Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#841 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 9:26

pourovi: opravdu tezko rict, uz se tu neco podobneho resilo, zkus hledat a pripadne se dotazat daneho cloveka, jak to vyresil.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#842 Rozsafin

Rozsafin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 12:59

Dovolil bych si taky požádat o radu. Když už se mi konečně podaří vytvořit statistiku, ve které jsou i mé vlastní založené keše, tak ve statistice mi to počítá jen posledních 5 logů těchto keší, takže každá má jen 5 nálezů. Když ve filtru "My own" každou zvlášť rozkliknu a dám "stáhnout listing + all logs" logy stejně nevidím a nakonec mi tyto keše ze seznamu zmizí úplně a ve vytvořené statistice se vůbec nezobrazí a mám "založených 0". Když stahuju vlastní keše přes pluginy, gc.com, user, download listings a all logs(very slow) tak je taky nestáhne. Moc prosím o radu jak na to. Díky.
  • 0

#843 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 19:45

rozsafin: zkus si tu cache otevrit v IE, nechat zobrazit vsechny listingy a potom dat natvrdo Soubor - Ulozit a potom to cely HTML predhod pres Import Geogetu. Zmeni se neco?
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#844 Rozsafin

Rozsafin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 20:13

S474N napsal/a:
rozsafin: zkus si tu cache otevrit v IE, nechat zobrazit vsechny listingy a potom dat natvrdo Soubor - Ulozit a potom to cely HTML predhod pres Import Geogetu. Zmeni se neco?

Bohužel ne :(
  • 0

#845 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 20:20

Rozsafin: v tom pripade delas neco spatne. Zkus sem nahodit nejakou kes, ktere se to tyka a pripadne si spust u sebe TeamViewer a muzeme na to spolecne kouknout.
  • 0

#846 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2010 - 21:22

Takze s Rozsafinem vyreseno - problem byl ten, ze v nicku ownera mel vsude zadane "Rozšafín" a samozrejme to Geoget ignoroval. Takze jsme to opravili na urovni listingu a vse v pohode.
  • 0

#847 lenoch-od

lenoch-od

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2010 - 14:50

CenTauriaN napsal/a:

lenoch-od napsal/a:
Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenost s generovanim statistik na ftp... mam web na webzdarma: www.lenoch-od.wz.cz, takze bych predpokladal, ze url bude: lenoch-od.wz.cz, user: lenoch-od.wz.cz a heslo, ktere mam na serveru... jenze kdyz dam vygenerovat statistiky, tak se mi na server nic nenahraje... (do profilu mi to funguje v pohode). Diky za radu

Něco podobného jsem také řešil. Problém je, že FTP client používaný Autostatem nepodporuje pasivní režim a bez toho jaksi některé servery někdy nepracují (případně to neprocpeš přes NAT aj.).

Je třeba tedy použít jiný FTP client, který to umožňuje. Lze použít například
http://www.ncftp.com/
(cmd a opensource). To se ovšem neobejde bez úpravy autostatu.
V přiložených souborech tedy nalezneš samotný upravený soubor AutoStat.lib.pas,který umístíš do složky autostatu (geoget\data\script\autostat). A soubor ncftpput.exe do složky s ggstat či do jiné spustitelné složky (C:\windows).

http://www.edisk.cz/stahni/04103/AutoStat.zip_122.4KB.html

Vzdálený adresář nemusí existovat (když je třeba je vytvořen). Průběh činnosti FTP je zapsán do souboru ftp.log, kterým lze ověřit úspěšnost operace. Všechny řetězce mohou obsahovat mezery (login, heslo, url).

Snad se vám to bude líbit. Pokud ne, nekritizujte, dělal jsem to pro sebe :).

děkuji za odpověď, ale asi jsem moc velka lama... stahl jsme si ten zip a umistil prislusne soubory do prislusnych adresaru, nicmene z toho www.ncftp.com uplne nevim, co mam vlastne stahnout a co s tim... jak rikam, lama... stejnak dekuji za odpoved, ale bylo by to se mnou moc na dlouho...:(
  • 0
osobní stránky: www.lenoch-od.wz.cz

#848 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 14:44

Nějak mi přestalo po spuštění Autostatu fungovat odesílání nálezů na gc.cz. Všiml jsem si toho tak před 14-ti dny, protože mi nesvítil jeden červený puntík na místě, kde jsem určitě byl :-) Tak nevím, zda jsem nepřehlédl nějakou inovaci, či tak něco nebo zda to mám jenom rozbité.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#849 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 14:55

zlicinaci: a zkousel si rucne kliknout na Pluginy a tam v nezarazenych na NALEZY NA GC.cz?
  • 0

#850 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 15:01

S474N napsal/a:
zlicinaci: a zkousel si rucne kliknout na Pluginy a tam v nezarazenych na NALEZY NA GC.cz?

Jojo, tohle funguje.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)

#851 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 15:11

no to FTP jede pouze na urovni CMD, aby to nebylo zbytecne vazany na dalsim softu, kdyz to FTP podle me pouziva mensina uzivatelu.. ty nalezy nevim, kouknu na to, mozna uz to je i opraveny.. AutoStat je zas docela predelanej, ale nova verze se zatim jeste nechysta vyjit :)
  • 0

#852 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 15:20

Ja mam od tebe na testovani novejsi Autostat a chova se mi to take tak. jen jsem to zatim neresil.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#853 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 16:42

...já si toho všimnul už dávno a řeším to tak že mám zaškrtlou volbu používat makro gc.cz, pak je vše OK
  • 0

#854 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 16:50

Sally&eL: presne z toho duvodu tam ta volba je ;)
ale kouknu na to
  • 0

#855 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 17:32

Sally&eL napsal/a:
...já si toho všimnul už dávno a řeším to tak že mám zaškrtlou volbu používat makro gc.cz, pak je vše OK

no vida, to je nápad :-)
  • 0

#856 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2010 - 19:49

mikrom napsal/a:
Sally&eL: presne z toho duvodu tam ta volba je ;)

Jiste, o te funkci vim take, ale proc je tam tedy ta moznost, ktera nefunguje? ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#857 motty.rt

motty.rt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2010 - 13:23

Houstone, máme problém. Nějak se mi stále nedaří do založených keší začlenit i adoptované...co jsem tu něco početl, tak jsem zkoušel přepsat ownera jen na můj nick, ale stále nic. Možná to tu už někde padlo, ale pročítat všech 43 stran...to mám lepší věci na práci. Danke za help.
  • 0

#858 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2010 - 13:24

pokud zmenis ownera jen na tvuj nick a znovu stahnes kese, urcite ti je geoget pozna jako vlastni. Tedy za predpokladu, ze jsi vyplnil sve uzivatelske jmeno v nastaveni GG. A pokud jde jen o potreby statistiky, tak tam muzes v template pouzit prikaz MYCACHESOWNER.
  • 0

#859 motty.rt

motty.rt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2010 - 13:43

Ha! Změna v template pomohla, díky.
  • 0

#860 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2010 - 14:10

Ahoj, chci se zeptat, ve statistice v seznamu FTF mám 2x dvě FTF za sebou - 250,251 a 558,559. Proč se mi to ale řadí obráceně? Napřed mám 251 a pak 250 a 559 a pak 558. Nevíte to někdo? Dík
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama