Přejít na obsah


Fotka

logy z garminích playerů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 matejcik

matejcik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 23:24

milí obyvatelé gc.cz!

řeším tady s američany takovou zajímavou věc: oni mi tvrdí, že colorada (a oregony) neumí rozeznávat tvary zón a že místo zón je wherigo naviguje k bodům - což je pochopitelně opruz, protože pak musí pobíhat po zóně tak dlouho, dokud se nedostanou na nulu, a teprve potom se jim zóna spustí.

a já jim tvrdím, že to vůbec není pravda, že to teda colorada umí, a že jsem u nás ještě neviděl nikoho, kdo by zrovna s tímhle měl problém, a většinou je to naopak a colorada se chytají nejlíp.

k tomu potřebuji důkazní materiál - logy!
máte-li někdo uložené logy (soubory gwl) z nějakých cartridgí, které jste hráli na coloradu/oregonu, pošlete mi je prosím mailem, a přibalte k nim informaci, o jaký přesně model colorada nebo oregonu se jedná, a nejlépe ještě verzi firmware.

(jestli se autoři wherigo cartridgí bojí, že si z logů přečtu správné odpovědi na otázky a pak jim budu odemykat cartridge a lovit bez hraní, tak je ujišťuji, že kdybych tohle chtěl dělat, tak bych k tomu logy nepotřeboval a vytáhl bych to z cartridge přímo)

případně pokud se někdo z vás setkal s problémem, který američani popisují, nebo o tom věděl něco víc, tak se prosím vyjádřete

díky
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama