Honza
Sumak.cz napsal/a:
"Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session"
Tak sem si konecne zkusil" Fil note", ale hnedle to psalo tuto hlasku jak je jiz zminovano, tak jen hlasimpouzivam sonnyericson k750i
Publikováno 22 září 2009 - 20:55
Sumak.cz napsal/a:
Tak sem si konecne zkusil" Fil note", ale hnedle to psalo tuto hlasku jak je jiz zminovano, tak jen hlasimpouzivam sonnyericson k750i
Publikováno 23 září 2009 - 11:00
Publikováno 23 září 2009 - 12:24
Merencin napsal/a:
Arcao napsal/a:
Teď jsem to testoval v emulátoru a tam mi to funguje. V sobotu jsem i odesílal ostré Field notes z terénu a taky to prošlo. No zkusim to dlouhodobě sledovat. Je možné, že některý (GC com běží na několika redundantních serverech) ze serverů má trochu jinou interpretaci HTML kódu a v tom je ten problém.
Na BB problém zatím nezjištěn. Včera jsem odesílal FN a také nic. Šlape to dobře.
Publikováno 23 září 2009 - 13:41
Publikováno 25 září 2009 - 8:52
Už dva dny mi to funguje.Hobako napsal/a:
I mně to už přes týden odmítá odeslat FN na server. Škoda, šikovná funkce.
Publikováno 25 září 2009 - 11:23
Publikováno 25 září 2009 - 11:31
Nevím v čem by mohl být problém... ale je zvláštní, že když dám vyhledat, načíst listing atd. atd. tak to chybu nevyhodí, i když by teoreticky mělo taky. Chyba se objevuje jen u FN.dardalion napsal/a:
Objevilo se zase vcera okolo 19:00. Potom cca ve 21:00 se mi uz FN podarilo odeslat.
Mozna by bylo dobre udelat verzi z rozsirenym logovanim.
Publikováno 25 září 2009 - 13:42
sobikovi napsal/a:
Nevím v čem by mohl být problém... ale je zvláštní, že když dám vyhledat, načíst listing atd. atd. tak to chybu nevyhodí, i když by teoreticky mělo taky. Chyba se objevuje jen u FN.dardalion napsal/a:
Objevilo se zase vcera okolo 19:00. Potom cca ve 21:00 se mi uz FN podarilo odeslat.
Mozna by bylo dobre udelat verzi z rozsirenym logovanim.
Publikováno 27 září 2009 - 9:41
Publikováno 27 září 2009 - 22:54
Publikováno 28 září 2009 - 7:21
Co kdyby jsi napsal co se ti nedaří, kde je problém... HG je pro běžné telefony, takže neměl by byt problém.Mikifrosty napsal/a:
Ahoj všichni - zkouším HGAE nainstalovat na Nokii 5610XM, ale bohužel se mi to nedaří? Zná někdo příčinu?
Publikováno 28 září 2009 - 17:46
O.K. - omlouvám se - bylo pozdě večer, dostatečně jsem to nespecifikoval ...sobikovi napsal/a:
Co kdyby jsi napsal co se ti nedaří, kde je problém... HG je pro běžné telefony, takže neměl by byt problém.Mikifrosty napsal/a:
Ahoj všichni - zkouším HGAE nainstalovat na Nokii 5610XM, ale bohužel se mi to nedaří? Zná někdo příčinu?
Publikováno 29 září 2009 - 11:44
Publikováno 29 září 2009 - 12:28
No, napoprvé tomu tak bylo, ale pak mě přesě tohle napadlo a tak jsem původní verzi odtranil - nyní i po kompletním reinstalu nejnovějšího firmware telefonu a HGAE nejde ... - fyzicky tam prográmek je, ale jak jsem psal výše, napíše to při spuštění, že se jedná o neplatnou aplikaci ...bihi75 napsal/a:
Mikifrosty a nerobi ti to preto, ze mas nainstalovanu aj povodny HG? To ma len tak napadlo ako prve...
Publikováno 29 září 2009 - 12:34
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 září 2009 - 13:55
Publikováno 29 září 2009 - 14:21
sobikovi napsal/a:
U mne se to objevilo 1x teď, když jsem instaloval poslední vývojovou verzi. Vše jsem odinstaloval, restartoval telefon, nainstaloval přes aplikace installer, restartoval a běží to OK.
Publikováno 29 září 2009 - 16:11
Publikováno 29 září 2009 - 17:04
Publikováno 29 září 2009 - 18:58
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů