení mini-multiny pátý den (9.6. odesláno ke schválení). Keškoměrka je stále zelenáTak nevím co je špatně.
Publikováno 14 červen 2009 - 20:30
Ja cekam na schvaleni tradicky od pondeli 8.6., kdy jsem odeslal pozadavek ke schvaleni. Keskomerka se mi zda jaksi zamrzla. Takhle dlouho jsem necekal ani, kdyz byla fronta plna ...prapodivne. :|flyzapi napsal/a:
Mám úplně stejný problém. Dokonce i s datumem a pořád mi tam visí. Položil jsem už 6.6. ale díky připojení a pracovní vytíženosti jsem to odeslal taky 9.6. a je to taky mini-multi.monro napsal/a:
Publikováno 14 červen 2009 - 22:40
Publikováno 15 červen 2009 - 7:11
Publikováno 15 červen 2009 - 8:54
TrainTour Reviewer napsal/a:
Keškoměrku jste tak trochu špatně pochopili, resp. její aktualizaci.
No tušil jsem, že jsem si na sebe ušil bič, když se to "profláklo" až na titulku gc.cz . Beztak na tento můj nápad kouká Groundspeak .... jak to říct... "né moc nadšeně". Řešení je na snadě... vrátit keškoměrku zpět do ilegality kde byla, popřípadě jí užívat oficiálně jen při nějakých problémech, které doufám díky posile už hned tak nenastanou.
Já byl pryč a teď jsem defakto fungoval až v sobotu, to jsem stihl pustit něco k AE2009, kde jsem byl a víc jsem nedělal... Prostě dva lidi co na to zůstali, to neudrží, takže dnes se to v plné sestavě vyčistí a keškoměrka bude defakto zase zbytečná.
Publikováno 15 červen 2009 - 9:06
Geohorse Reviewer napsal/a:
Beztak na tento můj nápad kouká Groundspeak .... jak to říct... "né moc nadšeně".
Proč? Ať se na to dívám jak chci, tak mě nenapadá žádný důvod, proč to GS vadí.
Publikováno 15 červen 2009 - 9:26
Publikováno 13 září 2010 - 19:04
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 13 září 2010 - 19:15
Arogant napsal/a:
Fíha, takhle plno jsem už dlouho neviděl. Jeden z posledních pěkných víkendů (ne-li poslední) a kačeři toho naplno využili.
jo víkend byl pěknej, ale s tématem ses trochu upsal viď

Publikováno 13 září 2010 - 20:08

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů