Waymarková spamová prosbička :-) - 1866
Publikováno 15 June 2009 - 17:02

Publikováno 15 June 2009 - 17:29

Publikováno 15 June 2009 - 17:49

Publikováno 15 June 2009 - 18:05
Edit: Ha! Našel jsem: http://www.waymarkin...92-0eb362ca98d2
A samozřejmě přidal hlas.
Publikováno 15 June 2009 - 18:20
Publikováno 15 June 2009 - 19:42
haggaeus napsal/a:
Coz o to, kategorie pro pomnicky z lokalnich valek existuji (treba jedna pro severoamericke boje za napoleonskych valek), ale objekty jen ve Vychodnich Cechach by mi prisly dost omezujici - bylo by dobre uvest, na jakem uzemi se waymarkovatelne objekty nachazeji a kolik jich radove je, aby posuzujici meli predstavu.
Skoda treba, ze tam nejsou zmineny operace v Italii a na Jadranu, ty do tehle valky taky patri (viz en wiki), a proc je tam vubec cesky popis?
petegeo: na Toposcopes taky pozor, to je zkopirovana stranka z wikipedie, a na stejne objekty uz existuje kategorie Orientation Tables, viz wm forum.
Nejde jen o objekty ve Východních čechách - tam jich je jen logicky nejvíc. V ČR se táhnou od Mimoně až na Moravu. O italském bojišti samozřejmě vím také (BTW ten popis námořní bitvy o Vis je fakt výbornej), ta wm kategorie není zaměřená jen na ČR, ale že bych čekal nějaký extra zakládání italsko-chorvatských wm, tomu moc nevěřim. (I když - jedu teď k Udine na dovolenou

Český popis je tam hlavně proto, že u nás jich je nejvíce a ne všichni vládnou angličtinou. Pokud to některé hlasující odradí, že to není dost "global", budiž. A jinak předpokládám, že pokud chce někdo o té válce vědět víc, tak si to ve wiki najde - mě to bylo fakt blbý to do popisu kategorie sprostě okopírovat (jako třeba ty toposkopy, ať nechodím daleko).
Když se neschválí, tak se koneckonců taky prd stane

Publikováno 15 June 2009 - 20:03

Publikováno 15 June 2009 - 20:12
Z battle of Königgrätz by jich přesně mělo být 474haggaeus napsal/a:
Ale jo, odYeaovano s pripominkama
Kdyz to neprojde pro prilisnou lokalnost, tak zkus v druhem kole vic popsat, jakeho celeho uzemi se kategorie tyka, a ze pomnicku je dost, napr. jen z battle of Königgrätz pres 400.
Publikováno 15 June 2009 - 20:56
wmh napsal/a:
A jinak předpokládám, že pokud chce někdo o té válce vědět víc, tak si to ve wiki najde - mě to bylo fakt blbý to do popisu kategorie sprostě okopírovat
z vlastni zkusenosti - nenajde i kdyz chce.

nebo treba ja se slozil pod stul, kdyz mi nejdriv zamitli katedralu ve florencii s oduvodnenim, at predlozim dukaz, ze je to opravdu katedrala a ne obycejny kostel - a to je to samozrejme na pul minuty google>florence cathedral

Publikováno 15 June 2009 - 22:05
Publikováno 15 June 2009 - 22:44
Dorcadion napsal/a:
Hlas samozřejmě přidán - YEA. Chtělo by to trošku vyšperkovat anglický listing kvuli US-peer reviewerum, těch bude většina a občas jsou votravní. Pokud budete chtít pomoc včetně designu, pomohu... Nějaké fotky by také bodly...
Dík. Když jsem si prohlížel různé obskurní wm kategorie, tak mi ta naše přišla docela rozumná a zajímavá, takže jsem (blbě/naivně samozřejmě

Do druhého kola se tedy poučím a kdyžtak se ozvu

Publikováno 20 June 2009 - 12:40

Publikováno 20 June 2009 - 20:26
Publikováno 20 June 2009 - 21:00
LudaL napsal/a:
Mimochodem, nějaký český návod jak se WM hraje někde není? Na zdejší geowiki jsem nic nenašel...
Na waymarking.com si najdeš waymarky v okolí, přečteš si jejich listing a splníš podmínky pro zalogování (obvykle fotka na místě)

Také můžeš waymarky podle pravidel příslušné kategorie zakládat
Publikováno 20 June 2009 - 22:55
Publikováno 21 June 2009 - 7:38
Publikováno 21 June 2009 - 9:02
Publikováno 21 June 2009 - 16:10
Publikováno 21 June 2009 - 16:33
Zalezi na konkretni kategorii, u nekterych to byva explicitne zakazane, vetsinou se takovehle zpetne navstevy toleruji. U vltavskych privozu se mi treba zalogoval jeden nemecky kajakar, ke kazdemu mel kdyz ne fotku tak aspon nejakou historku, to potesi.PLAJ family napsal/a:
A ještě jeden dotaz. Díky tomuto vláknu jsem se zase kouknul po delší době na WM, a zjistil jsem, že v okolí se za to dobu vyrojilo více WM, kde jsem byl již před časem, dokonce se tam i vyfotil. Mohu tedy zalogovat s dřívějším datumem, třeba i před založením dotyčného WM?
Nedavno se na toto tema diskutovalozde - retro visits obecne ok, retro posts (jako ze si prohrabnes svuj fotoarchiv, v googlemapach dohledas souradnice, a vytvoris hromadu novych waymarku) radeji ne.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů