Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 03 leden 2011 - 22:52
Publikováno 04 leden 2011 - 8:20
TerZdeK napsal/a:
ahoj kdo by mi poslal svůj vlastní super template? ten původní moc zajmavý není nemá někdo něco originálnějšího z vlastní tvorby\M?
A nebude jednodussi si rict, co povazujes za superzajimave a zjistit si, jak to do toho template dostanes? Klidne ti pomohu (posli dotaz/pozadavek pres mail/SZ), ale s takto definovanym pozadavkem si nejak moc rady nevim. Kdybych ti treba poslal svuj template, obavam se, ze bys mela v profilu polovinu veci, protoze ja si hodne veci delam po svem
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 04 leden 2011 - 9:03
misas napsal/a:
Preji peky podvecer.
Generovala jsem si statistiky pres GASP az do te doby nez jsem zalozila vlastni kes, ktera se mi nepodarila dostat do vysledne statistiky.
Tak jsem si vse preinstalovala, nastavila a jsem ve fazy, ze
1, kdyz vygeneruji statistiku, byt do profilu, tak se zobrazi povze zacatek, bez rolovaci listy
2, stale tam nejde zobrazit zalozena kes, muze to byt tim , ze jsem
BM?
Diky moc za radu.
2. A v Template si cast venovanou vlastnim kesim Enablovala ?????? Normalne tam radky venovane vlastnim kesim zacinaji # aby se nezobrazovaly. Pokud je zobrazovat chces tak smaz krizek
Publikováno 04 leden 2011 - 16:09
Publikováno 04 leden 2011 - 16:49
Jaká stránka? Kde ji uvidíme? Zkus si provázat profil zde s profilem na geocaching.com.misas napsal/a:
Diky na ten krizek a spousteni v Template se podivam..
Proc ale stranka s vyslednou statistikou neni cela?
Kde muze byt problem?
Diky moc za radu.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 04 leden 2011 - 17:13
Publikováno 05 leden 2011 - 14:10
Publikováno 05 leden 2011 - 15:18
TerZdeK napsal/a:
NO já sem myslel to s tím template jen jestli to někdo nemá lépe uspořádání nebo přehlednější či tak jinak nic
Každý to má podle svého a jinak. Sám se občas dívám jak to mají jiní, ale většinou si řeknu že je to sice hezké, ale že já to chci maličko jinak. Tak se podívej na pár učivatelů jak to mají (samozřejmě hlavně na ty kteří to mají z GGstatu) a zkus si to přizpůsobit u sebe. Spoustu věci máš v template zakomentovaných a konkrétní specialitky ti většinou každý poradí jak udělal.
Publikováno 05 leden 2011 - 15:30
Publikováno 05 leden 2011 - 15:42
Jako myslíš že by tam každý šoupnul celý template a obrázky ? To douvám nemyslíš vážně....TerZdeK napsal/a:
aha dobře no já se tedy mrknu, ale raději to nechám. Jen nebylo by od věci založit nové téma a každý by tam vložil to své s ukázkou.
Když se chceš na někoho podívat, tak je to přece několik kliknutí přes jeho profil. A template skoro vše obsahuje, můžeš odkomentovat a kouknout co to provede. Třebas barvičky - mně se ty původní nelíbily, jsou takové nějaké vyblité. Tak aniž bych bádal nad tím jak co vybarvit tak jsem si vyzkoušel ty dodávané kombinace a pak vybral (zakomentování uděláš doplněním "#" na začátek řádky, odkomentování odmazáním) verzi která mne uspokojila. K některým definicím si můžeš počíst dokumentaci (máš ji v podadresáři "doc") a pak to upravit hlouběji.
PS: jestli chceš třebas mou verzi, tak stačí říct.
Publikováno 05 leden 2011 - 22:20
Publikováno 06 leden 2011 - 8:58
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 06 leden 2011 - 10:24
medwyn_cz napsal/a:
Nalezy po 31.12.2010 bez nastaveneho casu. Zkus nastavit takovym kesim cas nalezu.
Pomohlo! Děkuju moc.
Publikováno 06 leden 2011 - 10:33
Publikováno 06 leden 2011 - 10:40
Publikováno 06 leden 2011 - 12:23
TerZdeK napsal/a:
ahoj tak si tedy píšu o tvůj template vypadá to moc hezky opravdu akorto budu muset asi upravit že abych tam neměl tvé Stat bary že?
a komu to vlastně píšeš ?
Publikováno 06 leden 2011 - 13:36
Publikováno 06 leden 2011 - 14:08
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 leden 2011 - 14:18
gord napsal/a:
Odhaduji, ze nemas posledni verzi GeoGetu 2.5.5.608
Co si predstavuje pro prohlizecem, ktery vidi detailneji? Ktere polozky (a kde) mas na mysli?
Posledni verzi mam, instalovala jsem vcera vse znova a tudiz aktualni.
Neco, co by zobrazovalo detailneji polozky v databazy, vlastne jednotlive kese na radcich, tedy pokud by to k nevemu bylo? Vice mene prehled dat, ktera jsou potrebna pro generovani statistik...
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů