Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#301 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 14:07

Tak jsem si nahrál do svého telefonu Nokia N95 nejnovější vývojovou verzi, akorát nevím kde je s vysokými řádky problém?

Potěšila mne současná rychlost při používání oblíbených položek. Opravdu se nyní aplikace jeví jako hodně rychlá...
V této souvislosti mne napadlo jedno malé vylepšení a to, když chci procházet seznam oblíbených a chci se dostat někam do půlky abecedy, tak musím držet šipku "dolů" a čekat. Nešlo by nastavit na tlačítka "doprava" a "doleva" posun po stránkách - PageUp/PageDown?

Díky
Honza

Arcao napsal/a:
Můžete někdo otestovat ten problém s vysokými řádky položek u seznamů?

http://lab.arcao.com...jova-verze.html

• 0

#302 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 15:24

honzat-cz napsal/a:
Tak jsem si nahrál do svého telefonu Nokia N95 nejnovější vývojovou verzi, akorát nevím kde je s vysokými řádky problém?

Arcao napsal/a:

Jsem rovněž připraven a nažhaven...
  • 0

#303 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 16:06

honzat-cz napsal/a:
Nešlo by nastavit na tlačítka "doprava" a "doleva" posun po stránkách - PageUp/PageDown?

Bohužel nešlo, GUI API J2ME tohle neumí. Resp. neexistuje možnost, jak na stávajícím GUI API nastavit viditelnou položku.
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#304 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2009 - 11:37

Konečně jsem vyzkoušel import GPX. Na SE C702 bez problémů. Jen u některých keší/ waypointů není žádný název v řádku. Jen zatržítko a prázdný řádek. Až po zobrazit vidím o co jde. Nahrál jsem cca. 30 keší, bodů se samozřejmě nahrálo o dost víc. Ty bez názvů jsou na začátku a konci seznamu. Také se mi často nezobrazují ikonky před názvem keše/ waypointu. Jinak super aplikace, jen ten mobil díky líné GPS neumožnuje její plné využítí. Dohledání je přeci jen přesnější s 60csx. Ale na zobrazení potřebných dat, úkolů na WPT, zadání úkolu, ... naprosto super.
  • 0

#305 HPPH

HPPH

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2009 - 20:54

Ocenuji vynalozene usili, jiste se najde rada potesenych uzivatelu. Bohuzel mi nejde na BB 8800, fw 4.2 nainstalovat standardni verze. Vyvojova lze nainstalovat, ale po spusteni nahlasi "Error starting, HGArcaoEdition: Module HGAArcaoEdition has verification error 2850 at offset 5c26" a nespusti se. Ma nekdo s BB lepsi zkusenosti?
  • 0

#306 zasa

zasa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2009 - 21:38

Mně zas nejde nainstalovat vývojová na k750i. Máte s tímto pls také nějakou zkušenost?
  • 0

#307 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 8:05

HPPH napsal/a:
Ocenuji vynalozene usili, jiste se najde rada potesenych uzivatelu. Bohuzel mi nejde na BB 8800, fw 4.2 nainstalovat standardni verze. Vyvojova lze nainstalovat, ale po spusteni nahlasi "Error starting, HGArcaoEdition: Module HGAArcaoEdition has verification error 2850 at offset 5c26" a nespusti se. Ma nekdo s BB lepsi zkusenosti?

Mám BB8900 a HCG AE na něm běhá jak blesk a bez problémů. Nepoužívám už prakticky žádný jiný softík. Vlastně ještě Cacheberry pro listingy v zahraničí, ale to jen okrajově.
  • 0

#308 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 11:32

Vyzkoušel jsem vývojovou verzi, ale nemohu se připojit na mapy.cz. Do prohlížeče se dostanu, ale pak nenačte žádnou mapu. Nastavení je v pořádku. Když se připojím mimo aplikaci vše je O.K. U předchozí verze to fungovalo. Ještě se chci připojit k těm co už tady psali, že by chtěli google mapy. Bylo by to možné zakomponovat? Zalamování podle mne funguje. Alespoň já jsem se s tímto problémem nesetkál. Díky.
  • 0

#309 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 376 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 15:29

Arcao napsal/a:

Sice to stále není jak to bývalo, ale je to určitě mnohem lepší! Dík moc!

Ještě bych měl jednu prosbičku, nešlo by to voleb u FN přidat volbu "Vybrat vše" je tam smazat vše, ale když si o víkendu dělám FN offline jen z GCkodu vyčtených z GPS tak potom je označit všechny a dát odeslat je po delším kešování docela boj :)
  • 0
HUAWEI Ascend G300 + c:geo + OSM

#310 Lucka a Ondra

Lucka a Ondra

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 18:34

Vyzkoušeli jsme poslední vývojovou verzi HGAE na nokii N95 8GB a funguje bez problémů a jsme s ní moc spokojeni. Nebylo by možné v oblíbených přidat možnost vytváření složek? Když máte uloženo hodně keší, třeba víc ndž 100, dalo by se v tom lépe orientovat.
  • 0

#311 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 18:57

Lucka a Ondra napsal/a:
Vyzkoušeli jsme poslední vývojovou verzi HGAE na nokii N95 8GB a funguje bez problémů a jsme s ní moc spokojeni. Nebylo by možné v oblíbených přidat možnost vytváření složek? Když máte uloženo hodně keší, třeba víc ndž 100, dalo by se v tom lépe orientovat.

Možná hloupý dotaz, ale proč máte v oblíbených uloženo víc než 100 keší? Čím víc, tím je mobil pomalejší a je to nepřehledný.
  • 0

#312 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2009 - 21:36

Werki: není potřeba označovat, vždy se odešlou všechny FN. Jirifno: Mrknu na to. Nad Google Mapami popřemýšlím. Lucka a Ondra: Složky asi ne, spíše něco ve stylu Oblíbené -> Dle názvu -> A-F -> Keše začínající prvním písmenem A-F. Také podle vzdálenosti, typu, atd.
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#313 Lucka a Ondra

Lucka a Ondra

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2009 - 6:13

Ahoj Sobikovi, nedávno jsme byli na týden pod stanem v jizerských horách a všechno jsme si připravovali doma předem a měli jsme zadáno asi 130 keší včetně zastávek multi. Telefon se nijak výrazně nezpomalil.
  • 0

#314 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2009 - 7:33

Ono záleží asi hodně na výkonu mobilu... ale rozhodně hodně keší v oblíbených je zatím nepřehledných a má to dopad na mapu.. Já si "bral" hodně keší na lov v Rakousku, ale abych se v tom líp vyznal, tak jsem si je rozdělil do několika oblastí lovu a vždy si naimportoval jen menší dávku v reálné oblasti.
  • 0

#315 engys

engys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2009 - 9:37

arcao prosím ještě jednou aby byla možnost při vyhledání uložit vše najednou do oblibenych
  • 0

#316 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2009 - 11:18

Arcao napsal/a:
Jirifno: Mrknu na to. Nad Google Mapami popřemýšlím.

Nevím Arcao čím to bylo, ale už mi fungují i ty mapy. Předtím než jsem spustil tvoji verzi jsem spustil původní verzi HG a pak tvoji. Následně již mapy fungovaly.
  • 0

#317 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2009 - 17:23

tak ještě jednou arcao prosím odpověz! 1.Zapínání BT při spuštění bluetooth GPS (já na to věčinou zapomenu takže musím vypnout HG zapnout Bluetooth zapnout HG) 2.Obecné poznámky (ne u keší ty tam jsou to vím ale obecné). 3.V oblibenich oznaceni pouze jednoho waypointu/keše.
  • 0

#318 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2009 - 8:04

Arcao napsal/a:
Uffffff, nevymíšlejte ptákoviny.

1. kolikrát tohle potřebuješ?

no logovani TB a GC primo u kese by bylo dost dobry zlepseni... si myslim...

co ty moje dotazy prosim?
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

#319 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2009 - 21:46

Ahoj. Zatim mi nedosel GPS modul ale chci se zeptat, zde jde s timto softem zjistovat aktuální gps pozice. Díky Potřeboval bych to na zeměření cache a různých Stage
  • 0

#320 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2009 - 22:43

m4rkus napsal/a:
Ahoj. Zatim mi nedosel GPS modul ale chci se zeptat, zde jde s timto softem zjistovat aktuální gps pozice. Díky

Potřeboval bych to na zeměření cache a různých Stage

Ano, umí. Má jedinečnou funkci "průměrování".
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama