UV baterka
Publikováno 17 únor 2011 - 19:13
Publikováno 17 únor 2011 - 19:38
ani mě nepříjde. přichází to stejně rychle jako kocoliv jiného, tedy mě přišlo. A cenu nevím,... To co sem si kupoval na ebay levnější nebylo.S474N napsal/a:
Hosi, jenom obecne, objednavky z DX trvaji neuveritelne dlouho a vetsina veci, co se tam prodava je na eBay jeste levnejsi. Takze tak :-)
nedoporučuju, led svítilny jsou v odhalování indicií rozhodně lepší!kostalovic napsal/a:
Hele a co tohle:
http://shop.fkt.cz/u...zluvb dp121892/
Snøw
Publikováno 17 únor 2011 - 19:43
S474N napsal/a:
Hosi, jenom obecne, objednavky z DX trvaji neuveritelne dlouho a vetsina veci, co se tam prodava je na eBay jeste levnejsi. Takze tak :-)
Ani ne. Dodani je stejne, jen vzdy zalezi jak dlouho se to drzi na celnici - pokud je to honkong, tak vetsinou delsi dobu, ale je jedno, jestli ebay, DX nebo horni dolni. Vyhoda DX je postovne zdarma a vysledkem timhle prave byva levnejsi celkova cena.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 17 únor 2011 - 19:51

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 únor 2011 - 20:02
S474N napsal/a:
polerok: ani ne? Zajimave, ja se dival na eBay a zminovana svitilna o ktere zde byla rec (3in1) je LEVNEJSI i VCETNE postovneho, ktere je pochopitelne taktez zdarma. Takze nejdrive si zjistit fakta a potom psat
To ani ne bylo spis k te poste. O te cene jsem psal vetsinove teoteicky, ale ono se to z toho prispevku vycist i da...
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 17 únor 2011 - 20:05
Snøw napsal/a:
ani mě nepříjde. přichází to stejně rychle jako kocoliv jiného, tedy mě přišlo. A cenu nevím,... To co sem si kupoval na ebay levnější nebylo.S474N napsal/a:
nedoporučuju, led svítilny jsou v odhalování indicií rozhodně lepší!kostalovic napsal/a:
Hele a co tohle:
http://shop.fkt.cz/u...zluvb dp121892/
Ha, tak díky za typ, zítra jsem se na ni chtěl jet podívat, tak na to kašlu ((o:
Publikováno 17 únor 2011 - 20:08
Snøw
Publikováno 17 únor 2011 - 22:00
Tato informace není úplně přesná. Minulý rok jsem lovil s partou kačerů "Démony noci". K dispozici bylo myslím 7 UV lampiček. CCa 4 nefungovaly vůbec, dvě ukázaly obrys písma a pouze jedna LEDkovka fungovala. Podotýkám, že byly k dispozici tři úplně totožné UV baterky od stejného výrobce, dvě si ani neškrtly a ta třetí byla jediná fungující.Snøw napsal/a:
Nemáš zač. Sám sem zářivkovou svítilnu porovnával. Na ověřování bankovek je možná lepší, ale aby si v tom viděl např načmárané čísla na skále tak musíš svítilnou skoro dřít o skálu. Tou ledkovou prostě namíříš z relativní dálky a máš to... (a to nezmiňuji odolnost a skladnost, kde ledková jasně vede...)
Doma jsem zprovoznil UV zářivku od Philipse na plošné spoje a při testu to byla absolutní bomba. Sice zářivka dělá že nesvítí, ale jak se přiblíží k UV značce, tak ta úplně září. Myslím že největší problém je v barvě. Pokud použiješ UV fix, tak za měsíc už není nic vidět, razítkovací barva je lepší, ale čínská stojí cca 500 a anglická přes litr. A je toho malá flaštička. Mám samozřejmě i dokumentaci, ale ta je jenou na kouknutí, neb jsou tam vidět všechny souřadnice.
Publikováno 17 únor 2011 - 23:28
Snøw
Publikováno 18 únor 2011 - 8:48

Publikováno 18 únor 2011 - 9:21
Publikováno 18 únor 2011 - 12:38
dá se sehnat pod stovku i s poštovným.kostalovic napsal/a:
Tak jsem nakonec objednal toto:
http://www.gadgetesh...t&IDproduct=164
Dá se sehnat levněji, ale zase bych platil poštovný, tady se pro ní můžu stavit cestou domů. Tak snad to bude svítit jak má
Snøw
Publikováno 18 únor 2011 - 12:45

╔══════════════════════╗
║ Zem je moje ihrisko. ║
╚══════════════════════╝
Publikováno 18 únor 2011 - 21:03

Publikováno 19 únor 2011 - 17:33
Publikováno 05 prosinec 2011 - 12:48
Publikováno 05 prosinec 2011 - 17:34
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů