Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#621 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2010 - 16:04

Cavalier Team napsal/a:
3) Jak dostanu mapku nálezů do profilu na gc.cz ? Někde dělám chybku a nevím kde ...

tak me napada, zda nemas na mysli pouhou mapku z gc.cz (s cervenymi puntiky) v profilu na gc.com
aby tohle chodilo, je treba mit v nastaveni zaskrtnuto generovani kesmapy a tvoje UID a typ mapy. tohle vygeneruje HTML soubor GgStatIncludeCR.html (nebo tak nejak)
a aby se to ukazalo v profilu je treba mit (nezakomentovany) tyto radky v souboru template
Header Česká Republika
INCLUDE GgStatIncludeCR.html
tedy bez # na zacatku radku
  • 0

#622 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2010 - 16:27

Jsem PM, takze mam asi smulu ...

Ale jako PM to mas preci uplne jednoduchy, staci zaskrtnou "I haven't found" v PQ a je to. Ja to tak delam, protoze tim usetrim nejaky kese z PQ.
  • 0
MaFa

#623 Cavalier Team

Cavalier Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2010 - 22:15

MaFa napsal/a:
Ale jako PM to mas preci uplne jednoduchy, staci zaskrtnou "I haven't found" v PQ a je to. Ja to tak delam, protoze tim usetrim nejaky kese z PQ.

"I haven't found" mam nastavene, ale nestahuji PQ pravidelne, a zahranici uz vubec ne. Proto casto pouzivam volbu Autostatu "Importovat vlastní nálezy" ...

Mikrom napsal/a:
tak me napada, zda nemas na mysli pouhou mapku z gc.cz (s cervenymi puntiky) v profilu na gc.com....

Jo, jo, spatne jsem se vyjadril. Vyzkousim ... Diky za radu. Ne ze bych na punticich trval (spis naopak), ale trapilo mne, ze na to nemohu prijit. Nekde jsem neco prehlid ...

ALE: porad se mi nestahuje cas nalezu, i kdyz mam log dle vsech zvyklosti. Potkal jste se s tim uz nekdo ? Podotykam, ze poslednich par dnu nestahuji PQ, ale jen Import nalezenych pres Autostat.

Diky
  • 0

#624 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2010 - 22:17

Cas nalezu dostanes do GG jedine z logu. Log dostanes do GG bud z PQ nebo z Listingu. Pokud chces oznacovat cas nalezu AutoStatem, musis zatrhnout "stáhnout logy z nalezených keší", coz zajisti, ze u vsech kesi, ktere nemas v databazi, bude dotazen listing. Cas ti to pak samo doplni ;)
  • 0

#625 Cavalier Team

Cavalier Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2010 - 23:00

Paneboze, jak jednoduche ... :o DIKY
  • 0

#626 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2010 - 8:06

Ale pozor, obavam se, ze v tom pripade bude Autostat stahovat VZDY logy VSECH nalezenych kesi, takze s pribyvajicimi kesemi to bude delsi a delsi, az to bude na masli. Stahovat pri kazdem generovani statistiky 500 listingu je nesmysl. Myslim, ze je lepsi po zalogovani stahnout pres GJ listing prislusne kese. Tim se nahraje i vlastni log a bude hotovo.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#627 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2010 - 8:25

medwyn_cz napsal/a:
Cas nalezu dostanes do GG jedine z logu.

Anebo ručně... Přes "Nastavit nález".
  • 0

#628 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2010 - 8:34

gord napsal/a:
Ale pozor, obavam se, ze v tom pripade bude Autostat stahovat VZDY logy VSECH nalezenych kesi, takze s pribyvajicimi kesemi to bude delsi a delsi, az to bude na masli. Stahovat pri kazdem generovani statistiky 500 listingu je nesmysl. Myslim, ze je lepsi po zalogovani stahnout pres GJ listing prislusne kese. Tim se nahraje i vlastni log a bude hotovo.

Nastesti ne. Autostat listingy stahuje pouze u kesi, u kterych nenajde log. Staci podrzet mysku nad tou volbou a v napovede je to napsano. Pro jistotu jsem to ale jeste experimentalne overil ;)
  • 0

#629 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2010 - 8:46

Aha, ja ted nemam na overovani cas, jen si vzpominam, ze si mi nekdo stezoval, ze mu to stahuje logu velmi dlouho. Mozna to bylo neco jineho nebo se to zmenilo v nasledujicich verzich Autostatu. Je videt, ze jsem autostat nainstaloval "jen" pro studijni ucely na Geogeti event. Tak se omlouvam za mateni.
  • 0

GeoGet:

#630 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2010 - 10:03

jen tak pro poradek:
Stahnout logy z nalezenych kesi - stahne log typu found it, webcam photo taken, attended z kesi, ktere jsou oznaceny jako nalezene, ale ten log neobsahuji (uzivatel je tedy oznacil jako nalezeny rucne, pres fieldnotes..)
Importovat vlastni nalezy - vola implantovane makro geojarry-my, ktere stahuje VZDY VSECHNY logy z nalezenych kesi (stahne a naimportuje kese podle http://www.geocachin....aspx?ul=mikrom a pak je oznaci jako nalezeny stazenim a naimportovanim http://www.geocachin...y/logs.aspx?s=1 nebo tak nejak)
  • 0

#631 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 17 March 2010 - 19:59

m4rkus napsal/a:
Dnes jsem kompletně nahodil dle webu geoget.ararat.cz soft na generování statistik a nastavil dle popisu. Když pustím program a dám generovat statistiky (ikonka grafu), objeví se menší okno a v něm mám zatrhlé první 4 možnosti. Pak dám OK a chvíli to začně pracovat. Po minutě mi to otevře okno na gc.com s profilem a profil je prazdny.
Vše mám nastaveno dle návodu, 2xpřekontrolováno. Diky za radu

Tady jsem udělal screeny jak to mám nastaveno, doposud nevyřešeno
Díky za schlédnutí a podání zprávy.

Stahovat zde:
http://leteckaposta.cz/505415902

• 0

#632 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 18 March 2010 - 7:13

Predpokladam, ze velikost vytvoreneho souboru se statistikou na lokalnim pocitaci je 0 bytu. To pravdepodobne znamena, ze ggstat.exe nebyl spusten se spravnymi parametry. Zkontroluj jmeno a cestu k template souboru. To byva nejcastejsi chyba. Pokud to bude vporadku, pak spust program ggstat.exe s prikazove radky (cmd) s parametry, ktere ti vypisuje autostat. Urcite uvidis nejaka chybova hlaseni.
  • 0

GeoGet:

#633 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2010 - 10:11

Ahoj, chtel jsem se zeptat na jednoduchou vec - je mozne v Template.moje nastavit, aby pri generovani tabulky "FindsByOwner" ignoroval nektere nicky a nezahrnoval je do tabulky? Jak to nastavit? Diky
  • 0

#634 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 6:53

Ne, to mozne neni. Je pro to nejaky rozumny duvod? Tabulka ma byt prehledem autoru, od nich jsem nalezl nejvice kesi. Proc nektere autory vynechat?
  • 0

GeoGet:

#635 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 8:47

Duvod byl jen ten,ze na prednich prickach tabulky mi figuruji owneri,kteri sice maji hodne kesi,ale kvalita (dle meho nazoru) pokulhava prave za kvantitou. A pro potencialniho navstevnika muze ta tabulka vytvaret pocit,ze jsem lovil tolik kesi od techto autoru,protoze maji dobre kvalitni veci. Pokud takovy tag neexistuje,tak neni co resit. Jsou dulezitejsi veci k reseni. Diky za odpoved.
  • 0

#636 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 10:14

majkeld: pokud mas pocit, ze nekdo studuje tvoje statistiky az takhle podrobne a potom se jimi ridi, tak ver, ze je to jenom pocit :D:D:D
  • 0

#637 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 11:50

S474N napsal/a:
majkeld: pokud mas pocit, ze nekdo studuje tvoje statistiky az takhle podrobne a potom se jimi ridi, tak ver, ze je to jenom pocit :D:D:D

No mozna by ses divil. Uz jsem se setkal s nekolika kacerama, kteri meli zmapovane moje odlovy snad lepe nez ja.

O to ale v puvodnim dotazu neslo. Jen jsem si chtel prizpusobit statistiku k obrazu svemu (proste ji lehce zkreslit :-)) )
  • 0

#638 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 11:51

majkeld: tak si to potom z te sablony natvrdo rucne odmaz. Nebo si tam dopis nekam TOP SHIT 10 - inspirovat se muzes v mem profilu :D
  • 0

#639 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 13:36

Odmazat ze sablony? Tak to si neumim predstavit, jak v sablone toto ovlivnit (pokud tedy budeme za sablonu povazovat Template soubor). Mohlo by to ale jit udelat tak, ze u kazde takove kese upravis jmeno jejiho vlastnika tim, ze k jeho nicku pridas nejaky text (u kazde kese jiny). Tak se ti takove kese budou radit nekam na konec, protoze kazdy takovy majitel bude mit jen jednu kes. Ovsem pozor na aktualizaci kesi (napr. pri PQ s nalezy).
  • 0

GeoGet:

#640 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 14:37

S474N napsal/a:
majkeld: tak si to potom z te sablony natvrdo rucne odmaz. Nebo si tam dopis nekam TOP SHIT 10 - inspirovat se muzes v mem profilu :D

TO máš pěkné... Ten pokec máš v jednom tagu anebo to taháš jinak ?

Jednoduše to jde tak, že si udělá tag "TOP" do kterého stručně napíše proč se mu to líbí a podle tohoto tagu pak vysype. Obdobně u těch škaredých. A nechat třebas seřadit podle ownera.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama