Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 28 srpen 2010 - 9:26
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 28 srpen 2010 - 12:59
Publikováno 28 srpen 2010 - 19:45
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 28 srpen 2010 - 20:13
S474N napsal/a:
rozsafin: zkus si tu cache otevrit v IE, nechat zobrazit vsechny listingy a potom dat natvrdo Soubor - Ulozit a potom to cely HTML predhod pres Import Geogetu. Zmeni se neco?
Bohužel ne
Publikováno 28 srpen 2010 - 20:20
Publikováno 28 srpen 2010 - 21:22
Publikováno 29 srpen 2010 - 14:50
děkuji za odpověď, ale asi jsem moc velka lama... stahl jsme si ten zip a umistil prislusne soubory do prislusnych adresaru, nicmene z toho www.ncftp.com uplne nevim, co mam vlastne stahnout a co s tim... jak rikam, lama... stejnak dekuji za odpoved, ale bylo by to se mnou moc na dlouho...CenTauriaN napsal/a:
lenoch-od napsal/a:
Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenost s generovanim statistik na ftp... mam web na webzdarma: www.lenoch-od.wz.cz, takze bych predpokladal, ze url bude: lenoch-od.wz.cz, user: lenoch-od.wz.cz a heslo, ktere mam na serveru... jenze kdyz dam vygenerovat statistiky, tak se mi na server nic nenahraje... (do profilu mi to funguje v pohode). Diky za radu
Něco podobného jsem také řešil. Problém je, že FTP client používaný Autostatem nepodporuje pasivní režim a bez toho jaksi některé servery někdy nepracují (případně to neprocpeš přes NAT aj.).
Je třeba tedy použít jiný FTP client, který to umožňuje. Lze použít napříkladhttp://www.ncftp.com/(cmd a opensource). To se ovšem neobejde bez úpravy autostatu.
V přiložených souborech tedy nalezneš samotný upravený soubor AutoStat.lib.pas,který umístíš do složky autostatu (geoget\data\script\autostat). A soubor ncftpput.exe do složky s ggstat či do jiné spustitelné složky (C:\windows).
http://www.edisk.cz/stahni/04103/AutoStat.zip_122.4KB.html
Vzdálený adresář nemusí existovat (když je třeba je vytvořen). Průběh činnosti FTP je zapsán do souboru ftp.log, kterým lze ověřit úspěšnost operace. Všechny řetězce mohou obsahovat mezery (login, heslo, url).
Snad se vám to bude líbit. Pokud ne, nekritizujte, dělal jsem to pro sebe .
Publikováno 30 srpen 2010 - 14:44
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 30 srpen 2010 - 14:55
Publikováno 30 srpen 2010 - 15:01
Jojo, tohle funguje.S474N napsal/a:
zlicinaci: a zkousel si rucne kliknout na Pluginy a tam v nezarazenych na NALEZY NA GC.cz?
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Publikováno 30 srpen 2010 - 15:11
Publikováno 30 srpen 2010 - 15:20
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 srpen 2010 - 16:42
Publikováno 30 srpen 2010 - 16:50
ale kouknu na to
Publikováno 30 srpen 2010 - 17:32
no vida, to je nápad :-)Sally&eL napsal/a:
...já si toho všimnul už dávno a řeším to tak že mám zaškrtlou volbu používat makro gc.cz, pak je vše OK
Publikováno 30 srpen 2010 - 19:49
mikrom napsal/a:
Sally&eL: presne z toho duvodu tam ta volba je
Jiste, o te funkci vim take, ale proc je tam tedy ta moznost, ktera nefunguje?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 září 2010 - 13:23
Publikováno 02 září 2010 - 13:24
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 02 září 2010 - 14:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů