Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#961 dandu1

dandu1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 8:58

V Geogetu mám 1768 skutečně nalezených cachí (to je správně!), ale Ggstat mi generuje 1770 nalezených cachí. Kde může být chyba? Mám verzi 1.1.29. Pro generování používám příkazový řádek. Díky za pomoc
  • 0
DANDU1

#962 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 9:09

dandu1: chyba asi bude v tom, ze nektere cache mas zalogovane 2x.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#963 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 9:39

V Geogetu mám 1768 skutečně nalezených cachí (to je správně!), ale Ggstat mi generuje 1770 nalezených cachí. Kde může být chyba? Mám verzi 1.1.29. Pro generování používám příkazový řádek.

Prepni si v template na stare trideni kesi
SORTFOUNDBY time

jinak uklid logu urcite neuskodi
  • 0
MaFa

#964 dandu1

dandu1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 10:26

Již to funguje pomocí přepínače SORTFOUNDBY time Díky
  • 0
DANDU1

#965 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 10:41

dandu1: v kazdem pripade tam mas duplicitni log nekde, doporucoval bych ti to vyhledat a odstranit. ;)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#966 Abhoras

Abhoras

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2010 - 21:52

Mám ještě jeden dotaz. Dá se někde v templatu nastavit, jakou barvu mají státní hranice v mapě evropy ("Nálezy podle zemí"). Zkoušel jsem upravovat paletu na začátku templatu ale výsledek se nedostavil. Vypadá to, že barva hranic nekoresponduje ani s jednou barvou z palety.
  • 0

#967 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2010 - 8:13

Jeden postreh, prave aktualizuju balicek GASP a zjistil jsem, ze obsah instalacky Autostat 2.52 obsahuje naprosto totozne soubory, jako 2.51. Stejne tak i pri spusteni Autostat to nahore v title pise 2.51. A posledni vec - screenshoty v dokumentaci ukazuji 2.52. Nezamotala se autorovi pri vytvareni instalacky stara verze?

EDIT: ted jsem si schvalne jeste porovnal primo i ty ZIP soubory s 2.51 a 2.52 a jsou TOTOZNE!
  • 0

#968 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2010 - 8:38

mikrom napsal/a:
autostat je 2.51 co vim.. ale na webu to nekdo poplet a vydava ji za 2.52.. moje pracovni verze je 3.00beta :D

• 0

#969 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2010 - 9:56

sobikovi: no tak poplest nazvy souboru beru, ale aby i na screenshotech z provozu programu svitilo 2.52? To mi teda hlava nebere.
  • 0

#970 hihnal

hihnal

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 9:27

--------------------------- GgStat Error --------------------------- ERROR: -o is mandatory parameter! Usage: C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe [-hv] <-o file> <-d file> [-x Lat] [-y Lon] [-t file] [-c cacher] -h : This (help) message -v : Version info -q : Quiet -d file : Database file -o file : Output file -t file : Template file -c name : Cacher name -x lat : Home lattitude -y lon : Home longitude Example: C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe -d geoget.db3 -o stat.html -x 49.0000 -y 13.0000 -t template.conf -c JoJo Ahoj autostat mi nechce udělat statistiky a na konci napíše tohle nevíte prosím co s tím děkuji
  • 0

#971 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 9:30

ja teda si budu jen hadat,ale mas nastaveny domovsky souradnice?
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#972 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 10:15

hihnal napsal/a:
---------------------------
GgStat Error
---------------------------
ERROR: -o is mandatory parameter!

Usage:
C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe [-hv] <-o file> <-d file> [-x Lat] [-y Lon] [-t file] [-c cacher]

-h : This (help) message
-v : Version info
-q : Quiet
-d file : Database file
-o file : Output file
-t file : Template file
-c name : Cacher name
-x lat : Home lattitude
-y lon : Home longitude

Example:
C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe -d geoget.db3 -o stat.html -x 49.0000 -y 13.0000 -t template.conf -c JoJo

Ahoj autostat mi nechce udělat statistiky a na konci napíše tohle nevíte prosím co s tím děkuji

Předpokládám, že sis nainstaloval nový GeoGet a GgStat z GIP balíčku do složky \script\GgStat. V tom případě si stáhni TOHLE, přepiš tím ten originální soubor ve složce \script\Autostat, a pak v nastavení AutoStatu přepiš cestu k šabloně a výstupnímu HTML souboru Ggstatu tak, aby to vypadalo třeba následovně :
script\GgStat\GgStatTemplate.cz
script\Ggstat\GgStats.html
Tahle změna samozřejmě předpokládá to, že tam ty soubory skutečně máš. Pak by to mělo fungovat.
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#973 hihnal

hihnal

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 8:35

no souřadnice domácí mám nastavený aty složky tam taky mám jen potřebuju nakopnout kde je mám nastavit nejsem moc s pc kamarád dík:@ jinak to mám přesně jak říkáš stahnutý
  • 0

#974 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 9:11

Jestli se ptáš, kde máš nastavit ty cesty k šabloně a výstupnímu souboru, tak v GeoGetu nahoře Pluginy - Nezařazené pluginy - AutoStat - tam dole vpravo rozkliknout to ozubené kolečko - otevře se ti nastavení AutoStatu - vlevo nahoře jsou ty cesty.
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#975 hihnal

hihnal

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 19:57

Jo tak to tam taky mám a co je zajímavý tak když sem si stáhl keše z okolí kam pojedem tak co už sem našel se mi stejně stahly jako nenalezený a to sem je odlovil před půl rokem tak nevím jestli nebude nejlepší to celý odistalovat vyčistit kompl a narvat to tam znova???
  • 0

#976 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 20:59

hihnal napsal/a:
Jo tak to tam taky mám a co je zajímavý tak když sem si stáhl keše z okolí kam pojedem tak co už sem našel se mi stejně stahly jako nenalezený a to sem je odlovil před půl rokem tak nevím jestli nebude nejlepší to celý odistalovat vyčistit kompl a narvat to tam znova???

Když tohle od někoho slyším, tak mi vstávají vlasy hrůzou - Něco neumím nebo mi něco nefunguje ? Nebudu přece pátrat jak to spravit, zformátuju disk a nahraju tam všechno znovu... Tfuj...

Zkus trochu přemýšlet. jak sis je stáhl ? A dříve jsi je stažené neměl ? Uvědom si, že odlovenost se zjišťuje podle logu. A když ten tvůj není mezi posledními pěti ? Leda, že bys stáhl kompletní listing, pak by to fungovalo. Anobo v GJ použil tu správnou funkci pro načtení posledních 40 odlevených keší. Pak to budeš mít v databázi správně a pokud nebudeš dělat takové pitomosti jako tě právě napadly (všechno mazat) tak si můžeš být jistý, že to tam zůstane.
  • 0

#977 washa_rednecks

washa_rednecks

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 13:01

Hojas, tak tento problém mam taky: --------------------------- GgStat Error --------------------------- ERROR: -o is mandatory parameter! Usage: C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe [-hv] <-o file> <-d file> [-x Lat] [-y Lon] [-t file] [-c cacher] -h : This (help) message -v : Version info -q : Quiet -d file : Database file -o file : Output file -t file : Template file -c name : Cacher name -x lat : Home lattitude -y lon : Home longitude Example: C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\GgStat.exe -d geoget.db3 -o stat.html -x 49.0000 -y 13.0000 -t template.conf -c JoJo postup co jsem udělal (evidentně špatně): Na PC1 jsem si stáhl GASP, do něj načetl všechny keše pomocí GJ, vytvořil statistiky, vše v pořádku (až na detail, že se načetlo pouze 602 z 604 keší, ale to je jiný problém). Provedl jsem si zálohu konfigurace, uložil databázi. Na PC2 jsem opět stáhl GASP, nakopíroval do něj databázi a zálohu konfigurace, provedl jsem obnovu konfigurace, spustil GeoGet, zkusil statistiky a chyba. Prošel jsem si veškerá nastavení, pořád stejné. Nahrál jsem proto GASP znovu (čistá instalace), nastavil jsem si všechny položky znovu, naimportoval kešky, provedl statistiky a opět chyba. Jako poslední pokus teď původní GeoGet z PC1 přenesu na PC2 a zkusím statistiky. Píši tady spíše pro zajímavost, že nevím kde se stala chyba nebo co se mohlo přihodit... Doplněno 3.11. 13:08: tak ani po nakopírování funkčního GeoGetu z PC1 na PC se problém nevyřešil :) zapisují se některá nastavení GeoGetu mimo adresář GeoGetu? Doplněno 3.11. 13:18 všechno špatně, ani na původním pc to teď nejede :D tak to prostě ignorujte, dokud problém nějak nevyřeším :P
  • 0

#978 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 13:16

Chces mi tvrdit, ze sis to rucne rozbalil do teto slozky? C:\Users\x\AppData\Roaming\GeoGet\ Na me to spise pusobi tak, ze sis nainstaloval klasickej Geoget a potom si s tim blbnul.
  • 0

#979 hihnal

hihnal

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 14:58

mne už maká parádně pro levingstouny jako já doporucuju teamviewer a dobrého přítele na síti pohodlně sednout a koukat jak se to má dělat ps díky moc :o
  • 0

#980 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 15:04

Presne tak, je to nejrychlejsi reseni. Clovek hned vidi co a jak a muze to ladit online!
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama