Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#1041 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 22:52

Preji peky podvecer. Generovala jsem si statistiky pres GASP az do te doby nez jsem zalozila vlastni kes, ktera se mi nepodarila dostat do vysledne statistiky. Tak jsem si vse preinstalovala, nastavila a jsem ve fazy, ze 1, kdyz vygeneruji statistiku, byt do profilu, tak se zobrazi povze zacatek, bez rolovaci listy 2, stale tam nejde zobrazit zalozena kes, muze to byt tim , ze jsem BM? Diky moc za radu.
  • 0

#1042 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 8:20

TerZdeK napsal/a:
ahoj kdo by mi poslal svůj vlastní super template? ten původní moc zajmavý není nemá někdo něco originálnějšího z vlastní tvorby\M?

A nebude jednodussi si rict, co povazujes za superzajimave a zjistit si, jak to do toho template dostanes? Klidne ti pomohu (posli dotaz/pozadavek pres mail/SZ), ale s takto definovanym pozadavkem si nejak moc rady nevim. Kdybych ti treba poslal svuj template, obavam se, ze bys mela v profilu polovinu veci, protoze ja si hodne veci delam po svem :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1043 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 9:03

misas napsal/a:
Preji peky podvecer.
Generovala jsem si statistiky pres GASP az do te doby nez jsem zalozila vlastni kes, ktera se mi nepodarila dostat do vysledne statistiky.

Tak jsem si vse preinstalovala, nastavila a jsem ve fazy, ze
1, kdyz vygeneruji statistiku, byt do profilu, tak se zobrazi povze zacatek, bez rolovaci listy

2, stale tam nejde zobrazit zalozena kes, muze to byt tim , ze jsem
BM?

Diky moc za radu.

2. A v Template si cast venovanou vlastnim kesim Enablovala ?????? Normalne tam radky venovane vlastnim kesim zacinaji # aby se nezobrazovaly. Pokud je zobrazovat chces tak smaz krizek
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1044 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 16:09

Diky na ten krizek a spousteni v Template se podivam.. Proc ale stranka s vyslednou statistikou neni cela? Kde muze byt problem? Diky moc za radu.
  • 0

#1045 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 16:49

misas napsal/a:
Diky na ten krizek a spousteni v Template se podivam..

Proc ale stranka s vyslednou statistikou neni cela?
Kde muze byt problem?

Diky moc za radu.

Jaká stránka? Kde ji uvidíme? Zkus si provázat profil zde s profilem na geocaching.com.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#1046 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 17:13

Tak ted uz mi to nefunguje ani na profil, ale to mi nevadi. Stranka vypada takto... http://www.misamisa....a.cz/Stats.html Diky
  • 0

#1047 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2011 - 14:10

NO já sem myslel to s tím template jen jestli to někdo nemá lépe uspořádání nebo přehlednější či tak jinak nic
  • 0

#1048 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2011 - 15:18

TerZdeK napsal/a:
NO já sem myslel to s tím template jen jestli to někdo nemá lépe uspořádání nebo přehlednější či tak jinak nic

Každý to má podle svého a jinak. Sám se občas dívám jak to mají jiní, ale většinou si řeknu že je to sice hezké, ale že já to chci maličko jinak. Tak se podívej na pár učivatelů jak to mají (samozřejmě hlavně na ty kteří to mají z GGstatu) a zkus si to přizpůsobit u sebe. Spoustu věci máš v template zakomentovaných a konkrétní specialitky ti většinou každý poradí jak udělal.
  • 0

#1049 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2011 - 15:30

aha dobře no já se tedy mrknu, ale raději to nechám. Jen nebylo by od věci založit nové téma a každý by tam vložil to své s ukázkou.
  • 0

#1050 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2011 - 15:42

TerZdeK napsal/a:
aha dobře no já se tedy mrknu, ale raději to nechám. Jen nebylo by od věci založit nové téma a každý by tam vložil to své s ukázkou.

Jako myslíš že by tam každý šoupnul celý template a obrázky ? To douvám nemyslíš vážně....
Když se chceš na někoho podívat, tak je to přece několik kliknutí přes jeho profil. A template skoro vše obsahuje, můžeš odkomentovat a kouknout co to provede. Třebas barvičky - mně se ty původní nelíbily, jsou takové nějaké vyblité. Tak aniž bych bádal nad tím jak co vybarvit tak jsem si vyzkoušel ty dodávané kombinace a pak vybral (zakomentování uděláš doplněním "#" na začátek řádky, odkomentování odmazáním) verzi která mne uspokojila. K některým definicím si můžeš počíst dokumentaci (máš ji v podadresáři "doc") a pak to upravit hlouběji.

PS: jestli chceš třebas mou verzi, tak stačí říct.
  • 0

#1051 habej

habej

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2011 - 22:20

Zdravím. Nemohu přijít na to kde dělám chybu. Kolega mne požádal o zprovoznění statistik tak jak je mám já. Vzal jsem GASP, rozbalil, nastavil pro sebe a neměl problém. Nastavil jsem jej tedy pro kolegu a výsledek je zde: http://www.geocachin...e7-182f24bc678f Na nic jsem nepřišel, ještě jsem si zkusil nastavit úplně jiného kačera (syna) a žádný problém. Nenapadá někoho co dělám špatně? Pokusy probíhaly na dvou pc na win XP, používal jsem pouze čerstvě stažený GASP, který jsem vždy před dalším pokusem smazal. Díky za rady.
  • 0

#1052 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 8:58

Nalezy po 31.12.2010 bez nastaveneho casu. Zkus nastavit takovym kesim cas nalezu.
  • 0

#1053 habej

habej

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 10:24

medwyn_cz napsal/a:
Nalezy po 31.12.2010 bez nastaveneho casu. Zkus nastavit takovym kesim cas nalezu.

Pomohlo! Děkuju moc.
  • 0

#1054 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 10:33

No myslel sem to jen tak že by tam byl přihozen jen náhled aby to nikdo nemusel hledat jinak mrknu se na tvuj a pak si kdyžtak o nej napíšu
  • 0

#1055 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 10:40

ahoj tak si tedy píšu o tvůj template vypadá to moc hezky opravdu :) akorto budu muset asi upravit že abych tam neměl tvé Stat bary že?
  • 0

#1056 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 12:23

TerZdeK napsal/a:
ahoj tak si tedy píšu o tvůj template vypadá to moc hezky opravdu :) akorto budu muset asi upravit že abych tam neměl tvé Stat bary že?

a komu to vlastně píšeš ?
  • 0

#1057 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 13:36

Zdravim prosim o radu. Mam v databazi Geogetu nahrane nalezene kese, vsechny se tvari, ze jim nic nechybi. Kdyz vsak vygeneruji statistiku pres GgStat tak vysledek vypada takhle... http://www.misamisa.....cz/Stats1.html Delalo mi to stejne pred dvemi dny, a prisla jsem na to, ze pokud jsem mela databazi mensi cca 100 kesi vse fungovalo jak ma, pak jsem pridala zbytek nalezenych a spatny vysledek. Vse jsem stahla pres Geojarry znova ale beze zmeny. Neco dela paseku, ze se statistika generuje spatne....? Existuje nejaky prohlizec, ktery vidi detailneji na jednotlive polozky? Diky
  • 0

#1058 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 14:08

Odhaduji, ze nemas posledni verzi GeoGetu 2.5.5.608 Co si predstavuje pro prohlizecem, ktery vidi detailneji? Ktere polozky (a kde) mas na mysli?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1059 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 14:18

gord napsal/a:
Odhaduji, ze nemas posledni verzi GeoGetu 2.5.5.608

Co si predstavuje pro prohlizecem, ktery vidi detailneji? Ktere polozky (a kde) mas na mysli?

Posledni verzi mam, instalovala jsem vcera vse znova a tudiz aktualni.

Neco, co by zobrazovalo detailneji polozky v databazy, vlastne jednotlive kese na radcich, tedy pokud by to k nevemu bylo? Vice mene prehled dat, ktera jsou potrebna pro generovani statistik...
  • 0

#1060 misas

misas

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 06 January 2011 - 14:33

Pomohla by nejaka uprava v GgStat.ggp.pas ? Diky
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů