Žijící archivované kešky
Publikováno 09 leden 2011 - 10:55
Publikováno 09 leden 2011 - 11:15
May 18, 2009 by hobler (214 found)
Upozornuji, ze kes Arturuv hrad bude od 1.6.2009 trvale archivovana. Zalozeni kese bylo od pocatku tolerovano spravou zamku Sychrov s tim, ze pocet kaceru nebude "hrad" nadmerne zatezovat. Vzhledem k narustajici popularite geocachingu jiz toto nelze zajistit. Diky z pochopeni.
Publikováno 09 leden 2011 - 18:27
Byla moc pěkná ale pořád se ztrácely nějaké stage a owner se geocachingu moc nevěnuje. Stage byly spíše obětí nějakých zvířat, při mém odlovu byly například dvě vyhozené z úkrytu.Roman_Jaromer napsal/a:
Tak že je tahle archivovaná mě moc mrzí... Byla moc pěkná. Při pár svých cestách na sever jsem odlovil většinu stage, chybí mi už jen poslední jedenáctá stage a finálka :-( A to se mi moc líbila... Cesta skalami byla moc krásná.Tiskar94 napsal/a:
GC11EFJ Raubiri - západně od Hodkovic nad Mohelkou
Publikováno 09 leden 2011 - 18:43
hplus napsal/a:
A tak to moment - ta cache tam fyzicky neni, akorat ladabohac z nejakeho mne nepochopitelneho duvodu vytvoril jakesi "podminky" pro logovani jako by to mela bejt virtualka ci co. IMHO - nesmysl.Tiskar94 napsal/a:
Já jsem včera využil příležitosti a zalogoval se do GC1BWHP
Jinak proti nachazeni a logovani "underground" kesi nic nemam - primo na opak!
Po archivaci multicache mě napadlo udělat jakousi tajnou virtuální bonusku pro ty co maj v poříčí naloveno a nestihli odlovit starou multicache. Prostě takové překvápko pro bodíkaře . Akorát už mě přestalo bavit obstarávat logbook a do toho tohle "rejpnutí" . S aktuální platností tedy končí možnost bonusového zalogování.
Publikováno 13 leden 2011 - 20:37
Publikováno 13 leden 2011 - 21:56
Ona ta finálka určitě na svém místě stále bude, ale jedina na BF. Chcem jí na jaře zkusit :-)Aviatik napsal/a:
Byla moc pěkná ale pořád se ztrácely nějaké stage a owner se geocachingu moc nevěnuje. Stage byly spíše obětí nějakých zvířat, při mém odlovu byly například dvě vyhozené z úkrytu.Roman_Jaromer napsal/a:
Tak že je tahle archivovaná mě moc mrzí... Byla moc pěkná. Při pár svých cestách na sever jsem odlovil většinu stage, chybí mi už jen poslední jedenáctá stage a finálka :-( A to se mi moc líbila... Cesta skalami byla moc krásná.Tiskar94 napsal/a:
GC11EFJ Raubiri - západně od Hodkovic nad Mohelkou
Publikováno 18 leden 2011 - 9:02
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 05 únor 2011 - 21:36
Oplocena zricenina ?? A uz se vi, kdo a proc to oplocuje ?? Pokud to ma byt obora, tak jeste nemusi byt vse ztraceno. Rada obor je oplocenych ale jsou tam vstupy. Rada obor je taky oplocenych neopravnene - podivej se do katastralni mapy, komu pozemek patri a pokud je to obecni, tak se zeptej na urade, k jakemu ucelu to pronajali a zda vydali souhlas pronajimateli pozemku k tomu, aby ho neprodysne uzavrel.mysakf napsal/a:
Se slzou v oku hlásím nový přírustek pro archeokačery s dobrodružnější povahou: GCNV9C
Publikováno 05 únor 2011 - 22:15
kapsa napsal/a:
Oplocena zricenina ?? A uz se vi, kdo a proc to oplocuje ?? Pokud to ma byt obora, tak jeste nemusi byt vse ztraceno. Rada obor je oplocenych ale jsou tam vstupy.
Pozemky patří majitelům zámku co je hned pod kopcem. Obrovskou louku nedaleko i s přilehlým lesem už mají dlouho oplocenou, viz fotogalerie u GC1G855. No a asi to vynáší, tak rozšiřují chov. Brány v plotě jsou, ale všechny se zámkem (přelézt se to dá, ostnáče nejsou). Se zříceninou hradu je zároveň oplocená i křížová cesta co vede nahoru na kopec.
Publikováno 05 únor 2011 - 22:20
Pokud je to opravdu cele jejich, tak se s tim si bohuzel neda nic delat. Maximalne jeste zkusit, zda tam neni nejaka cesta, na jejiz pristupnost by bylo vecne bremeno ale podle mapy to na to moc nevypada.mysakf napsal/a:Pozemky patří majitelům zámku co je hned pod kopcem. Obrovskou louku nedaleko i s přilehlým lesem už mají dlouho oplocenou ....
Publikováno 25 únor 2011 - 16:42
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 25 únor 2011 - 17:12
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 01 březen 2011 - 8:28
Kupodivu i po te dlouhe dobe byla v docela slusnem stavu.
Publikováno 01 březen 2011 - 11:53
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů