Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#641 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 15:36

gord napsal/a:
Odmazat ze sablony? Tak to si neumim predstavit, jak v sablone toto ovlivnit (pokud tedy budeme za sablonu povazovat Template soubor). Mohlo by to ale jit udelat tak, ze u kazde takove kese upravis jmeno jejiho vlastnika tim, ze k jeho nicku pridas nejaky text (u kazde kese jiny). Tak se ti takove kese budou radit nekam na konec, protoze kazdy takovy majitel bude mit jen jednu kes. Ovsem pozor na aktualizaci kesi (napr. pri PQ s nalezy).

Omlouvam se, spatne jsem se vyjadril. Samozrejme ze ne primo z template, ale z toho vygenerenovaneho souboru. Samozrejme to musi delat pokazde, kdyz vygeneruje novou statistiku.

Arne1: mam klasicky HTML soubor GgStatIncludeTop10.html a v tom vsechny tyto texty. A potom v template pridane toto:
Header Mnou nalezené a označené TOP 10 & TOP 10 SHIT cache
INCLUDE GgStatIncludeTop10.html

• 0

#642 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1033 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 12:00

jeste jedna prosba, jaky radek musim pridat do souboru pro pridani mapy evropy do logu? dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#643 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 12:03

Orxion napsal/a:
jeste jedna prosba, jaky radek musim pridat do souboru pro pridani mapy evropy do logu? dik

mapa do logu? wtf
  • 0

#644 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1033 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 12:07

to co me vygenereuje, tak aby tam mimo mapy CR a kraju (s barvickama) byla i evropa .. omlouvam se, ale asi sem se spatne vyjadril ..
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#645 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 12:10

V GgStatDoc se píše:

FindsByCountry kontinent Nadpis
Zobrazí tabulku států v daném kontinentu s počtem nálezů v jednotlivých státech. První parametr definuje kontinent - možné hodnoty jsou:

* africa
* asia
* europe
* middle_east
* south_america
* world

• 0

#646 jmeli

jmeli

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 09 April 2010 - 9:11

Hurá! Po chvíli bojů se mi podařilo přejít z Ggstat 2 na Autostat... Funguje to. Asi nejsem až taková lama :-D
  • 0

jmeli
Náš tým = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps) + GASP (statistika)

#647 geomary.cz

geomary.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2010 - 21:08

vim ze se to tu uz nekolikrat resilo, prosla jsem si prispevky, ale nenasla jsem radu pro muj pripad :(: mam odloveno kolem 20-i kesek od ondrasek geotymu, ale do statistik "nalezy podle autora" se mi zapocitava jen asi polovina. duvod je ten, ze v listingu maji uvedeno napr.: ondrasek geotym a Josef Kajetán Tyl, ondrasek geotym a forman Šejtroce, ondrasek geotym a Beda Travnicek nebo vazeny ondra z ondrasek geotymu aj. :D:D:D zkusila jsem v template zadat : OWNERCASE ownerid OWNERID 1302943 ondrasek geotym ale pomohlo to jen castecne: priradilo se mi k nim 20 kesek (spravne ma byt 21, ale jedna je adoptovana - to by mohl byt ten rozdil), ostatni autori vypadaji na prvni pohled taky v poradku, ale do cela tabulky se mi probojoval jakysi Lapu-Lapu s prirazenymi 25-i keskami. Ve skutecnosti od nej mam jen jednu a je to zahranicni autor. Predpokladam ze tech 25 = 20odlovenych v zahranici + nejakch dalsich 5 ke kterym nedokaze priradit autora. Lze to nejak resit (nemyslim tim pracne doplnovat ID vsech odlovenych autoru) ??? predem diky vsem za vase postrehy a rady upozornuji, ze nejsem zadny prebornik pres pocitace, tak prosim tak nejak "pro blby":o
  • 0

#648 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:29

Nějakou dobu jsem nedoplňoval nově nalezené keše do databáze GeoGetu a nyní se mi stalo, že nové nalezené keše Autostat prostě ignoruje - vytváří statistiku stále jen z těch starých nalezených keší. Vše mám v posledních verzích. Díky za názor. maluston
  • 0

#649 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:40

maluston napsal/a:
Nějakou dobu jsem nedoplňoval nově nalezené keše do databáze GeoGetu a nyní se mi stalo, že nové nalezené keše Autostat prostě ignoruje - vytváří statistiku stále jen z těch starých nalezených keší.
Vše mám v posledních verzích.
Díky za názor. maluston

Napřed bych se asi postaral o to, abych měl v databázi aktuální údaje.
  • 0

#650 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:42

Arne1 napsal/a:

Aktuální údaje tam mám, nově nalezené keše jsou zelené.
Makro při počátečním shromažďování údajů i zobrazuje aktuální počet nalezených keší správně.
  • 0

#651 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:46

maluston napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Aktuální údaje tam mám, nově nalezené keše jsou zelené.
Makro při počátečním shromažďování údajů i zobrazuje aktuální počet nalezených keší správně.

No a není pak problém v zápisu do profilu, nebo v zobrazení stránky že by se brala z lokální keše ?
  • 0

#652 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:57

Arne1 napsal/a:

No a není pak problém v zápisu do profilu, nebo v zobrazení stránky že by se brala z lokální keše ?

Se zápisem do profilu to asi nebude mít nic společného. Ve složce Geogetu je GgStats.html a už ten je neaktuální, přestože je čerstvě vytvořen.
  • 0

#653 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 9:59

maluston napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Se zápisem do profilu to asi nebude mít nic společného. Ve složce Geogetu je GgStats.html a už ten je neaktuální, přestože je čerstvě vytvořen.

Jak se koukám, tak ti tam chybi jen dnešní keš, do 17.4 to máš vše.
  • 0

#654 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 10:00

Ano, pro jednoduchost mám jen 1 nově přidanou. Ale zkoušel jsem přidat i jinou, chová se to stejně. Takže v tom, jak je v databázi keš zapsaná, to asi taky nebude.
  • 0

#655 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2010 - 11:44

maluston napsal/a:

Ano, pro jednoduchost mám jen 1 nově přidanou. Ale zkoušel jsem přidat i jinou, chová se to stejně. Takže v tom, jak je v databázi keš zapsaná, to asi taky nebude.

Vyřešeno - po nahrání záložní databáze je vše ok.
  • 0

#656 L@Troj

L@Troj

L@Troj

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2010 - 12:01

AutoStat 2.51 *Silent mode *Stáhnout logy z vlastních keší Upload statistik na FTP Při takto nastaveném generování statistik se mi stává, že se jen stáhnou data a vygenerují statistiky. K nahrání na FTP už ale nedojde. Makro skončí bez jakékoliv chyby. Když nic nestahuji a chci jen vygenerovat statistiky, na FTP server se nahrají bez problému. Kde může být chyba? Jde to opravit? A ještě jedna prosbička: Zajímavá čísla / Délka logů, počet slov: (odkazy na logy) Šlo by nastavit aby se otevíraly v novém okně? Při vložení statistik do profilu pomocí objektu se logy otevírají přímo v rámu na profilové stránce a to moc šťastné není. Díky.
  • 0

#657 Animuk

Animuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2010 - 9:53

storno - napsal jsem to od špatného oddílu
  • 0
Nepropadejte panice!

#658 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 8:27

Ahoj, mel bych jeden dotaz. Stala se mi vec - z jisteho duvodu jsem zalogoval svuj vlastni event logem Attended az kdyz byl archivovan. A nyni mi to dela neplechu ve statistikach. Tento vent v databazi GG nemuzu nikde najit (v zadnym filtru-pouzivam jen ty prednastavene). Nicmene ve statistikach na profilu je tento event spravne oznacen GC kodem i ikonkou, ma vsak nulove souradnice (coz dela tu neplechu). Jak ho mam do databaze GG vlozit a nastavit (byt i rucne), aby mi GG generoval spravne statistiky? PS: Zkousel jsem do GG naimportovat i gpx soubor obsahujici moje vlastni kese (vcetne te archivovane), bohuzel zadna z kesi se z tohoto souboru nenaimportuje. Na druhou stranu Mapsource tento gpx soubor otevre a zobrazi v pohode. Diky za radu
  • 0

#659 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:12

Jestlize jej mas ve statistikace, urcite je v databazi. Zkontroluj si, zda prednastaveny filtr neignoruje eventy. Pokud ano, zmen jej, zobraz si event a muzes u nej zmenit cokoli.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#660 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 11:20

Pokud se zadna kes z MyFinds GPX nenaimprotuje, pak jsi patrne delal neco jineho nez import. To totiz normalne funguje, tedy pokud mas na mysli orgiginalni GPX z Groudnspeaku a ne nejakou splacaninu z nejakeho jineho programu. ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama