Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 15 January 2011 - 12:55
http://www.geocachin...tat/manual.html
Publikováno 30 January 2011 - 9:08
Publikováno 30 January 2011 - 20:16
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 January 2011 - 20:29
Chasseur23 napsal/a:
Při generování statistik mi od včera vyskakuje tahle chyba.Co se s tím dá udělat? Vypadá to, že se nějaký proces neukončí, nebo co. Vždy po restartování PC statistiku spustím, ale podruhé už ne.
Mám naprosto totožný problém. Zajímavé je, že se objevil až dnes....Před dneškem vše fungovalo jak má, při tom se v nastavení nic nezměnilo.....
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 20:33
vin-lin napsal/a:
Chasseur23 napsal/a:
Při generování statistik mi od včera vyskakuje tahle chyba.Co se s tím dá udělat? Vypadá to, že se nějaký proces neukončí, nebo co. Vždy po restartování PC statistiku spustím, ale podruhé už ne.
Mám naprosto totožný problém. Zajímavé je, že se objevil až dnes....Před dneškem vše fungovalo jak má, při tom se v nastavení nic nezměnilo.....
No, u mě to vlastně začalo taky dnes ráno, včera večer jsem vygeneroval statistiku ještě v pohodě.
Publikováno 30 January 2011 - 20:34
Chasseur23 napsal/a:
vin-lin napsal/a:
Chasseur23 napsal/a:
No, u mě to vlastně začalo taky dnes ráno, včera večer jsem vygeneroval statistiku ještě v pohodě.
Jen tak mimochodem - nepoužíváš AVG?
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 20:42
Publikováno 30 January 2011 - 20:44
Chasseur23 napsal/a:
Ano, používám
Protože AVG má službu, která se jmenuje AVGIDSAgent a tato služba blokuje druhé spuštění souboru DelTemp.bat. A to je dle mě náš problém, zbývá vymyslet jak se toho zbavit nebo jak říct avg, že tento soubor nemá blokovat...Máš nápad?
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 20:44
Publikováno 30 January 2011 - 20:46
vin-lin napsal/a:
Chasseur23 napsal/a:
Ano, používám
Protože AVG má službu, která se jmenuje AVGIDSAgent a tato služba blokuje druhé spuštění souboru DelTemp.bat. A to je dle mě náš problém, zbývá vymyslet jak se toho zbavit nebo jak říct avg, že tento soubor nemá blokovat...Máš nápad?
Hm, abych pravdu řekl, nemám.Ale je pravda, že AVG sem tam nesmyslně něco hlásí, nebo blokuje
Publikováno 30 January 2011 - 20:50
Publikováno 30 January 2011 - 20:57
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 January 2011 - 21:00
Publikováno 30 January 2011 - 21:00
gord napsal/a:
To mozna ano, ale proc AVG brani opakovanemu spusteni nejakeho batu? To je vec, ktera nema s GG nic spolecneho.
Obejit to jde tim, ze pouzijete funkci Deltree(dir), kde dir nastavite na hodnotu, kde si perl uklada sve rozbalne scripty. Otazka je, zda AVG nebude branit sousteni dalsiho batu - mam takovy pocit, ze GgStat.exe je (nebo alespon v nektere z verzi urcite byl) spousten take pres bat.
Aha, jsem asi debil, ale nějak nevím kde a co mám nastavit....
Mohl by jsi to napat, prosím, i pro mě (pro blba)?
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 21:01
pvgc napsal/a:
Zkousim to ted pro zajimavost na Windows 7 - cista instalace, doplneny autostat, importunz PQ s nalezama a po tretim generovani statistik stejna chyba jako je popsana s obrazkem vyse. Mam AVG 11, ale tim, ze to zpusobuje AVG bych si nebyl tak jisty. Jeste si s tim hraju.
Když ten soubor *.bat vyjmeš z datového adresáře, tak ti to napíše, že AVGIDSAgent tento soubor používá a tudíž není možné soubor přesunout......
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 21:01
vin-lin napsal/a:
Aha, jsem asi debil, ale nějak nevím kde a co mám nastavit....
Mohl by jsi to napat, prosím, i pro mě (pro blba)?
Tak to jsme dva
Publikováno 30 January 2011 - 21:07
Vin - Lin Team
Publikováno 30 January 2011 - 21:14
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů