Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#801 LRLR

LRLR

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 6:33

Ahoj nevíte někdo jak se zbavit statistiky, ňák nemužu přijít jak se jí zbavit jestli to jde zvolit ňák na profilu nebo musim v geoget? dik za odpovět
  • 0

#802 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 8:16

LRLR: klikni si sem:
http://www.geocachin...iledetails.aspx

Pokud budes prihlasenej, tak jsi primo v editaci profilu a muzes si to odmazat. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#803 CenTauriaN

CenTauriaN

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 22:02

lenoch-od napsal/a:
Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenost s generovanim statistik na ftp... mam web na webzdarma: www.lenoch-od.wz.cz, takze bych predpokladal, ze url bude: lenoch-od.wz.cz, user: lenoch-od.wz.cz a heslo, ktere mam na serveru... jenze kdyz dam vygenerovat statistiky, tak se mi na server nic nenahraje... (do profilu mi to funguje v pohode). Diky za radu

Něco podobného jsem také řešil. Problém je, že FTP client používaný Autostatem nepodporuje pasivní režim a bez toho jaksi některé servery někdy nepracují (případně to neprocpeš přes NAT aj.).

Je třeba tedy použít jiný FTP client, který to umožňuje. Lze použít například
http://www.ncftp.com/
(cmd a opensource). To se ovšem neobejde bez úpravy autostatu.
V přiložených souborech tedy nalezneš samotný upravený soubor AutoStat.lib.pas,který umístíš do složky autostatu (geoget\data\script\autostat). A soubor ncftpput.exe do složky s ggstat či do jiné spustitelné složky (C:\windows).

http://www.edisk.cz/stahni/04103/AutoStat.zip_122.4KB.html

Vzdálený adresář nemusí existovat (když je třeba je vytvořen). Průběh činnosti FTP je zapsán do souboru ftp.log, kterým lze ověřit úspěšnost operace. Všechny řetězce mohou obsahovat mezery (login, heslo, url).

Snad se vám to bude líbit. Pokud ne, nekritizujte, dělal jsem to pro sebe :).
  • 0

#804 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 12:06

Chtěl jsem si aktualizovat skript pro CWG a nevím jak se k němu dostat. Nemohly by být takové obecně použitelné soubory na nějakém jednotném místě ?
  • 0

#805 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 12:12

Arne1 napsal/a:
Chtěl jsem si aktualizovat skript pro CWG a nevím jak se k němu dostat. Nemohly by být takové obecně použitelné soubory na nějakém jednotném místě ?

Máš na mysli něco takového http://geoget.ararat...php/user:skript?
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#806 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 13:34

zlicinaci napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Máš na mysli něco takového http://geoget.ararat...php/user:skript?

Ano. Po delší době jse se tam také propracoval. Nějaká jednoduché cesta z nabídky hlavní stránky by byla příjemná.
  • 0

#807 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 14:15

"ke stahnuti" a tam je velky opdkaz ve zvyraznenem boxu, hned po downloadech samotneho geogetu: "Doplňky k programu (Statistiky, exporty,...) jsou k dispozici zde."

nebo "dokumentace" a tam hned druhy odkaz "Přehled skriptů a doplňků (rozšíření funkcí Geogetu)"

Nebo proste pouzij vyhledavani na geogetim webu. Nejak nam zacinas Sobikovatet. ;)
  • 0

#808 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 14:16

Jsem na strane arneho, doplnky jsou TAK dulezite, ze by dle meho mely byt v levem boxu.
  • 0

#809 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 14:27

Klidne, ale vymysli nejake kratke a vystizne pojmenovani toho odkazu... ;)
  • 0

#810 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 7:58

Doplnky, Pluginy,... ?
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#811 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 12:43

S474N napsal/a:
Doplnky, Pluginy,... ?

Spíše Doplňky.

Pro pojem "Plugin" jeden dávný počítačový mág Pavel Satrapa navrhoval překlad "plužina", ale nějak se to neujalo.:P
  • 0

#812 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 12:52

Plha se hlasi! Uz to tam od vcerejska je. :D
  • 0

#813 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 15:48

Objevil se mi tu nepříjemný problém. Přešel jsem na poslední verze (tj o setinku vyšší) GgStatu, Autostatu a cwglist. Při ladění skriptu pro CWG jsem si docela zoufal, protože mi to najednou přestalo generovat GgStats.html - nepomohlo ani vrátit se na předešlé verze, prostě GgStat spuštěný z makra Autostatu okamžitě skončil a nic neudělal. Při spuštění vygenerovaným baťákem bez problémů. Pomohl až restart počítače. Následně jsem si ověřil, že když pustím statistiky několikrát po sobě, tak se to dostane do takovéhoto stavu. A ještě jeden podivný projev - při spuštění GgStatu je jeho výpis někdy v DOSovém okně, někdy se otevře další normální okno.
  • 0

#814 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 21:30

...můj dotaz zní - dají se nějak natlačit do tabulky se zajímavýma keškama vlajky států k jednotlivým keškám? Třeba pomocí tagu. Dík za radu
  • 0

#815 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 8:59

Nevim, jestli ti svou odpovedi nejak pomohu. :-) Kdybych mel odpovedet presne na tvuj dotaz, tak odpovim jednoslovne: Ano. Ovsem tim ti asi moc nepomuzu, takze to zkusim rozvest.
Standardni funkce ggstatu to neumoznuje, takze si budes muset ty radky zkonstruovat sam pomoci prikazu LANG_NUMBERS_*, DEFINENUMBERS a APPEND_NUMBERS. Priklad je v dokumentaci ke ggstatu.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#816 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 9:58

Jelikoz Sally&eL ty vlajecky v tabulkach ma, tak se mu/ji jedna spis o zajimava cisla. Tam to normalnim zpusobem udelat nejde. Dala by se ovsem pouzit brutalni metoda pomoci: možnost „překladu“ textu TRANSLATE původní text->nový text
  • 0
MaFa

#817 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 12:00

MaFa: jenom se chci zeptat, jak to vypada s temi "rozhasenymi" grafy u Graf nálezu podle typu cache?
  • 0

#818 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 13:22

...pro představu jsem tam teď ty vlaječky doplnil do jména kešky, ale to není řešení, protože jsem upravoval jednotlivé body, které se změní s aktualizací listingu ...představa že bych si celou tabulku měl definovat znovu řádek pořádku mě vůbec neláká a asi se na to vyprdnu dík za reakce
  • 0

#819 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 15:25

Arne1 napsal/a:
Objevil se mi tu nepříjemný problém. Přešel jsem na poslední verze (tj o setinku vyšší) GgStatu, Autostatu a cwglist. Při ladění skriptu pro CWG jsem si docela zoufal, protože mi to najednou přestalo generovat GgStats.html - nepomohlo ani vrátit se na předešlé verze, prostě GgStat spuštěný z makra Autostatu okamžitě skončil a nic neudělal. Při spuštění vygenerovaným baťákem bez problémů.
Pomohl až restart počítače.
Následně jsem si ověřil, že když pustím statistiky několikrát po sobě, tak se to dostane do takovéhoto stavu.

A ještě jeden podivný projev - při spuštění GgStatu je jeho výpis někdy v DOSovém okně, někdy se otevře další normální okno.

v DOSovem okne se to otevira standardne, v normalnim pokud mas zaply SilentMode
pro tyhle pripady je v autostatu funkce na mazani slozky par-, ale neuskodi ji v pripade problemu smazat rucne..
Start - Spustit... - %temp% a najit slozku par-TVOJEJMENO
  • 0

#820 stefan.b

stefan.b

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 21:55

Ahoj, zkousel jste nekdo spustet GASP z USB na notebooku k nemuz nemate admin prava? Kdyz pustim GASP z USBna PC ke kteremu mam admin prava je vse ok. Kdyz vsak to spustim z USB na jiz zminovanem notebooku, tak je vse v pohode az na generovani statistik pomoci AutoStat. Zrjemne to asi chce zapsat "neco" "nekam" kam to nejde. Nevite nahodou nekdo kde "neco" nastavit aby to bezelo?
  • 0
AG City

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama