Osik napsal/a:
Kdyby Semik zapracoval 'zsyncmake -z ALL.gpx' a 'zsyncmake -z ALL-wpts.gpx' tak by to bylo prima ...
To bych tam ale taky musel nechat povalovat ty nekomprimovany gpx ne?
Publikováno 15 březen 2010 - 16:43
Osik napsal/a:
Kdyby Semik zapracoval 'zsyncmake -z ALL.gpx' a 'zsyncmake -z ALL-wpts.gpx' tak by to bylo prima ...
Publikováno 15 březen 2010 - 16:54
Ne, udělá to ALL.gpx.gz (velký jako ten ZIPsemik75 napsal/a:
Osik napsal/a:
To bych tam ale taky musel nechat povalovat ty nekomprimovany gpx ne?
Publikováno 15 březen 2010 - 18:38
Osik napsal/a:
Ne, udělá to ALL.gpx.gz (velký jako ten ZIP) a ALL.gpx.zsync. A po stažení na local je z toho ALL.gpx.
Akorát se to musí aplikovat na ALL i ALL-wpts ...
Osik napsal/a:
Ledaže by je někdo dal do jednoho souboru... Docela by mě zajímalo, jestli někdo využívá to rozdělení na keše a waypointy v těchto datech ...
Publikováno 15 březen 2010 - 19:05
Publikováno 15 březen 2010 - 19:14
djw napsal/a:
hosi, normaalne si pripadam jak nemocnyyy nekde uprostred konsilia doktoruu, kteri se, nad mou chradnouci telesnou schrankou, bavi o mych smrtelnych chorobaach, a ja nevim ani slovo, co to znamena.
desiite mehrozi mi to, ze bych nemel pristrup k tomu kraasnemu CZ GPX, co si skoro kazdy den stahuju?
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 15 březen 2010 - 19:21
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 15 březen 2010 - 20:05
Publikováno 15 březen 2010 - 22:18
Publikováno 15 březen 2010 - 23:10
Osik napsal/a:
1. zsync 0.5 ... Chtělo by to poslední 0.6.1, tenhle má nějaký problém s tou kompresí. 0.6.1 jsem zkoušel a zdá se, že je OK.
Dodatek: A nebo udělat ALL.gpx.gz ručně a pak na něj zavolat zsyncmake ALL.gpx.gz
Dodatek dodatku: To funguje nějak divně ... Raději 0.6.1 a 'zsyncmake -z ALL.gpx'
Osik napsal/a:
2. zsync neumí https ...
Ale jinak by to asi fungovalo ...
Publikováno 15 březen 2010 - 23:24
A co udělat kompromis například na takových 15 lozích? Právě tolik jich mám nastaveno pro export z Gsaku. Pročítat víc logů v terénu už je docela na dlouho. A pokud není drobná nápověda v prvních patnácti záznamech, tak už pravděpodobně nebude vůbec :-)semik75 napsal/a:
Z dnesniho pruzkumu plyne predevsim to ze ti co chteji setrit pasmem asi nebudou chtit 30-logu-na-kesku, Kdyz jich je jen 5 tak to ma 49MB.
Publikováno 15 březen 2010 - 23:48
Publikováno 16 březen 2010 - 0:15
To je ono. Ale když chci jednou za čas vyrazit do kraje, který si nestahuji pravidelně, tak na mě čeká jen 5 logů. Přijde mi komfortnější stáhnout si ad hoc "nabitý" gpx kraje, kam zrovna jedu než si vydržovat ALL databázi.Osik napsal/a:
pokud to dávám pravidelně
Publikováno 16 březen 2010 - 10:53
Sodobar napsal/a:
A co udělat kompromis například na takových 15 lozích? Právě tolik jich mám nastaveno pro export z Gsaku. Pročítat víc logů v terénu už je docela na dlouho. A pokud není drobná nápověda v prvních patnácti záznamech, tak už pravděpodobně nebude vůbec :-)
Osik napsal/a:
Důležitější je pro mě "rychlá aktualizace" večer doma, a tam mám pomalou lajnu.
Osik napsal/a:
Slibovaný rsync - aby dobře a efektivně fungoval, tak by potřeboval mít k dispozici nezaZIPovaná data, neboli ALL.gpx ... A z nějaké reakce jsem pochopil, že se moc nechce ...
Osik napsal/a:
https: ... asi k tomu máš nějaký důvod, nerozumím ...
Publikováno 16 březen 2010 - 12:35
client = yes pid = [allpq] accept = 8080 connect = ADRESA_KTEROU_VSICHNI_ZNAME:443
zsync -A 'localhost=login:heslp' 'http://localhost:8080/pq/PM/agregovany-PQ/CZ/ALL.gpx.zsyncAkorát to teď nějak neodzkouším, kvůli prehistorické verzi mého openssl
Publikováno 16 březen 2010 - 15:37
Publikováno 16 březen 2010 - 16:01
zsync: 0.5 Filename: ALL-wpts.gpx Blocksize: 2048 Length: 6207495 Hash-Lengths: 2,2,4 Z-URL: ALL-wpts.gpx SHA-1: 13f98913da20c927d16e3e6b886aadf24dbb1db3 Z-Map2: 3035a tenhle muj funguje:
zsync: 0.5 Filename: ALL-wpts.gpx Blocksize: 2048 Length: 6207495 Hash-Lengths: 2,2,4 Z-URL: ALL-wpts.gpx.gz URL: ALL-wpts.gpx SHA-1: 13f98913da20c927d16e3e6b886aadf24dbb1db3 Z-Map2: 3035Tak jsem zkusil prejmenovat tvuj ALL-wpts.gpx.gz na ALL-wpts.gpx a zsync funguje ... Je cosi shnileho kdesi ...
Publikováno 16 březen 2010 - 16:47
Osik napsal/a:
Semiku, jak volas ten zsyncmake? Ja schvalne vyzkousel
`cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL-wpts.gpx -u ALL-wpts.gpx`; `cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL.gpx -u ALL.gpx`; `cp $tmpdir/ALL.gpx.* $tmpdir/ALL-wpts.gpx.* $out_dir`;
Publikováno 16 březen 2010 - 16:56
semik75 napsal/a:
Osik napsal/a:
Semiku, jak volas ten zsyncmake? Ja schvalne vyzkousel
`cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL-wpts.gpx -u ALL-wpts.gpx`; `cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL.gpx -u ALL.gpx`; `cp $tmpdir/ALL.gpx.* $tmpdir/ALL-wpts.gpx.* $out_dir`;
Přeložil jsem zsync 0.6.1. A rebuild právě doběhl.
`cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL-wpts.gpx`; `cd $tmpdir; zsyncmake -z ALL.gpx`; `cp $tmpdir/ALL.gpx.* $tmpdir/ALL-wpts.gpx.* $out_dir`;
Publikováno 16 březen 2010 - 17:14
Osik napsal/a:
To "-u ALL.gpx" je blbě - je to název výsledného souboru, ale ten není 'ALL.gpx', ale 'ALL.gpx.gz' ... Proto to nejede a když jsem na serveru přejmenoval 'ALL.gpx.gz' na 'ALL.gpx' tak to jelo ... Prostě to u tebe nenajde komprimovaný soubor s názvem 'ALL.gpx' ...
Publikováno 16 březen 2010 - 17:18
semik75 napsal/a:
Osik napsal/a:
To "-u ALL.gpx" je blbě - je to název výsledného souboru, ale ten není 'ALL.gpx', ale 'ALL.gpx.gz' ... Proto to nejede a když jsem na serveru přejmenoval 'ALL.gpx.gz' na 'ALL.gpx' tak to jelo ... Prostě to u tebe nenajde komprimovaný soubor s názvem 'ALL.gpx' ...
Ale bez -u to prudi s varovanim. Proto me to primelo to tam napsal... Upravil jsem to na -u ALL.gpx.gz ted uz to bude snad OK.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů