Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#601 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2010 - 18:09

EDIT

aha, sem to omylem prepsal do spatneho templatu .. funguje .. dik B)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#602 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2010 - 11:13

Měl bych na Vás zkušenější dotaz ohledně statistik z GG a Autostatu. Vše ok, domácí souřadnice zadány správně (Praha), ale v Zajímavých číslech u "Nejvzdálenejší nalezená keš", "Nejjižneji nalezená keš", "Nejzápadneji nalezená keš" mi stále vypisuje zrušené kešky třeba z Prahy a dává jim vzdálenost přes 5000km. Jedná se o archivované kešky, které jsem nalezl před archivací. Setkal se prosím někdo s tím to problémem a dokázal by poradit. Eliminovat v kódu tyto kešky, aby se nezapočítávala jejich vzdálenost se mi nepodařilo, když jsem eliminoval jednu, skočila tam jiná archivovaná, ale ta už eliminovat nešla.

Pro nahlédnutí jsem přidal obr.:

http://img291.images.../statistiky.jpg

Díky BakerFT (Jindra)
  • 0

#603 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2010 - 11:18

Zjevne u te kesky nemas zadne souradnice. Naimportuj si znovu jeji listing.
  • 0

#604 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2010 - 12:56

Děkuji mnohokráte HaLuMa, ano, bylo to tím, teď už si to budu pamatovat :).
  • 0

#605 holion

holion

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2010 - 18:51

Něco podobného se mi stalo taky. Jenže to byla keška, kterou někdo adoptoval a udělal z ní Premium. Tzn, jako základní uživatel nemám přístup k listingu a tak jsem si ho ani nemohl naimportovat. Ještě, že je ve vlastnostech volba Změnit kešku, kde se dají editovat souřadnice. :)
  • 0

#606 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2010 - 22:23

prosba - pri obnove systemu sem pouzil nejaky automaticky template, ale rad bych se zbavil tohodle - mapka CR s kraji - jak se zbavim procent? dikes :)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#607 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2010 - 8:16

Rekl bych, ze nemas spravne nastavene svoje ID na gc.cz a pouzivas mikromovo. Je to v podrobnem nastaveni Autostatu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#608 Jujicer

Jujicer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 0:48

Zdravim a chtěl bych se zeptat na 2 věci: 1) Nalezl jsem nově keš nedaleko Insbrucku a je mou nejjižněji i nejzápadněji položenou...ovšem ve statistikach z geogetu mam misto souřadnic 000 (pritom vzdalenost kese od domova je spravna a v detailech kese jsou spravne souradnice)...co s tim? 2) Po dotazu, zda chci stahnout novou verzi Autostatu (2.51 namisto 2.43) jsem tak učinil, opravdu nahradil novými soubory všechy staré, ale toto upozorneni o nove verzi se mi objevuje stále...? 3)Nemohl by mi nekdo poslat template, diky nemuz bych mel nejak prehledne mapy Evropy, CR a podrobne CR (kraje a mesta)? Diky;) P.S. Jsem lama,tak na mě nekřičte;)
  • 0

#609 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 7:49

Jujicer napsal/a:
Zdravim a chtěl bych se zeptat na 2 věci:
1) Nalezl jsem nově keš nedaleko Insbrucku a je mou nejjižněji i nejzápadněji položenou...ovšem ve statistikach z geogetu mam misto souřadnic 000 (pritom vzdalenost kese od domova je spravna a v detailech kese jsou spravne souradnice)...co s tim?
2) Po dotazu, zda chci stahnout novou verzi Autostatu (2.51 namisto 2.43) jsem tak učinil, opravdu nahradil novými soubory všechy staré, ale toto upozorneni o nove verzi se mi objevuje stále...?

Rekl bych, ze jsi sice novou verzi stahnul, ale nenainstaloval na misto puvodni stare, tedy te, kterou z Geogetu spoustis.

Jujicer napsal/a:
3)Nemohl by mi nekdo poslat template, diky nemuz bych mel nejak prehledne mapy Evropy, CR a podrobne CR (kraje a mesta)?

Jak si predstavujes prehledne mapy? V cem by mely vypadat jinak nez ty, ktere mas zarazene do profilu?
  • 0

GeoGet:

#610 Jujicer

Jujicer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 12:23

gord napsal/a:

Jujicer napsal/a:
Zdravim a chtěl bych se zeptat na 2 věci:
1) Nalezl jsem nově keš nedaleko Insbrucku a je mou nejjižněji i nejzápadněji položenou...ovšem ve statistikach z geogetu mam misto souřadnic 000 (pritom vzdalenost kese od domova je spravna a v detailech kese jsou spravne souradnice)...co s tim?
2) Po dotazu, zda chci stahnout novou verzi Autostatu (2.51 namisto 2.43) jsem tak učinil, opravdu nahradil novými soubory všechy staré, ale toto upozorneni o nove verzi se mi objevuje stále...?

Rekl bych, ze jsi sice novou verzi stahnul, ale nenainstaloval na misto puvodni stare, tedy te, kterou z Geogetu spoustis.

Jujicer napsal/a:
3)Nemohl by mi nekdo poslat template, diky nemuz bych mel nejak prehledne mapy Evropy, CR a podrobne CR (kraje a mesta)?

Jak si predstavujes prehledne mapy? V cem by mely vypadat jinak nez ty, ktere mas zarazene do profilu?

A jak ji mam teda nainstalovat? Myslel jsem, že stačí přepsat původní soubory...
No chtěl bych mapu čr s kraji, mapu čr s okresy, mapu evropy...vše s "legendou" na boku (např. země a počet keší).
  • 0

#611 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 12:29

Jujicer napsal/a:
A jak ji mam teda nainstalovat? Myslel jsem, že stačí přepsat původní soubory...
No chtěl bych mapu čr s kraji, mapu čr s okresy, mapu evropy...vše s "legendou" na boku (např. země a počet keší).

A cetl jsi alespon pokyny v pribalenem souboru? Je tam napsano, ze to ma byt v script\Autostat. Pokud to neudelas, nektere veci chodit nebudou. Asitak pred hodinou jsem presne tento problem resil s jinym Geogetistou).

Tak krasa mapy podel tebe spociva v legende? Hmm, tak si ji napis, rozdel statistiku do 2 sloupcu a do jednoho dej legendu, do druheho mapu. Mimochodem, co povazujes za legendu? Neni to nahodou tabulka s pocty v krajich? Tak tu by sisi psat nemusel, staci pouzit tu, kterou umi GgStat. Ale to asi clovek, ktery cte dokumentaci, uz davno vi. ;)
  • 0

GeoGet:

#612 Cavalier Team

Cavalier Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 0:56

Omlouvám se předem, pokud moje dotazy zde už někde padly, ale byť se snažím, není v mých silách přečíst úplně vše, co bylo napsáno o GG a Autostatu. Dle návodů jsem si naistaloval a v podstatě rozchodil vše potřebné pro generování statistik. A funguje to. Díky ... Ale toho potu bylo hodně ... :) Ale v určitých momentech jsem v koncích. Proto prosím o radu dřív, než se zblázním ...:) 1) Cache GC21VJ1 má špatně uvedený stát. Je to Švýcarsko. Když provedu úpravu kešky na Switzerland, zobrazí se v statistikách správně. Ale při novém importu vlastních nálezů se vše vrátí do původního tvaru a stavu (Švýcarsko mi zmizí ze statistik). Předpokládám, že se dá řešit tagem. Jakým ? 2) I když začínám všechny své logy časem ve tvaru 11:11 , od určité doby se mi přestalu do GG stahovat časy a musím je ručně upravovat u každé kešky. Proč ? A co s tím ? 3) Jak dostanu mapku nálezů do profilu na gc.cz ? Někde dělám chybku a nevím kde ... Předem díky za rady a záchranu před blázincem ... ;)
  • 0

#613 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 8:42

1. Je otazka, jak a ktere informace prepsane rucne ma GG povazovat za tabu pro dalsi aktualizace. Evidentne informaci o statu ne (neni v zadnem tagu, ale v samostatne polozce). Je otazka, zda je to dobre nebo spatne, v tuto chvili bych rekl, ze je to proste vlastnost. 3. gc.cz neni zadna moznost mit mapku v profilu. nebo mi neco uniklo? EDIT: 2. Neni to tim, ze cas mas uveden v zavorkach?
  • 0

GeoGet:

#614 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 8:53

Tu kesku GC21VJ1 importujes jak? Pres GJ? Co se ti ukaze jako stat a uzemi?
  • 0

#615 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 11:07

...pokud se ti to prepisuje pri aktualizaci, tak si asi budes muset pockat jako ja, az GG bude umet zamykat listing
  • 0

#616 Cavalier Team

Cavalier Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 12:17

Nevim proc, ale moje odpoved po ceste nekam zmizela ... :( Takze jeste jednou: Haluma: Tu kesku GC21VJ1 importujes jak? Pres GJ? Co se ti ukaze jako stat a uzemi? Jasne, v Autostatu nastaven import nalezenych a tvorba statistik a ulozeni na GC.com. Takze pres GJ. Po stazeni se mi u teto kesky ve state zobrazi "Graubuenden (GR)" , v oblasti (kraji) nic. Gord: 2. Neni to tim, ze cas mas uveden v zavorkach? Prvni logy jsem psal se [ ], stahly se mi casy z 80%. Pak uz jsem psal cisty cas bez jakychkoliv znaku a nestahne se nikdy ! ??? ! Gord: 1. Je otazka, jak a ktere informace prepsane rucne ma GG povazovat za tabu pro dalsi aktualizace. Evidentne informaci o statu ne (neni v zadnem tagu, ale v samostatne polozce). Je otazka, zda je to dobre nebo spatne, v tuto chvili bych rekl, ze je to proste vlastnost. Vim, ze neni v tagu, ale nebylo by mozno to pres tag resit ? Mozna jsem padl na absolutni vyjimku, ale spis si myslim, ze jich v zahranici bude daleko vic ... A kdyz mam jedinou ve svycarsku, tak mne mrzi, ze na mapce neni ... ;) Zatim diky za reakce ...
  • 0

#617 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 13:01

vubec nejsi vyjimka - treba v Severnim Irsku je jich 90% spatne. je to tim ze se ti prepisuje listing, ve kterem je spatne nastaven stat. resenim je uzamknuti listingu proti aktualizaci coz je ve vyvoji, takze pockat az to bude GG umet. Do te doby si to kontrolovat a menit rucne
  • 0

#618 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 13:35

Nebo, pokud nejsi PM, tak neaktualizovat jiz nalezene kese.
  • 0

GeoGet:

#619 Cavalier Team

Cavalier Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 13:46

Jsem PM, takze mam asi smulu ... :( Ale moc dik za odpovedi. Uz jsem si zacal o sobe myslet, ze jsem uplne bl... :o
  • 0

#620 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2010 - 14:00

Tak me napada jeste jedna krkolomnost. Kese, kterych se to tyka, si ulozit do gpx a po importu PQ importovat jeste toto gpx s ulozenyma kesema. Jde to vsechno zvladnout na jeden klik pomoci Combine automaticky - po spusteni importuje PQ a pak importuje GPX (a treba udela i jine veci).
  • 0

GeoGet:

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama