Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#881 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2010 - 17:58

plavcik napsal/a:
to: gord
Díky moc za makro na CWGčka, je to trochu rychlejší než aktualizace "růčo" :-)
Ale chtěl jsem se zeptat, jestli poradíš, proč mi nefunguje řazení podle nicku. Když změním v konfiguračním souboru Sort Date na Nick, stejně se v exportu objeví cwg seřazené podle data. Tlačítka na řazení CWG mi v profilu nefungují, i když ostatní "Java" tlačítka ano..
Díky

gord napsal/a:
Plavcik: Nevim, co jsou ostatni "Java" tlacitka, ale tlacitka pro zmenu razeni CWG jsou Javascriptova a pokud mas statistiku nahranou primo v profilu, tak groundspeek Javascript filtruje, tedy nepropousti, tedy fungovat to nemuze (je to zmineno v dokumentaci). Co se prikazu Sort tyka, tak opravdu nevim, mne to, funguje. Ovsem je pravda, za ja to ted zkousel na novejsi verzi pluginu, ktera jeste nejakou dobu zverejnena nebude, protoze se meni format ulozenych informaci a je potreba jeste nezverejnena verze GeoGetu.

Jeste jeden dotaz: to řazení mi už funguje, jen se napřed podle nicku seřadí CWGčka ze souboru GgsCwgFound.txt, pak až ty evidované u keší. S čím si ale nedovedu poradit je, že se mi nedaří vyexportovat do txt seznam všech vlastněných CWG, vždycky tam jsou jen ty zalogované u keší (verze 1.3.1.2.). Dá se to nějak nastavit, nebo si ty "bezprizorní" CWG musím zalogovat k nějaké fiktivní keši? Díky
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#882 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2010 - 18:32

plavcik: ja si na CWG, ktere treba dostanu primo od cloveka mimo cache loguju jako extra bod s nazvem CWG2010112.......tzn. CWG rok mesic den.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#883 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2010 - 18:38

S474N napsal/a:
plavcik: ja si na CWG, ktere treba dostanu primo od cloveka mimo cache loguju jako extra bod s nazvem CWG2010112.......tzn. CWG rok mesic den.

Hm, takhle to nějak bylo i v dokumentaci, ale tohle jsou "předevidenční" B) CWG, tak jsem je chtěl nechat jen tak...
  • 0

#884 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2010 - 18:44

Plavcik: tak udelej jeden bod treba s nazvem Bezprizorni a tam si je nahazej :D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#885 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2010 - 18:55

S474N: Než se Gord rozkoukal, je vyřešeno :-)). Teď už jen ta prkotina s obrázky ;-)....
  • 0

#886 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 15:22

Trochu lama dotaz, ale jaká je poslední verze? Dneska koukám na web, tam se píše ke stažení 2.52, ale v zipu je 2.51 :@ Na webu jsou screeny z 2.52...
  • 0

#887 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 15:37

sobikovi: coze? Ke stazeni je snad porad verze 2.4.2.590
  • 0

#888 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 16:23

autostat, ne gg!
  • 0

#889 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 16:47

Mea culpa! Tak to se omlouvam. No vono mezi nama, tak i na webu GG je uz v novinkach verze 2.5 a furt neni, proto jsem byl zmaten :D

http://geoget.ararat...p/gg2_changelog
  • 0

#890 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 17:06

autostat je 2.51 co vim.. ale na webu to nekdo poplet a vydava ji za 2.52.. moje pracovni verze je 3.00beta :D
  • 0

#891 johniiik

johniiik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 11:11

Zdravím, zkráceně řečeno: jde nějak zamezit při aktualizaci vlastních keší, aby se neaktualizoval owner? zdlouhavě řečeno: máme s kamarádem několik keší napůl, kde nějak zajistit, aby se ve statistikách zobrazovaly i ty, co nevlastím JEN já? podaří se mi přidat keše, které nejsou pod mojí správou, podaří se mi změnit ownera jen na sebe (aby se mi zobrazovala keška ve statistikách). Pokud se na statistiky podívám offline, vidím to tak, jak bych chtěl, ovšem jakmile se nahrávají na server, geojarry je aktualizuje a tudíž i přepíše ownera zase na nás oba a keše ve statistice nejsou. Díky! :)
  • 0

#892 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 11:15

Nastavit si MYCACHESOWNER v template. Vice se dozvis v dokumentaci ke GGstatu.
  • 0

#893 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 11:15

johniiik: zkus si vyhledat promennou "MYCACHESOWNER"
  • 0

#894 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 11:40

johniiik napsal/a:
Zdravím,
zkráceně řečeno: jde nějak zamezit při aktualizaci vlastních keší, aby se neaktualizoval owner?

zdlouhavě řečeno: máme s kamarádem několik keší napůl, kde nějak zajistit, aby se ve statistikách zobrazovaly i ty, co nevlastím JEN já? podaří se mi přidat keše, které nejsou pod mojí správou, podaří se mi změnit ownera jen na sebe (aby se mi zobrazovala keška ve statistikách). Pokud se na statistiky podívám offline, vidím to tak, jak bych chtěl, ovšem jakmile se nahrávají na server, geojarry je aktualizuje a tudíž i přepíše ownera zase na nás oba a keše ve statistice nejsou.

Díky! :)

Krome toho, co tu napsali mi predchudci, muzes si v konfiguraci Autostatu nastavit, ze se nemaji stahovat zadne listingy.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#895 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 16:45

Omlouvám se, že to píši i zde, ale jinde to zřejmě zapadlo... Po kompletní přeinstalaci GeoGetu 2.5.0.601 a GeoJarry, GgStats a AutoStat mi nefunguje nahrávání statistik na profil přes AutoStat. Problém je v tom, že se nevygeneruje soubor "GgStats.html". Generování pak skončí chybovou hláškou od GeoJarry: "ERROR! Profile file not exists!" Nespustí se "GgStat.exe". Instaloval jsem z GIP balíčku (mám v podadresáři "script" složku "GgStat" ) a pro jistotu jsem obsah této složky nakopíroval přímo i do datového adresáře GeoGetu. Pokud v nastavení AutoStat zaškrtnu "Použít originální GgStat makro", tak se mi do datového adresáře normálně vygeneruje soubor "Stats.html" (v angličtině). Nevíte si někdo rady?
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#896 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 17:43

Odinstaloval jsem ggstat, nainstaloval nově ze samoinstalace a autostat přestal fungovat. Dostávám chybovou hlášku: "V datovém adresáře GG schází soubor ggstat.exe". Bude nová verze autostatu se samoinstalací nebo je potřeba něco pošťourat, aby to zase běhalo? díky za radu.
  • 0

#897 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 18:49

One je to tim, ze ggstat je presunut do adresare script\ggstat , takze staci trochu pozmenit autostat skriptik.
  • 0
MaFa

#898 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1771 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 19:43

Jak píše MaFa, a já dodávám, stáhni si rychlou úpravu v příloze nebo počkej, až to Mikrom dotáhne.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#899 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 20:17

LudekV napsal/a:

Díky
  • 0

#900 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2010 - 20:22

Ahoj, mel bych dotaz ohledne statistik. Oni mi tak trochu lzou. Zjistil jsem to pred chvilkou v tabulce kde jsou Nalezy podle autora. Mel jsem takove podezreni, ze tam jeden autor chybi (mam od nej celkem 10 nalezu). Tak jsem to srovnal a prepocital v GG dle autora a zde zadny nalez nechybi, resp. je zde vsech 10 nalezu toho autora (i s jeho jmenem). V tabulce ale chybi a naopak je tam dost autoru od kterych mam pouze 9 kousku... Vedel by nekdo co to zpusobuje? Diky
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama