Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#361 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2009 - 20:55

Přidávám se k hlášení chyby při odesílání Field notes. Používám Nokii N95
Honza

Sumak.cz napsal/a:
"Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session"
Tak sem si konecne zkusil" Fil note", ale hnedle to psalo tuto hlasku jak je jiz zminovano, tak jen hlasim :) pouzivam sonnyericson k750i

• 0

#362 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2009 - 11:00

To s tou "session" mi to dělalo taky. Včera a předevčírem jsem to zkoušel a všechny moje testovací FN prošly úplně v pohodě až na server geocaching.com.
  • 0

#363 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2009 - 12:24

Merencin napsal/a:

Arcao napsal/a:
Teď jsem to testoval v emulátoru a tam mi to funguje. V sobotu jsem i odesílal ostré Field notes z terénu a taky to prošlo. No zkusim to dlouhodobě sledovat. Je možné, že některý (GC com běží na několika redundantních serverech) ze serverů má trochu jinou interpretaci HTML kódu a v tom je ten problém.

Na BB problém zatím nezjištěn. Včera jsem odesílal FN a také nic. Šlape to dobře.

Tak je mi líto, ale včera se mi to také stalo. Několikrát. Mám v seznamu 37 FN, odesílal jsem poslední nalezenou.
  • 0

#364 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2009 - 13:41

Tak jsem to prave vyzkousel a podarilo se odeslat... tak tezko rict asi byl nejaky problem na strane GC.com
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

#365 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2009 - 8:52

Hobako napsal/a:
I mně to už přes týden odmítá odeslat FN na server. Škoda, šikovná funkce.

Už dva dny mi to funguje.
Uvažoval jsem, zda by pro případ opakovaného selhání spojení s gc.com nebyla vhodná i možnost exportovat to do texťáku a ten pak importovat standardními prostředky přes Access my Field Notes v profilu. Ale teď to už není aktuální.
  • 0

#366 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2009 - 11:23

"Nejste přihlášen k gc.com, pravděpodobně vypršela vaše session" Objevilo se zase vcera okolo 19:00. Potom cca ve 21:00 se mi uz FN podarilo odeslat. Mozna by bylo dobre udelat verzi z rozsirenym logovanim.
  • 0

#367 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2009 - 11:31

dardalion napsal/a:

Objevilo se zase vcera okolo 19:00. Potom cca ve 21:00 se mi uz FN podarilo odeslat.

Mozna by bylo dobre udelat verzi z rozsirenym logovanim.

Nevím v čem by mohl být problém... ale je zvláštní, že když dám vyhledat, načíst listing atd. atd. tak to chybu nevyhodí, i když by teoreticky mělo taky. Chyba se objevuje jen u FN.
  • 0

#368 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2009 - 13:42

sobikovi napsal/a:

dardalion napsal/a:

Objevilo se zase vcera okolo 19:00. Potom cca ve 21:00 se mi uz FN podarilo odeslat.

Mozna by bylo dobre udelat verzi z rozsirenym logovanim.

Nevím v čem by mohl být problém... ale je zvláštní, že když dám vyhledat, načíst listing atd. atd. tak to chybu nevyhodí, i když by teoreticky mělo taky. Chyba se objevuje jen u FN.

Neni to tim, ze puvodni funkce HG jsou pres nejaky prekladovy server, kdezto nove funkce jako FN jdou naprimo na GC.COM? Ted spekuluji.
  • 0

#369 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2009 - 9:41

Destil na svých stránkách píše něco o tajném tlačítku, které aktivuje servisní menu. Chtěl bych se zeptat jak se tedy servisní menu aktivuje.
  • 0

#370 Mikifrosty

Mikifrosty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2009 - 22:54

Ahoj všichni - zkouším HGAE nainstalovat na Nokii 5610XM, ale bohužel se mi to nedaří? Zná někdo příčinu? Nebo je to pouze pro Symbianové telefony? - nikde jsem se tuto informaci nedočetl ...
Stáhl jsem si nejnovější verzi, ale nezadařilo se - pomůže či poradí někdo?
Nějaké konkrétní zkušenosti či podobné problémy?
  • 0

#371 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2009 - 7:21

Mikifrosty napsal/a:
Ahoj všichni - zkouším HGAE nainstalovat na Nokii 5610XM, ale bohužel se mi to nedaří? Zná někdo příčinu?

Co kdyby jsi napsal co se ti nedaří, kde je problém... HG je pro běžné telefony, takže neměl by byt problém.
  • 0

#372 Mikifrosty

Mikifrosty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2009 - 17:46

sobikovi napsal/a:

Mikifrosty napsal/a:
Ahoj všichni - zkouším HGAE nainstalovat na Nokii 5610XM, ale bohužel se mi to nedaří? Zná někdo příčinu?

Co kdyby jsi napsal co se ti nedaří, kde je problém... HG je pro běžné telefony, takže neměl by byt problém.

O.K. - omlouvám se - bylo pozdě večer, dostatečně jsem to nespecifikoval ...

Tedy jde o to, že původní javovskou aplikaci "Handy Geocaching" jsem na mém mobilu rozchodil napoprvé, nicméně kolega mne upozornil na to, že již nefičí vývoj, a mám se "přeonačit" na HGAE.. Tak jsem stejným způsobem nainstaloval (pomocí oficiálního SW) tuto novou aplikaci, ale při spuštění se mi objevuje hláška: "Neplatná aplikace"...
- původní aplikace HG měla i svoji ikonku, tady je jen univerzální ikona pro aplikaci, která je navíc přeškrtnutá ...
Doufám, že teď jsem svůj problém dostatečně specifikoval ...
  • 0

#373 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 11:44

Mikifrosty a nerobi ti to preto, ze mas nainstalovanu aj povodny HG? To ma len tak napadlo ako prve...
  • 0

#374 Mikifrosty

Mikifrosty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 12:28

bihi75 napsal/a:
Mikifrosty a nerobi ti to preto, ze mas nainstalovanu aj povodny HG? To ma len tak napadlo ako prve...

No, napoprvé tomu tak bylo, ale pak mě přesě tohle napadlo a tak jsem původní verzi odtranil - nyní i po kompletním reinstalu nejnovějšího firmware telefonu a HGAE nejde ... - fyzicky tam prográmek je, ale jak jsem psal výše, napíše to při spuštění, že se jedná o neplatnou aplikaci ...
  • 0

#375 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 12:34

Neplatna aplikace se mi objevovalo, pokud jsem jen nakopiroval jar a jad do telefonu. POkud jsem pres minioperu stahnul a takto nainstaloval, bylo to uz dobre.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#376 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 13:55

U mne se to objevilo 1x teď, když jsem instaloval poslední vývojovou verzi. Vše jsem odinstaloval, restartoval telefon, nainstaloval přes aplikace installer, restartoval a běží to OK.
  • 0

#377 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 14:21

Nová vývojová verze 0.4.1-svn32:

# Při stahování dat akce Stop znamená opravdu stop.
# Na mapě se vykresluje jen to, co je potřeba (dříve se vykreslovaly všechny prvky, i když na displayi nebyly vidět)
# Nyní funguje dotykové ovládání i na text Zpět a Mapa/Navigace u mapy a navigace.
# Opraven bug, kdy při mazání field notes se po smazaní přeplo do seznamu oblíbených.

Stahujte: http://lab.arcao.com...jova-verze.html

Ohledně magnetického kompasu: bude. :)

sobikovi napsal/a:
U mne se to objevilo 1x teď, když jsem instaloval poslední vývojovou verzi. Vše jsem odinstaloval, restartoval telefon, nainstaloval přes aplikace installer, restartoval a běží to OK.

Teď to byla moje chyba :)
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#378 Mikifrosty

Mikifrosty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 16:11

Takže děkuji všem za rady, nakonec asi na šestý nebo sedmý pokus - odinstalace reset (vypnutí) znovu instalace, ... se v mém mobilu nakonec uhnízdila HGAE - a dokonce testovací verze ... Takže jestě jednou díky ...
  • 0

#379 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 17:04

Vypadá to ještě zajímavěji než předchozí verze. Jen by mně zajímalo, kde se ukládají ty stažené informace o keši. Ještě se chci zeptat zda lze nastavit při vyhledávání vyšší počet než dvacet. Vždy když dám vyšší číslo a dám uložit, tak tam mám dvacítku. Nevím jestli je to problém u mně v telefonu (Nokia N82), ale někdy se mi stává, že nemohu zobrazit v prohlížeči "Mapy.cz". Web prohlížeč sice naběhne, ale mám prázdné okno. Dělalo mi to i u předchozí verze. Když už jsem u těch map... Nešlo by zaimplementovat i mapy googlu? Díky.
  • 0

#380 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 18:58

- podívej se tady v tom vlákně kousek zpátky, psal jsem tam podrobně proč je tam těch max. 20... ;) - požadavek na jiné mapy tady byl, čekejme, snad to Arcao vyřeší. Tak bych byl pro jiné mapy než mapy.cz
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama