Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#321 skrytci

skrytci

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2009 - 8:22

Arcao - díky!!! Po přečtení příspěvků jsem ihned instaloval a nelituji. I kdyby navíc byla jenom ta šipka :D. I import kěší je perfektní. Ale přece jen - jsem začátečník, prosím o radu (vlastně o rady): 1. Který export z Geogetu je nejvhodnější? (Používám "GeogetGPXv2") 2. Doporučujete exportovat i WP? Pak je mám v oblíbených zvlášť a zdá se mi to nepřehledné?! 3. I když v gpx souboru jsou logy, nezobrazují se mi!? Při volbě "Logy" se telefon připojuje. A s tím souvisí poslední dotaz: 4. Při jakémkoliv pokusu o připojení hlásí: "Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení: err: java.io.IOexception:-18" Nick a passw pro gc.com mám nastavené správně, ostatní aplikace (Opera, maily) fungují. Zkoušel jsem připojení jak wap tak i web. Mám telefon Nokia N70 a BT Nokia LD-3W.
  • 0

#322 Jirgi

Jirgi

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2009 - 8:28

Přes skrýšotlač jsem si vytvořil GPX soubor a chtěl jsem ho otevřít. Aplikace zůstala jen u načítání. Nokia 6300, verze je Arcao 0.4.1 a v GPX souboru bylo 6 WPT. Kde dělám chybu? Má tam být jen jeden WPT? Ještě jsem zapomněl poděkovat za vylepšení aplikace. Takže, DÍKY Arcao
  • 0

#323 iku

iku

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2009 - 10:08

ad Jirgi: Pokud jsi nijak nenastavoval ve Skrýšotlači, co má GPXko obsahovat, tak obsahuje všechny logy, obrázky a další "nepotřebné" věci. Proto to HGAE buď vůbec nenačte, nebo načítá strašně dlouho. Já to řeším tak, že GPX soubor ze Skrýšotlače proženu ještě GeoGetem pomocí makra od Arcaa, které obrázky, logy(...) odstraní.
  • 0

#324 Jirgi

Jirgi

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2009 - 10:54

iku: No něco jsem odklepával, ale ještě jednou si to zkusím. třeba jsem něco přehlídnul. To byl můj první pokus s GPX. Dík
  • 0

#325 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 8:24

Tak nevim, co delam spatne. Verzi 0.4.0 nedokazu na N6233 uspesne nainstalovat ani stazenim jad pres minioperu do telefonu. Vzdy to hlasi Neplatna aplikace. Verzi 0.4.1 bez problemu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#326 Jirgi

Jirgi

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 12:56

gord: V telefonu ti chybí certifikát pro podepisování aplikace. Verze 0.4.0 je podepsaná. 0.4.1 podepsaná není, proto jede, ale musíš potvrzovat určité operace, které chceš udělat. Jako třeba povoli třipojení BT modulu, zápis na kartu atd. Zkus google, dozvíš se více. Certifikát se jmenuje thawte, neco najdeš pod nokiaforum, forum pro trekbuddyho ... Dále když tak soukromé zprávy ať nekazíme vlákno
  • 0

#327 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 12:58

Tak jsem přidal u hledání keší možnost přidat všechny keše do oblíbených.

http://lab.arcao.com...jova-verze.html
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#328 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 16:25

A už je to tu, vývojová verze mi nejde nainstalovat, bo pry chyba autorizace. Normální verze jde a vždy šla... Tak.
  • 0

#329 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 16:41

Ostravacek napsal/a:
A už je to tu, vývojová verze mi nejde nainstalovat, bo pry chyba autorizace.
Normální verze jde a vždy šla...
Tak.

To ji instaluješ přes certifikovanou verzi 0.4.0? Ona ta vývojová je necertifikovaná, a možná je problém v tom že nemůžeš přes certifikovanou verzi nahrát necertifikovanou.
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#330 zasa

zasa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 16:45

Aha, a teď už jde nainstalovat vývojová verze i mně. A to jsem se na stejný problém ptal už dávno... :( ;)
  • 0

#331 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2009 - 17:00

skrytci napsal/a:
4. Při jakémkoliv pokusu o připojení hlásí: "Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení: err: java.io.IOexception:-18"

Když se zkusím připojit na místě bez signálu, vyhodí to tuhle hlášku. Když se pak ale přesunu na místo s perfektním signálem a zkouším se připojit znovu, tak to tu hlášku píše pořád. Pomůže, když se aplikace ukončí a znovu spustí.
  • 0

#332 engys

engys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2009 - 8:28

Arcao díky.
  • 0

#333 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2009 - 7:37

Ahoj Arcao, prosím tě, jaké jsou výhledy na úpravy field notes podle toho co jsem ti psal? Psal to tu už i někdo jiný. - přidání pořadového čísla pixly - přidávání default textu Díky za odpověď. Já jen jestli má cenu se aspoň těšit:-) Díky Q
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#334 CZ_Barti

CZ_Barti

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2009 - 11:41

Ahoj, softík v plné verzi šlape na jedničku a field notes jsou super. Jen jsem chtěl otestovat betu a při instalaci na nokii e66 to vyhodí chybu "neplatný soubor jar" . Diky za info.
  • 0
Noia E66 + HandyGC + Smartcom GPS a SygicMobile , GPS modul Celly a intrní GPS

#335 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2009 - 15:53

Zkoušel jsem hromadné ukládání do oblíbených. Když se mi kešky stahovaly už docela dlouho, přerušil jsem proces. Přece jen jsem nevěděl, co všechno jede a roaming není nejlevnější. Poslední načítaná keš pak byla v seznamu asi osmkrát.
  • 0

#336 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 8:40

Pokud se nepletu, pak jsou zahrnuté v těch Ostatních. Problém ale bude v tom, že to vyhledávání funguje pouze na nejbližších 20 keší od souřadnic celkem...
  • 0

#337 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 10:29

Witko&Wendy napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Pokud se nepletu, pak jsou zahrnuté v těch Ostatních. Problém ale bude v tom, že to vyhledávání funguje pouze na nejbližších 20 keší od souřadnic celkem...

Asi to bude omezený z GC.com nějakou vzdálenosti anžto jsem zkoušel všechny typy nastavení plus jejich kombinace. Kdyz zaškrtnu jen jiné a ostatní tak to nenajde nic(myslím tím nic všechny keše ne jen L a E.)
Add tyto typy lze samostatně vyhledat na GC.com?? Pak už by nebyl problém do HGAE gpx. Ptám se na to proto že budu mít delší volno a letterbox mě zajímají ze všeho nejvíc.

vzdáleností asi ne.
Pro earth by mohlo fungovat možná tohle:
http://www.geocachin...g=16.181533&f=1

typ keše si to vezme z tx= (zadat si nějaké z každého typu natvrdo do programu?) a měnit jen souřadnice... ?
  • 0

#338 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 10:41

Ne, ne, ne. Už se to tady kdysi dávno probíralo... Hledá to na základě jednoduchého vyhledání "nejbližší od zadaného waypointu" např. http://www.geocachin...&submit8=Search Toto vyhledávání vypíše všechny keše od daných souřadnic bez rozdílu, HG a tedy i HGAE načte pouze 1. stranu, tj. pouze 20 keší a tyto filtruje na základě tvého nastavení v HG (HGAE). Díky tomu se může stát, že prostě nic nenajde...

Požadavek (dokonce můj) na změnu tohoto vyhledávání byl už dávno v HG a nebyl zapracován, jelikož nějaký server přes který HG data stahuje to neumí atd. atd.
  • 0

#339 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 11:09

sobikovi napsal/a:
Ne, ne, ne. Už se to tady kdysi dávno probíralo... Hledá to na základě jednoduchého vyhledání "nejbližší od zadaného waypointu" ...

je mi to jasné, jak to asi funguje (a pak je z toho prázdný seznam), odpovídal jsem spíš na "Add tyto typy lze samostatně vyhledat na GC.com??"
Taky bych se přimlouval za změnu funkčnosti.
  • 0

#340 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 12:08

dr.vota napsal/a:
je mi to jasné, jak to asi funguje (a pak je z toho prázdný seznam), odpovídal jsem spíš na "Add tyto typy lze samostatně vyhledat na GC.com??"
Taky bych se přimlouval za změnu funkčnosti.

Jenže dotaz byl na HG a tam to nelze nastavit...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama