Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#281 Brabenecz

Brabenecz

Veterán geocachingu

• Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 13:51

M a r c e l napsal/a:
omlouvam se, ale posilam jese jednou sve poznatky a tuzby, pac se topredpokladam ztratilo ve vyru OTdiskuze co jsme tu zazehli

Já bych přidal ještě sedmej bod: Podpora magnetického kompasu v nových Nokiích.
  • 0

#282 EmbreOnyx

EmbreOnyx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 13:56

Take se primlouvam za elektronicky kompas...
  • 0
HTC Desire S, c:Geo, WhereYou, Androzic, Locus, Nokie E52, Evolve GTraxx, GMobile XT, SmartComGPS, SmartGPX, HG Arcao edition, OpenWIG

#283 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 21:23

Super skvělé zase lepší HG a jen pár malých nápadů do budoucna: 1.možnost logování coinů přímo z mobilu. 2.u oblíbených možnost dělání složek a u keší nastavit obrázek jestli je to multi, mystery... přímo při zadávání "+ Zadaný bod" 3.při mazání psát otázku "Chcete smazat tuto položku? Ano. Ne." 4.funkce poznámky. 5.možnost zapisování bonusových čísel a jmen sérií do kterých ty kody potřebuju 6.pokud je v oblíbených název keše delší než se vejde na obrazovku mobilu tak se název keše posouvá jako animace dál a dál než bude konec názvu a potom se vrátí zpět na začátek a odznova.
  • 0

#284 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 8:53

Pár dalších bodíků:

7. Časovač, který by umožňoval sledovat více než jeden časový limit. Ráno, když připravuji snídaní, se každý čaj louhuje jinak dlouho.
8. Správce fotografií. Když si fotím hezké holky, chtěl bych je mít spojené s hledanou keší, abych věděl, kam se vracet.
9. Regulátor průtoku. Nerad bych, aby mi vodotrysk z mobilu postříkal brýle při běhu za šipkou.

PS: Někdy stačí tužka a papír. ;)
  • 0

#285 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 11:27

Uffffff, nevymíšlejte ptákoviny. 1. kolikrát tohle potřebuješ? 2. Nelze, byl by to přílišný zásah do aplikace. Spíš uvažuji o Přidání obrazovky mezi hlavní menu a oblíbené, kde si vybereš: Zobrazit vše, Dle prvního písmenka (a dál např. -> A-G), dle vzdálenosti ( a dál např. -> 5km)... 3. bude 4. poznámky tam dávno jsou 5. použít poznámku, nebo tužku a papír ;) 6. nelze UI to neumí 7., 8., 9. no koment :)
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#286 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 13:49

jen pro zajímavost tam poznámky nejsou a napadlo mě že bys tam mohl dát místo kecu "máte vypnuté bluetooth" (při kliknutí na BT GPS) "Chcete zapnout Bluetooth? Ano. Ne. a při kliknutí na ano by se BT zapnul.
  • 0

#287 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 14:13

Hrošík97 napsal/a:
jen pro zajímavost tam poznámky nejsou

Já je tam mám. Jdi do Oblíbené, označ si kešku a pak v nabídce máš Poznámka -> normální editor textu. Stejně tak u zobrazené keše je v nabídce dalších akcí Poznámka... Verze HG AE 325.041
  • 0

#288 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 14:19

aha tyhle poznámky tak to jo
  • 0

#289 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 16:20

Rád cituji dvě poznámky k SW od mého dávného kolegy Honzy Sokola: 1) Nemusí to umět všechny písničky, ale aby to bylo. 2) Lepší je největším nepřítelem dobrého. ;)
  • 0

#290 geba & marcana

geba & marcana

geba:)

• Members
  • PipPipPip
  • 342 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 22:35

Arcao, koukám že víš co děláš a máš to ke vší spokojenosti parádně zmáknutý. Jen budu znovu otravovat. Nešlo by pro nás co hledají s GPS a bohatě jim stačí verze HG Light, tuto upravit? Minule jsi psal že by to neměl být problém. Jde mi především o možnost zalogovat, která tam je ale nefunguje, potom s tím spojené i logování TB které tam také je, ale nefunguje. A nakonec, keše které už máme odlovené nebo vlastníme nejdou vůbec zobrazit a hlásí to chybu. Myslím že si vystačíme s tím co je, ale někdy není na škodu ihned zalogovat z terénu, hlavně kvůli nedočkavcům kteří hned grabují TB a GC, ale to už se řeší v jiném vlákně. Jestli to není v tvých silách, tak se nedá nic dělat, ale velice by to potěšilo. Díky geba.
  • 0

#291 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 7:21

Chtěl jsem se jen pro info zeptat, jak to je s podporou vývoje ze strany Poklady.cz atd. a další spoluprací Destila... Pokud pošlu příspěvek na vývoj, půjde tobě nebo Destilovi. Pro mne je HG od Destila "mrtvá aplikace". které skončíl vývoj. HG AE je nová aplikace a taky by se měla podle toho tvářit.
  • 0

#292 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 7:24

Napadlo mne drobné vylepšení... Dřív při možnosti logování z HG bylo možno vložit default text, který se vložil do každého logu. Bylo by tedy možné kromě času vkládat do logu fields notes další předdefinovaný text (v nastavení) např. "Nalezeno snadno a rychle. Díky za keš. In/Out: nic Logováno pomocí HG AE
  • 0

#293 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 8:54

sobikovi napsal/a:
Chtěl jsem se jen pro info zeptat, jak to je s podporou vývoje ze strany Poklady.cz atd. a další spoluprací Destila... Pokud pošlu příspěvek na vývoj, půjde tobě nebo Destilovi. Pro mne je HG od Destila "mrtvá aplikace". které skončíl vývoj. HG AE je nová aplikace a taky by se měla podle toho tvářit.

Částečný souhlas. HG AE vychází z kódu, který napsal Destil, takže "zůstane dlouho v nás." Takže gloriolu si zaslouží všichni, kdo dali HG dohromady.

Nakousl bych jiný bod. Rád bych přispěl na vývoj. Třeba by se z těch drobných, co se sejdou, dal zaplatit certifikát pro podpis aplikace. Nebo by si Arcao mohl nakoupit zásobu kávy, aby se mu během zbytečného spánku nehromadila práce. Zkrátka bych chtěl takto poděkovat.
  • 0

#294 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 9:34

sobikovi napsal/a:
Napadlo mne drobné vylepšení... Dřív při možnosti logování z HG bylo možno vložit default text, který se vložil do každého logu. Bylo by tedy možné kromě času vkládat do logu fields notes další předdefinovaný text (v nastavení) např. "Nalezeno snadno a rychle. Díky za keš. In/Out: nic Logováno pomocí HG AE

O toto jsem Arcaa žádal přes SZ...taky bych tuto fci uvítal, ne snad kvůli těmto jednoduchým logům, ale spíš kvůli hlavičce logu, při nějaké delší cestě. Taky jsem ho prosil o možnost za čas přidat ještě #číslo nálezu (od ručně zadaného čísla získávaného přičítáním)
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#295 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 12:36

napada me jeste v oblibenich oznaceni pouze jednoho waypointu/kese
  • 0

#296 Mirra98

Mirra98

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 13:17

Zaprve bych chtel podekovat, za vynalozenou snahu vylepsit tuto aplikaci. Jiz jsem s ni nejakou kesku odlovil a je to parada. Pro me by mohla zustat takova jaka je, jsem s ni nadmiru spokojeny. Jen bych se primluvil k zapinani BT GPS. Kdyz zapnu HG tak z 90% si pred tim zapomenu zapnout BT. Takze opustit aplikaci, zapnout BT a opet zapnout aplikaci. Docela to obtezuje, jsem holt hlava derava... :-) Takze takova hlaska na zeptani zdali zapnout BT nebo ne, by nebyla marna. Dale bych se chtel zeptat, zda-li by bylo moc pracne, pridat k funkci mapy.cz jeste mapy google. Jinak supr prace... moc diky...
  • 0

#297 engys

engys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 16:45

ahoj všichni. Předně děkuji za skvělou aplikaci. Jen bych se chtěl zeptat zda by bylo možné pokud vyhledám kešky stáhnout a vložit do oblíbených všechny najednou. Taková položka ULOŽIT VŠE.
  • 0

#298 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 20:06

engys napsal/a:
pokud vyhledám kešky stáhnout a vložit do oblíbených všechny najednou. Taková položka ULOŽIT VŠE.

Tak to by se me take moc zamlouvalo . vydet ktera je bliz ktera uz je bokem na slepe mape . kdyz jedu autem to co bylo treba SV se zmeny behem chvilky na S a ja ji uz neregistruju
  • 0

#299 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 12:36

Můžete někdo otestovat ten problém s vysokými řádky položek u seznamů?

http://lab.arcao.com...jova-verze.html
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#300 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 12:54

Arcao napsal/a:
Můžete někdo otestovat ten problém s vysokými řádky položek u seznamů?

http://lab.arcao.com...jova-verze.html

Jdu na to, vydrž.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama