Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#341 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2009 - 14:47

Určitě umí hledat všechno. Nedávno jsem pomocí HG AE byl hledat v Dejvicích, kde jeden je. Našlo ho to normálně, načetlo a šel jsem ho plnit.... Mám ale dojem, že neměl ikonku Leterboxu, ale jinou.
  • 0

#342 Destil.cz

Destil.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2009 - 8:35

Ahoj, díval jsem se na Arcao Edition a je to moc pěkné. Je super že se tento open-source projekt hýbe dál. Navrhuji oba projekty spojit resp. povýšit Arcao Edition na další verzi HG a verzovat dále. A založit projekt např. na Google Code, aby se snadno do vývoje mohli přidat i další lidé. Co myslíte?
  • 0
Autor Handy Geocachingu, Locify, organizátor Geocaching na ČVUT, autor na poklady.com

#343 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2009 - 12:55

Nevím, jestli je to bug, ale mám nainstalovanou poslední vývojovou verzi. Když si dám smazat field notes po odeslání a potvrdím že ano, tak se nic neděje. Musím dát ne, pak je seznam smazaný..
  • 0

#344 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2009 - 13:07

To je možný, ale já tam mám data z jednoho lovu, tj. 1-10 field notes... Odeslané hned mažu.
  • 0

#345 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2009 - 11:42

Mám jedno přání, ke kterému mne vede moje stařecká vetchozrakost. Nebylo by možné zobrazovat vzdálenost k cíli pod šipkou větším písmem? ;)
  • 0

#346 pepega

pepega

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2009 - 13:36

mám dotaz, když si vyhledám keš,třeba podle GC kodu, otevřu si jí a pak dám vyhledávat nejbližší, otevře některou z nich a dám zpět, skočí mi to na okno s vyhledáváním podle GC kodu..jde s tím něco udělat? když hledám podle souřadnic tak to nedělá.... díky
  • 0
Geocaching je můj nový život obohacovaný dalšími a dalšími keškami
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/

Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač

#347 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2009 - 12:33

Fakt super aplikace!!! Jen mám trochu problém s vyvojovou verzí. Když ji chci nainstalovat do mobilu (nokia n70) tak při otevření souboru jad. a proklikání se temi instalačními okenky zobrazí: nelze instalovat. Když otevřu jar. tak to napíše: nelze instalovat. neplatný soubor. Mohli byste mi prosím poradit. Normalni verze je v pohode, ale vyvojovka proste nejde nainstalovat:(
  • 0

#348 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2009 - 13:51

Tak jsem narazil na další problém s vývojovou verzí... nevím čím to je, ale když chci odeslat Field notes na server, tak program hlásí že se přihlašuje a pak že odesílá, ale hned spadne do chyby "Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session". Ale když dám hledat, stáhnout listing atd. tak vše funguje. Další co je divočina je, že když dám smazat field note (jednu položku) a dám ano, tak se smaže, ale skočí to do Oblíbených :-)
  • 0

#349 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2009 - 17:31

Nevím jestli to tu už padlo (nepročítal jsem všech 22 stran), ale bylo by možné zprovoznit na HGAE offline mapy? Něco jako v trekbuddy. Myslím že Locify to umí (mě osobně se to teda nepovedlo), ale já locify moc nemusím. Jo a taky jsem se chtěl znovu zeptat: Co musím udělat proto abych na n70 nainstaloval vyvojovou verzi? Podle mě je to tím že není podepsaná a kdyby to tak bylo tak: jak ji podepsat? předem dík;)
  • 0

#350 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2009 - 20:29

sobikovi napsal/a:
Tak jsem narazil na další problém s vývojovou verzí... nevím čím to je, ale když chci odeslat Field notes na server, tak program hlásí že se přihlašuje a pak že odesílá, ale hned spadne do chyby "Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session". Ale když dám hledat, stáhnout listing atd. tak vše funguje.

no nedělá to jen Arcao edition 0.4.1-svn29 - vývojová verze, ale zkusil jsem i verzi Arcao edition 0.4.0 a háže to stejnou chybu... neproběhly na GC.com zase nějaké změny?
  • 0

#351 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2009 - 22:11

Teď jsem to testoval v emulátoru a tam mi to funguje. V sobotu jsem i odesílal ostré Field notes z terénu a taky to prošlo. No zkusim to dlouhodobě sledovat. Je možné, že některý (GC com běží na několika redundantních serverech) ze serverů má trochu jinou interpretaci HTML kódu a v tom je ten problém.
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#352 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 8:36

Arcao napsal/a:
Teď jsem to testoval v emulátoru a tam mi to funguje. V sobotu jsem i odesílal ostré Field notes z terénu a taky to prošlo. No zkusim to dlouhodobě sledovat. Je možné, že některý (GC com běží na několika redundantních serverech) ze serverů má trochu jinou interpretaci HTML kódu a v tom je ten problém.

Na BB problém zatím nezjištěn. Včera jsem odesílal FN a také nic. Šlape to dobře.
  • 0

#353 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 8:54

sobikovi napsal/a:
Tak jsem narazil na další problém s vývojovou verzí... nevím čím to je, ale když chci odeslat Field notes na server, tak program hlásí že se přihlašuje a pak že odesílá, ale hned spadne do chyby "Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session". Ale když dám hledat, stáhnout listing atd. tak vše funguje.

Potvrzuju výše popsanou chybu i na verzi 3.2.5 :(
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

#354 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 10:10

sobikovi napsal/a:

Delala mi to ostra (tedy podepsana) verze, ale pouze v sopotu odpoledne a vecer. Od nedele rano (tedy cca od 10:30), uz vse zase slapalo v pohode.
  • 0

#355 Fllip

Fllip

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 13:03

Používáte někdo tento program na 5800xm? Jde mi o to že se mi nepodařilo rozchodit mapy... zobrazuje se mi pouze bílé pozadí :( Díky za každou radu.
  • 0

#356 Pikomuf

Pikomuf

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 13:13

Ahoj chtel bych se zeptat jestli existuje makro do Gsaku aby delalo to same co makro gpx_hgae.gge.pas. Diky za odpoved
  • 0

#357 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 17:42

Bylo by možné zprovoznit v HGAE offline mapy? Něco jak v trekbuddy. A taky prosim jak to že mi nejde nainstalovat vyvjová verze? Dik
  • 0

#358 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2009 - 19:25

Juchů! Už jsem to konečně nainstaloval. Problém byl v tom že když v mobilu byla jiná verze, tak mobil napsla nelze instalovat. A když jsem odinstaloval starší verzi tak vše proběhlo hladce:)
  • 0

#359 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 22 September 2009 - 20:29

"Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session" Tak sem si konecne zkusil" Fil note", ale hnedle to psalo tuto hlasku jak je jiz zminovano, tak jen hlasim :) pouzivam sonnyericson k750i
  • 0

#360 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 22 September 2009 - 20:50

I mně to už přes týden odmítá odeslat FN na server. Škoda, šikovná funkce.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama