plavcik napsal/a:
to: gord
Díky moc za makro na CWGčka, je to trochu rychlejší než aktualizace "růčo" :-)
Ale chtěl jsem se zeptat, jestli poradíš, proč mi nefunguje řazení podle nicku. Když změním v konfiguračním souboru Sort Date na Nick, stejně se v exportu objeví cwg seřazené podle data. Tlačítka na řazení CWG mi v profilu nefungují, i když ostatní "Java" tlačítka ano..
Díky
Jeste jeden dotaz: to řazení mi už funguje, jen se napřed podle nicku seřadí CWGčka ze souboru GgsCwgFound.txt, pak až ty evidované u keší. S čím si ale nedovedu poradit je, že se mi nedaří vyexportovat do txt seznam všech vlastněných CWG, vždycky tam jsou jen ty zalogované u keší (verze 1.3.1.2.). Dá se to nějak nastavit, nebo si ty "bezprizorní" CWG musím zalogovat k nějaké fiktivní keši? Díkygord napsal/a:
Plavcik: Nevim, co jsou ostatni "Java" tlacitka, ale tlacitka pro zmenu razeni CWG jsou Javascriptova a pokud mas statistiku nahranou primo v profilu, tak groundspeek Javascript filtruje, tedy nepropousti, tedy fungovat to nemuze (je to zmineno v dokumentaci). Co se prikazu Sort tyka, tak opravdu nevim, mne to, funguje. Ovsem je pravda, za ja to ted zkousel na novejsi verzi pluginu, ktera jeste nejakou dobu zverejnena nebude, protoze se meni format ulozenych informaci a je potreba jeste nezverejnena verze GeoGetu.