Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 10 červen 2009 - 7:54
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 červen 2009 - 16:25
Publikováno 10 červen 2009 - 20:13
Máš správně nastavený INCODING? Tj. nastavená kódová stránka je stejná jako ta, kterou používáš v tom template?Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.
Jinak všechno co začíná # je komentář.
Publikováno 10 červen 2009 - 22:19
Dík za reakci. Použil jsem mikromův GgStatTemplate a nešahal jsem na to. Je tamMaFa napsal/a:
Máš správně nastavený INCODING? Tj. nastavená kódová stránka je stejná jako ta, kterou používáš v tom template?Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.
Jinak všechno co začíná # je komentář.
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
INCODING cp1250
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
OUTCODING utf-8
Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.
Publikováno 11 červen 2009 - 8:04
Nemáš náhodou Visty? Pak by asi bylo nejlepsi smazat v TEMP adresáři složku par-<user>.Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.
Publikováno 11 červen 2009 - 13:35
Publikováno 11 červen 2009 - 14:20
Publikováno 11 červen 2009 - 15:32
Domnívám se že ne, jelikož obojí je owned :-)rum.burak napsal/a:
Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.
Publikováno 11 červen 2009 - 16:10
sobikovi napsal/a:
Domnívám se že ne, jelikož obojí je owned :-)rum.burak napsal/a:
Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.
Chápu, že je oboje owned, ale nedá se přidat nějaký atribut adopted? Generované statistiky to totiž defaultně označují jako keše, které jsem založil, ne které vlastním - což je velký rozdíl.
Publikováno 11 červen 2009 - 16:30
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 červen 2009 - 21:47
Publikováno 12 červen 2009 - 11:39
Publikováno 12 červen 2009 - 12:46
Ahoj, mám XP. A připadá mi to trochu podobné co píše PinkyCZ. Nevytvoří se GgStats.html, protože generátor zhasne s tou hláškou.MaFa napsal/a:
Nemáš náhodou Visty? Pak by asi bylo nejlepsi smazat v TEMP adresáři složku par-<user>.Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.
Publikováno 12 červen 2009 - 13:15
to ze se nevytvori GgStats.html je vetsinou zpusobeno chybnym nastavenim cest.. takhle tezko radit.
* muzes zkusit spustit makro 'Autostat - GgStat' - to JEN vygeneruje statistiky, bez tahani logu, narravani nalezu na gc.cz apd..
* nebo zkus nastavit UseGgStatMacro na 'yes', pak pouzije AutoStat to originalni makro GgStat.ggp.pas a pokud si s nim nemel problemy tak by se Ti statistiky mely vygenerovat
Publikováno 12 červen 2009 - 14:12
Ahoj, psal jsem o tom o pár příspěvků výš. A něco mi radil MaFa.mikrom napsal/a:
Hobako: s jakou hlaskou?
to ze se nevytvori GgStats.html je vetsinou zpusobeno chybnym nastavenim cest.. takhle tezko radit.
* muzes zkusit spustit makro 'Autostat - GgStat' - to JEN vygeneruje statistiky, bez tahani logu, narravani nalezu na gc.cz apd..
* nebo zkus nastavit UseGgStatMacro na 'yes', pak pouzije AutoStat to originalni makro GgStat.ggp.pas a pokud si s nim nemel problemy tak by se Ti statistiky mely vygenerovat
Až po ten GgStat.exe to probíhá zdá se O.K. geojarry naplní gjtemp a pak se spustí GgStat.exe podle GgStatCMD.txt, kde je
"GgStat.exe" -d "geoget.db3" -o "GgStats.html" -t "GgStatTemplate.cz" -x 49.2141 -y 16.5928 -c Hobako -q
No a pak to něco dělá a hlásí průběh, pak ohlásí, že ..... 904 Logs loaded 50103 Words found a poté to skončí to na hlášce:
unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199
Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.
Publikováno 12 červen 2009 - 14:33
unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199
Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.
Zkus smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. TEMP zjistis pomoci prikazu echo %TEMP% z prikazove radky. Na Vistach tam zjevne obcas zustanou poskozene soubory.
Publikováno 12 červen 2009 - 22:25
Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.MaFa napsal/a:
Zkus smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. TEMP zjistis pomoci prikazu echo %TEMP% z prikazove radky. Na Vistach tam zjevne obcas zustanou poskozene soubory.
Publikováno 13 červen 2009 - 21:26
Jenomže ten dočasný adresář se vytváří i na XP, takže bych to stejně zkusil smazat.Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.
Publikováno 14 červen 2009 - 20:38
Ahoj MaFa, velký dík, bylo to ono!MaFa napsal/a:
Jenomže ten dočasný adresář se vytváří i na XP, takže bych to stejně zkusil smazat.Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.
Nepochopil jsem totiž přesně Tvoji radu a myslel jsem, že se to týká jen Vist. Moc mi tyto taje Windows neříkají.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů