Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#421 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 10:09

gord: kouknu na to.. ;)

planuju zas trochu prekopat AutoStat.. pac pres 2000 radku uz zacina bejt tezce neprehlednejch, tak hodim formulare do GFM at se to da lip upravovat a funkce/procedury do nakyho library.pas..)
  • 0

#422 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 23:07

Tak jsem se k tomu konecne dostal. Vypnul jsem silent mod a odklepaval jednotlive kroky. Geojarry (1.0.19.48) zobrazi Login as:zmrsena diakritika Downloading page: 1 . Pak vypadne GeoJarry chybove okynko a v nem je ERROR! Set StateID in the ini file. Possible values are: V geojarry.ini mam stejne jako u sebe (kde vsechno funguje) stateid=116. Tak to tak proste bylo. V konfiguraci ve spravci pluginu gjStateID samozrejme nastaveny -1. Tak fakt nevim
  • 0

#423 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2009 - 18:06

kulicka: geojarry.ini je ale pri pouziti s GeoGetem k nicemu. ten je potreba pouze v pripade, ze poustis geojarryho samostatne. jinak se mu generuje vzdy aktualni konfigurace, vetsinou gjtemp.ini ..
jinak countryid a stateid AutoStat vubec neresi a nepotrebuje (teda rek bych ze by mu to bylo k nicemu :) )
jedinej problem bude v ty diakritice..
  • 0

#424 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 1:56

No faktem je ze sem si to rikal,kdyz v geojarry.ini byly uplne jiny cisla nez maji byt,nicmene ty samy jako v mem pc,kde vsechno funguje. Ja bych do ty diakritiky kopl. Dokaze si nekdo predstavit, jaky je problem, v inet kafarne ve Varne vyrobit carkovany ó,aby se mohla prihlasit a zalogovat vyzvednuty TB? Proste na palici. Skoda ze se neda jenom prepsat username v profilu. Hned bych to zacal doma prosazovat.
  • 0

#425 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 8:47

Nezlob se na me, ale pouzivat diakritiku v login name je opravdu zhovadilost nejvyssiho zrna. Potom se holt nemuzes divit tomu, co ti to dela.
  • 0

#426 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 13:56

btw mam novou verzi AutoStatu (dejmetomu 2.50), a jelikoz jsem v ni udelal docela dost zmen, ani ne tak, ze by pribyly nove funkce, ale ruzny kosmeticky a programovy upravy. pokud by se chtel nekdo prihlasit jako betatester, tak dejte vedet a poslu k vyzkoseni ;)
  • 0

#427 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 15:16

Budu sice vypadat jako praskac,ale je mi lito,nemuzu to na sobe nechat. Jak jsem uz psal v jenom z predchozich prispevku. Neni to muj login,ale manzelky. Vinen v plnem rozsahu jsem pouze tim,ze jsem ji neuhlidal. Jenze ono to proste nejde. Zatim nebyly vetsi problemy,jenze jsem si udelal statistiky a pochlubil se doma. Byl jsem pokaran,ze myslim jenom na sebe,tak jsem se pustil i do jejich statistik. A uz to bylo.
  • 0

#428 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 15:26

kulicka: budiz ti pridano k dobru, ze ses priznal. Holt si ji moc povolil retez z kuchyne :D:D
  • 0

#429 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 15:40

kulicka napsal/a:
Budu sice vypadat jako praskac,ale je mi lito,nemuzu to na sobe nechat. Jak jsem uz psal v jenom z predchozich prispevku. Neni to muj login,ale manzelky. Vinen v plnem rozsahu jsem pouze tim,ze jsem ji neuhlidal. Jenze ono to proste nejde. Zatim nebyly vetsi problemy,jenze jsem si udelal statistiky a pochlubil se doma. Byl jsem pokaran,ze myslim jenom na sebe,tak jsem se pustil i do jejich statistik. A uz to bylo.

Na gc.com lze zmenit login. Melo by stacit poslat jim prosbu s rozumnym vysvetlenim a pokud je novy nick neobsazeny, zmeni to.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#430 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 22:44

Prosim o radu, proc se mi ve statistikach neukazuje napr. Krakonosovo nam. WEBCAM v Nalezech podle typu jako web kes? Dekuji.
  • 0

#431 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 23:20

To bude nejspis tim, ze nemas zadnou webcam kes zalogovanou. Udaje z gc.com presne odpovidaji statistikam. Traditional Caches * 129 Multi-caches * 38 Unknown (Mystery) Caches * 39 Earthcaches * 3 Wherigo Caches * 1 Total Caches Found 210
  • 0
MaFa

#432 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 8:07

Krakonosovo namesti totiz neni webcam, ale je to obyčejná mysterka s podmínkou fotky z kamery...
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#433 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 10:54

protoze Webcam kese se uz zakladat nemohou. i kdyz se kouknes na listing kese tak tam uvidis modrej otaznicek a ne kamerku. v CR je totiz jen asi 9 oficialnich webcam kesi, zbytek jsou mysterky http://www.geocachin...cd-2185bf472d3d

• 0

#434 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 19:15

tak tu tajnou betu nabidneme jeste takhle ofiko, pro ty co to tu ctou, a az mi napisete ze vam to chodi jak by melo, tak ji nabidnu v ramci automatickejch aktualizaci :) http://upload.mikrom...tostat-2-50.zip
  • 0

#435 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 22:25

mikrom napsal/a:
tak tu tajnou betu nabidneme jeste takhle ofiko, pro ty co to tu ctou, a az mi napisete ze vam to chodi jak by melo, tak ji nabidnu v ramci automatickejch aktualizaci :) http://upload.mikrom...tostat-2-50.zip

Tak nevim, zkousim tu betu a nevim jestli delam neco blbe, ale kdyz vyplnim v pokrocilem nastveni potrebna data, tak po ulozeni tam nejsou. Proste jako kdyz se nic neulozi.. Vyplnim, dam OK, zepta se to na to jestli ma ulozit zmeny, dam ano a konec. Jsem zase na zacatku :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#436 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2009 - 8:02

Takže beta dle mého v podstatě funguje :D - z původního ini souboru si nenačetla Home souřadnice, jméno a heslo na geocaching.com, předlohu pro generování statistik - v profilu se objevil text "Profile informations" který tam dříve nebyl :( + uložení si pamatuje
  • 0

#437 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2009 - 8:47

Dekuji vsem za info ke statistikam ohledne Webcamer.
  • 0

#438 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2009 - 10:49

sobikovi napsal/a:
Takže beta dle mého v podstatě funguje :D
- z původního ini souboru si nenačetla Home souřadnice, jméno a heslo na geocaching.com, předlohu pro generování statistik
- v profilu se objevil text "Profile informations" který tam dříve nebyl :(
+ uložení si pamatuje

Tak to vypada, ze to u kazdeho funguje trochu jinak :)
Cast toho co pise Sobik me funguje, cast ne, nicmene si nic nepamatuje :)
  • 0

www.lukabike.com

#439 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2009 - 15:27

lukabike.com, sobikovi: kde mate ulozenej autostat?.. snazim se to udelat blbuvzdorny, ale primarne autostat pocita s tim, ze je v GEOGET_DATADIR\script\AutoStat at neprasi v datovym adresari..
  • 0

#440 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2009 - 15:38

mikrom napsal/a:
lukabike.com, sobikovi: kde mate ulozenej autostat?.. snazim se to udelat blbuvzdorny, ale primarne autostat pocita s tim, ze je v GEOGET_DATADIR\script\AutoStat at neprasi v datovym adresari..

Mam ho ted v datovym adresari...zkusim presunout.
  • 0

www.lukabike.com

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama