Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 06 srpen 2010 - 6:33
Publikováno 06 srpen 2010 - 8:16
http://www.geocachin...iledetails.aspx
Pokud budes prihlasenej, tak jsi primo v editaci profilu a muzes si to odmazat.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 srpen 2010 - 22:02
lenoch-od napsal/a:
Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenost s generovanim statistik na ftp... mam web na webzdarma: www.lenoch-od.wz.cz, takze bych predpokladal, ze url bude: lenoch-od.wz.cz, user: lenoch-od.wz.cz a heslo, ktere mam na serveru... jenze kdyz dam vygenerovat statistiky, tak se mi na server nic nenahraje... (do profilu mi to funguje v pohode). Diky za radu
Něco podobného jsem také řešil. Problém je, že FTP client používaný Autostatem nepodporuje pasivní režim a bez toho jaksi některé servery někdy nepracují (případně to neprocpeš přes NAT aj.).
Je třeba tedy použít jiný FTP client, který to umožňuje. Lze použít například
http://www.ncftp.com/(cmd a opensource). To se ovšem neobejde bez úpravy autostatu.
V přiložených souborech tedy nalezneš samotný upravený soubor AutoStat.lib.pas,který umístíš do složky autostatu (geoget\data\script\autostat). A soubor ncftpput.exe do složky s ggstat či do jiné spustitelné složky (C:\windows).
http://www.edisk.cz/stahni/04103/AutoStat.zip_122.4KB.html
Vzdálený adresář nemusí existovat (když je třeba je vytvořen). Průběh činnosti FTP je zapsán do souboru ftp.log, kterým lze ověřit úspěšnost operace. Všechny řetězce mohou obsahovat mezery (login, heslo, url).
Snad se vám to bude líbit. Pokud ne, nekritizujte, dělal jsem to pro sebe .
Publikováno 09 srpen 2010 - 12:06
Publikováno 09 srpen 2010 - 12:12
Máš na mysli něco takového http://geoget.ararat...php/user:skript?Arne1 napsal/a:
Chtěl jsem si aktualizovat skript pro CWG a nevím jak se k němu dostat. Nemohly by být takové obecně použitelné soubory na nějakém jednotném místě ?
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 09 srpen 2010 - 13:34
zlicinaci napsal/a:
Máš na mysli něco takového http://geoget.ararat...php/user:skript?Arne1 napsal/a:
Chtěl jsem si aktualizovat skript pro CWG a nevím jak se k němu dostat. Nemohly by být takové obecně použitelné soubory na nějakém jednotném místě ?
Ano. Po delší době jse se tam také propracoval. Nějaká jednoduché cesta z nabídky hlavní stránky by byla příjemná.
Publikováno 09 srpen 2010 - 14:15
nebo "dokumentace" a tam hned druhy odkaz "Přehled skriptů a doplňků (rozšíření funkcí Geogetu)"
Nebo proste pouzij vyhledavani na geogetim webu. Nejak nam zacinas Sobikovatet.
Publikováno 09 srpen 2010 - 14:16
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 09 srpen 2010 - 14:27
Publikováno 10 srpen 2010 - 7:58
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 10 srpen 2010 - 12:43
Spíše Doplňky.S474N napsal/a:
Doplnky, Pluginy,... ?
Pro pojem "Plugin" jeden dávný počítačový mág Pavel Satrapa navrhoval překlad "plužina", ale nějak se to neujalo.
Publikováno 10 srpen 2010 - 15:48
Publikováno 10 srpen 2010 - 21:30
Publikováno 11 srpen 2010 - 8:59
Standardni funkce ggstatu to neumoznuje, takze si budes muset ty radky zkonstruovat sam pomoci prikazu LANG_NUMBERS_*, DEFINENUMBERS a APPEND_NUMBERS. Priklad je v dokumentaci ke ggstatu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 srpen 2010 - 9:58
Publikováno 11 srpen 2010 - 12:00
Publikováno 11 srpen 2010 - 13:22
Publikováno 11 srpen 2010 - 15:25
Arne1 napsal/a:
Objevil se mi tu nepříjemný problém. Přešel jsem na poslední verze (tj o setinku vyšší) GgStatu, Autostatu a cwglist. Při ladění skriptu pro CWG jsem si docela zoufal, protože mi to najednou přestalo generovat GgStats.html - nepomohlo ani vrátit se na předešlé verze, prostě GgStat spuštěný z makra Autostatu okamžitě skončil a nic neudělal. Při spuštění vygenerovaným baťákem bez problémů.
Pomohl až restart počítače.
Následně jsem si ověřil, že když pustím statistiky několikrát po sobě, tak se to dostane do takovéhoto stavu.
A ještě jeden podivný projev - při spuštění GgStatu je jeho výpis někdy v DOSovém okně, někdy se otevře další normální okno.
v DOSovem okne se to otevira standardne, v normalnim pokud mas zaply SilentMode
pro tyhle pripady je v autostatu funkce na mazani slozky par-, ale neuskodi ji v pripade problemu smazat rucne..
Start - Spustit... - %temp% a najit slozku par-TVOJEJMENO
Publikováno 14 srpen 2010 - 21:55
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů