Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 04 listopad 2010 - 9:51
Publikováno 04 listopad 2010 - 10:28
v tvym pripade asi hledas
#DISABLE_NUMBERS_Centroid #DISABLE_NUMBERS_Mediantam jen odmaz ty krizky aby to bylo
DISABLE_NUMBERS_Centroid DISABLE_NUMBERS_Median
Publikováno 04 listopad 2010 - 12:56
Publikováno 06 listopad 2010 - 17:16
Vin - Lin Team
Publikováno 06 listopad 2010 - 18:19
Asi tam máš duplicity, v Geo Jarry je fíčurka na odhalení duplicit... No a jinak můžeš nastavit krok pro milníky na 1, tím se ti vypíší všechny keše dle pořadí a můžeš odškrtávatvin-lin napsal/a:
Zdravím,
mám problém se statistikami.
V geogetu mám 416 keší označených jako nalezených. Při spuštění statistik se provedou úkony (označení dle kvality,rozdělení do krajů atd.), ale výsledkem je, že na www.geocaching.com mám nalezených 407 keší. A nevím jak ho donutit exportovat všechny nálezy.
Poradí mi někdo prosím?
Publikováno 06 listopad 2010 - 18:24
sobikovi napsal/a:
Asi tam máš duplicity, v Geo Jarry je fíčurka na odhalení duplicit... No a jinak můžeš nastavit krok pro milníky na 1, tím se ti vypíší všechny keše dle pořadí a můžeš odškrtávatvin-lin napsal/a:
Zdravím,
mám problém se statistikami.
V geogetu mám 416 keší označených jako nalezených. Při spuštění statistik se provedou úkony (označení dle kvality,rozdělení do krajů atd.), ale výsledkem je, že na www.geocaching.com mám nalezených 407 keší. A nevím jak ho donutit exportovat všechny nálezy.
Poradí mi někdo prosím?
Ale já jsem ve skutečnosti našel 416 keší, a mám je označené v Geogetu jako nalezené, ale ve statistikách mám jen 407 keší, což bylo před dnešním geovýletem. Nic jsem v nastavení neměnil.
Vin - Lin Team
Publikováno 06 listopad 2010 - 18:29
Publikováno 06 listopad 2010 - 18:40
HaLuMa napsal/a:
tak mne napada - posledn GGstat ma nekolik metod, jak zjistovat tvoje nalezy. Starou metody, kdy to bere z oznacenych nalezu. Tu tam asi nemas zapnutou.
Je tam i nova metoda, kdy to pohlizi tvoje logy v databazi, a hleda "found it" logy. V pripade, ze bys nemel v databai vsechny tvoje logy, nebo by je ggstat nepoznal jako tvoje logy, pak by mohla nastat tvoje situace, ne?
Dobre a jak zapnu funkci, aby to bral z oznacenych nalezu?
Vin - Lin Team
Publikováno 06 listopad 2010 - 18:50
Koukal jsem k Vin-lin na profil a dle vseho pouziva GgStat 1.1.27, takze se ji tato metoda asi tykat nebude....HaLuMa napsal/a:
tak mne napada - posledn GGstat ma nekolik metod, jak zjistovat tvoje nalezy. Starou metody, kdy to bere z oznacenych nalezu. Tu tam asi nemas zapnutou.
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 06 listopad 2010 - 20:28
lukabike.com napsal/a:
Koukal jsem k Vin-lin na profil a dle vseho pouziva GgStat 1.1.27, takze se ji tato metoda asi tykat nebude....HaLuMa napsal/a:
1.Mám staženou verzi 1.1.29 z netu (gip) a stejně mi to ukazuje na profilu 1.1.27.
Stáhl jsem všechny logy a stejně to nepomohlo. Problém bude asi jinde a já netusím kde, ach jo....To bude dlouhý večer....
2.A když si přepnu databázi, kde nemám označenou jako nalezenou žádnou kešku, a v autostatu mám nastavenou tuto databázi, stejně odešle na profil 407 keší....
3.A když v autostatu zaškrtnu "použít originální GgStat makro", tak vyhodí náhled, kde je správný počet keší 416, ale na geocachingu.com je opět 407. Napadá mě tedy zda to nemůže dělat geojjary? Geojjary mám aktualizovaný pomocí gip balíčku. Stejně tak i GsStat, ale na geocachingu.com (pod statistikou) je uvedena stará verze, taky netuším proč. Zkusil jsem opět přeinstalovat autostat - také nepomohlo. Už si vážně nevím rady. Poradí někdo prosím?
4.Při spuštění autostatu proběhnou veškeré úkony (označení dle kvality, rozdělení dle krajů atd.), ale asi se nespustí GgStat a Geojjary pak eportuje html soubor v datovém adresáři, který není tím pádem aktualizovaný, takže teď už jen dojít na to proč se mi nespustí GgStat.
5.Vyřešeno. Zaškrtl jsem položku "použít originální GsStat makro", zjistil jsem co tato volba používá za Template soubor, ten jsem si upravil a v makru GgStatu jsem přepsal název databáze, kterou exportuji na můj profil a světe div se - zdá se, že vše funguje.
Vin - Lin Team
Publikováno 07 listopad 2010 - 13:10
Publikováno 07 listopad 2010 - 16:16
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 07 listopad 2010 - 20:45
Publikováno 07 listopad 2010 - 20:56
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 listopad 2010 - 21:12
Publikováno 08 listopad 2010 - 21:43
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 16 listopad 2010 - 14:02
Rád bych na tento způsob přešel a zároveň využil možnost záložek, jak to umí poslední verze ggstat.
Pokud tomu dobře rozumím, tak pak si na GC.com do pole pro vyplnění profilu dám jen nějaký odkaz na umístěný soubor na FTP/HTTP serveru? Něco jako iframe, nebo jak to nejlépe provést? Rád bych při tom využil i nějaké CSS, jak někde uváděl MaFa:
PREHTML <!-- GgStat Begin --><link rel="stylesheet" href="http://www.geocaching.com/css/geocachingMasterScreen.css" type="text/css" media="screen" /><div id="Content" class="yui-b"> POSTHTML </div><!-- GgStat End -->
Díky za případné info.
Publikováno 16 listopad 2010 - 14:10
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 16 listopad 2010 - 17:26
PREHTML <!-- GgStat Begin --><link rel="stylesheet" href="http://www.geocaching.com/css/geocachingMasterScreen.css" type="text/css" media="screen" /><div id="Content" class="yui-b"> POSTHTML </div><!-- GgStat End -->narvat přímo do template statistik, nebo to mám zkoušet na stránku s profilem?
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů