Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#661 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:29

Jeste me napada, ze uprava eventu v databazi se pak muze ztratit pri importu PQ vlastnich/nalezenych. Tak abys zas o tu zmenu neprisel. :-)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#662 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:35

Jak jsem psal, tak jsem projel vsechny filtry. Ve vychozim se mi zobrazuji i jine eventy, davno archivovane, ten muj ne. Ve filtru Archived to stejne - ostatni archivovane eventy tam jsou, ten muj ne.
  • 0

#663 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:39

To gpxko nebylo origal PQ, jak si jiste muzes vsimnout na mem BM profilu :P. Stejne tak aktualizaci databaze pro vytvoreni statistik ficim krz GJ.
  • 0

#664 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:43

Nemuzu si to vsimnout, protoze tu nemas u sveho uctu vyplneny tvuj gc.com profil. A hledat te rucne, to mam opravdu ucitecnejsi veci na praci. :P Ale k veci, jaky to byl event?
  • 0

#665 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:49

Aaa, sorry, to chapu. Byl to tento event: GC1YN7X
  • 0

#666 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:55

A mas v tom filtru zaskrtnute i sve vlastni kese?
  • 0

GeoGet:

#667 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 12:12

Jj, mam. A kdyz prepnu do filtru My Owned Caches, tak to nevrati zadnou kes.
  • 0

#668 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 7:37

Chtel jsem se s dovolenim zeptat, jestli vas napadlo nejake mozne reseni s tim zarchivovanym eventem? Porad mi to neda spat, kdyz vim, ktere pekne destinace mi diky nulovym souradnicim tohoto eventu ze statistik zmizely. Diky moc
  • 0

#669 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 8:05

Nauc se filtrovat, to je reseni. Omezeni "pouzivam jen integrovane filtry" je trosku mimo. Pokud rikas, ze filtry jej nevraci, tak to bude zrejme proto, ze nema souradnice a filtry jsou tak nastavene. To lze ale zmenit. Nastaveni je ve Filtry -> Hlavni -> Souradnice -> Bez souradnic. Jak to zaskrtnout je kousek podtim ukazano v napovede. A okamzita pomoc? Vezmi si Geojarry (dvojkovou verzi), otevri si Geocaching.com query, zalozka GC code, zadej tam GC1YN7X a klikni na "Download now and import" a mel by se ti opravit. Ted jsem to schvalne zkousel. Evidentne jde o chybu mezi zidli a klavesnici ;)
  • 0

#670 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 8:42

Super, dekuju. Jednoducha odpoved. K tem filtrum - ano, nepouzivam je, tudiz ani nemam potrebu se s nimi ucit perfektne zachazet. GG vyuzivam jen na statistiky a na spravu a exporty kesi pouzivam neco jineho. A nemyslim si, ze to bude mezi klavesnici a zidli - pokud se mi ostatni zaznamy s podobnymi znaky (event, archivovany apod.) zobrazuji korektne a tento ne, tak to asi nebude standardni situace. ;)
  • 0

#671 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 9:51

Moc nechapu, ze nekdo se chce babrat s GG jen pro tvorbu statistik - ale budiz. Z nejakeho duvodu jsi tam data dostal ve spatnem formatu (bez souradnic). Vychozi nastaveni filtru ignoruje kese bez souradnic (mozna i proto, ze tak vetsinou dopadaji Premium Member kese naimportovane pres geojarry z basic uctu. Ale obecne je na kesi bez souradnic neco nemocneho). Mezi klavesnici a zidli je zrejme duvod tech spatnych dat v databazi ;-) Importoval jsi z ceho? Z MoZiGa? Ze Skrysotlace?
  • 0

#672 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 10:13

Na druhou stranu neni sebemensi problem tam ten event spravne naimportovat i se souradnicemi. Bud pres GJ, nebo i jednorazove proste tak, ze si tu kesku najdes na webu, ulozis si HTML s jejim listingem, a ten ulozeny soubor naimportujes do Geogetu. To, z ceho jsi puvodne improtoval ta data, tam zjevne souradnice nedalo, nebo je tam dalo spatne. To je ten kamen urazu.
  • 0

#673 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 11:04

Geoget jsem si nastavil primarne kvuli statistikam. A pouzival jsem ho vyhradne k tomu - tudiz otazka 2 tlacitek (Download My Found Caches a Autostat). Vic nepotrebuji. Pak jsem se zacal nejak stourat v Mozigu a proste mi uzivatelskym rozhranim vic sedlo. Tenhle Event prave odolal vyse zminenemu postupu kliknutim na ty dve tlacitka. Tak jsem se ho snazil pohledat i pres vyuziti tech ruznych filtru, ale nevsiml jsem si, ze to ma i volbu "bez souradnic". Jinak zbytek jsem proklikal a zkousel nastavovat. Importoval jsem gpxko vyexportovane z Moziga. Mapsource fungovalo, v GG ne. To, ze GG si umi poradit i s html me nenapadlo, to se priznavam.
  • 0

#674 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 11:20

majkeld napsal/a:
Geoget jsem si nastavil primarne kvuli statistikam.

Takovych je velmi mnoho i presto, ze to nekteri vedome ci nevedome stale ignoruji ci nechapou ;) :D
  • 0

#675 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 11:37

Prekvapive je zejmena to (alespon pro me), ze si nekdo nainstaluje tak mocny nastroj jako je GG, aby jej pouzival k necemu, co vlastne ani GG nedela, a zcela ignoruje funkce, ke kterym je GG primarne urcen.
  • 0

GeoGet:

#676 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 11:38

Ja bych to rekl jinak - pouzivat Geoget jen na statistiky, to mi prijde trosku skoda. Geoget toho umi mnoho, a pri pouziti pouze na statistiky se muze opravnene zdat trochu tezkopadny, treba oproti jinym jednoucelovym udelatkum. Jenze to cele je jen proto, ze generovani statistik je vlastne jen pridane udelatko navic, takovy bonus ke vsem ostatnim funkcim programu.
  • 0

#677 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 11:56

gord: ruzni lide maji ruzne potreby. Uz jsem to dneska resil s medwynem online. V mem okoli to vetsina pouziva pouze na statistiky. Mam kolem sebe minimalne 3 uzivatele iPhone a jednoho s HTC a vsichni jedou online. Nemaji potrebu si delat exporty pro GPS apod a opravdu si vystaci pouze se statistikami. ;)
  • 0

#678 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 12:05

To nezpochybnuji. Proc ale k tomu pouzivat Geoget? Jsou daleko jednodussi nastroje. Jejich jednoduchost spociva prave v tom, ze jsou urceny jen pro tu statistiku. GG k ni urcen neni, proto je generovani statistiky v nem nepomerne slozitejsi. Navic je ta statistika udelana fakt hodne univerzalne.
  • 0

GeoGet:

#679 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 12:08

S474N napsal/a:
gord: ruzni lide maji ruzne potreby. Uz jsem to dneska resil s medwynem online. V mem okoli to vetsina pouziva pouze na statistiky. Mam kolem sebe minimalne 3 uzivatele iPhone a jednoho s HTC a vsichni jedou online. Nemaji potrebu si delat exporty pro GPS apod a opravdu si vystaci pouze se statistikami. ;)

Hmmm a jak to dělají s mysterkama a multinama ? A co třabas lovitelné archiválie ? Tohle online neseženou.
  • 0

#680 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 12:18

gord: protoze se jim proste ten vystup libi. Navic kdyz jdou se mnou, tak jim vyexportuji seznam nalezu a nemusi ani zatezovat GC.com pres GJ a stahovat je. Arne1: vcelku nijak, nebo chces rict, ze treba tvych prvnich 200-300 nalezu byly mysterky?
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama