Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#381 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 19:20

Pokud bych si mohl dovolit vznest take maly navrh na vylepseni, na dotykove Nokii 5800 jde pri zobrazeni listingu tento posouvat jen bocnim jezdcem, bylo by super, pokud by slo posouvat prostym potazenim za text nahoru nebo dolu, jako to je u webovych prohlizecu, snad je rozumet, jak to myslim :) Nemam tuseni, jak by to bylo slozite naprogramovat, ale z meho hlediska by to byl dalsi krucek k dokonalosti beztak jiz temer dokonaleho dilka ;)
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#382 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 10:54

Ahojkáč,
zjistil jsem jednu celkem nepříjemnou věc a to, když si na mapě "odzoomuji", přesunu se někam jinam, než je má aktuální pozice a pak "zazoomuji", tak se mi nepřibližují kešky ve výřezu displeje, ale jakoby aktuální pozice a objekty z displeje "ulítávají" mimo výřez.
Nevím od kdy se tomu tak děje, ale myslím, že dřív se to určitě nestávalo.
Používám Nokii N95 s poslední vývojovou verzí svn32.

Zdraví
Honza

[quote]Arcao napsal/a:
Nová vývojová verze 0.4.1-svn32:

.....
# Na mapě se vykresluje jen to, co je potřeba (dříve se vykreslovaly všechny prvky, i když na displayi nebyly vidět)
.....
  • 0

#383 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 14:46

Vím o tom. Problém je, že to není jednoduchý opravit (nemám znalosti geomatiky).
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#384 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 20:32

Asi delam neco blbe .... Minula verze mi fungovala, ted jsem ji odinstaloval, restartnul telefon a nainstaloval novou. Vse slape do momentu, kdy je nutno zadat prihlasovaci udaje na GC.com - pak se telefon (Nokia 5800) zasekne ve stavu "Prihlasovani k serveru geocaching.com" .... Setkal se s tim i nekdo jiny ??
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#385 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 20:37

Me to na 5800 slape...
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#386 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 20:43

Dva postrehy: Bolo by fakt fajne, keby sa dalo v oblubenych hladat podla prveho pismena. A este jedna vec ma napadla: nedalo by sa spravit nieco ako "zamok" ?Proste by sa nejaky bod v oblubenych nastavil ako uzamknuty a aj pri komplet vymazani by tam zostal. Viem ze sa to da tak ze ho "nezafajknem" ale takto by to bolo bezpecnejsie pre body o ktore nechcem prist. Ale aj takto je HG AE super ;)
  • 0

#387 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 7:58

Mňo, když chci načíst keše z GPX souboru, už při otevření složky s GPX souborem (nebo když se i na GPX soubor dostanu) mi HGA celé spadne. Tak. :(
  • 0

#388 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2009 - 15:52

Jako, že ti spadne celá aplikace nebo se to zasekne na loading dialogu?
  • 0
----

#389 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 10:52

Cela aplikace uplne spadne. Bez varovani. Sice se mi uz i povedlo dostat se k tomu, ze mi to GPX soubor nacitat zacalo, ale tam to pak zamrzlo a nenacetlo nic... Vetsinou to spadne v okamziku, kdy chci otevrit slozku s GPX. Dalsi vec je, ze kdyz si chci hned po nalezeni zapsat Field note, aplikace mi sdeli, ze FN lze zapsat pouze u kese a to jsem od ni treba jen 2m.
  • 0

#390 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 14:17

Ostravacek napsal/a:
Cela aplikace uplne spadne. Bez varovani. Sice se mi uz i povedlo dostat se k tomu, ze mi to GPX soubor nacitat zacalo, ale tam to pak zamrzlo a nenacetlo nic... Vetsinou to spadne v okamziku, kdy chci otevrit slozku s GPX. Dalsi vec je, ze kdyz si chci hned po nalezeni zapsat Field note, aplikace mi sdeli, ze FN lze zapsat pouze u kese a to jsem od ni treba jen 2m.

Pridat field note z oblibenych lze jen u kese, ne u waypintu. Musis vybrat v oblibenych kes, u ktere to chces pridat a az pak dat +Field note. Pokud znas GC kod, tak to pridavej z Hlavni Menu -> Field Notes.

Proc to jde jen u kese a ne u waypointu? No protoze u waypointu nemas GCkod.
  • 0
----

#391 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 14:34

Ostravacek napsal/a:
... chci hned po nalezeni zapsat Field note, aplikace mi sdeli, ze FN lze zapsat pouze u kese a to jsem od ni treba jen 2m.

Tak to budeš muset jít ještě blíž :D
  • 0

#392 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 18:03

Arcao napsal/a:...Musis vybrat v oblibenych kes, u ktere to chces pridat a az pak dat +Field note. Pokud znas GC kod, tak to pridavej z Hlavni Menu -> Field Notes.

Proc to jde jen u kese a ne u waypointu? No protoze u waypointu nemas GCkod.

Tuž včil sem to teprf pochopil... Ha ha ha... :D
No co, sem z teho byl blby tajak tři dny stary pes, no...
  • 0

#393 Doly

Doly

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 18:46

Zdravím. jak se přeposílá Field notes na GC.com? Normálně spustím ve Field notesu odeslat na GC.com? Pokud ano, tak mně to do mého profilu na GC.com nic nepřidá :(
  • 0

#394 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 19:04

Doly napsal/a:
Zdravím. jak se přeposílá Field notes na GC.com? Normálně spustím ve Field notesu odeslat na GC.com? Pokud ano, tak mně to do mého profilu na GC.com nic nepřidá :(

Vložený obrázek
  • 0

#395 Doly

Doly

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2009 - 19:19

Díky už to tam je :).
  • 0

#396 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2009 - 12:52

Prosím arcao nemohl by jsi přidat do HG arcao edition funkci "Light on" myšleno jako že bych jsi do "Další funkce" tuto funkci klikneš na Light on a zapne se ti stálé svícení displeje takže se ti po pár sekundách nezačne stmavovat obrazovka. Díky Hrošík97
  • 0

#397 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2009 - 13:58

Hrošík97 napsal/a:
Prosím arcao nemohl by jsi přidat do HG arcao edition funkci "Light on" myšleno jako že bych jsi do "Další funkce" tuto funkci klikneš na Light on a zapne se ti stálé svícení displeje takže se ti po pár sekundách nezačne stmavovat obrazovka. Díky
Hrošík97

Nelze. Resp. na to neexistuje API v J2ME, kterým by to šlo nastavit. Na některých telefonech funguje technika, kdy se po pár sekundách provádí vypínání a zapínání blikání displaye, čímž pak display svítí stále. Po kolika sekundách to funguje nevím, nastavuje se to v nastavení pod Frekvence blikání.
  • 0
----

#398 ados

ados

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2009 - 14:00

Mám jeden návrh. Nešlo by to udělat tak, aby když naimportuji GPX tak aby se waypointy jednotlivých keší zobrazovali až když keš rozkliknu? Protože když otevřu oblíbené tak je tam několikanásobně víc souborů něž kolik je kešek. A právě to dělají ty waypointy. A taky potom třeba 100 keší načítám i 5 minut. A to ikdyž použiju makro do geogetu. No prostě aby waypointy byly až v detailech keše. Dík
  • 0

#399 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2009 - 21:58

Nešlo by do HG AE dodělat toto?

Většina ručních GPS a programů pro PDA nebo PC si umí z azimutu a vzdálenosti vypočítat nové souřadnice sama. Funkce se většinou jmenuje Project Waypoint (Projekce bodu).

sirkaNova = sirkaStara + vzdalenost * cos(azimut) / 1852
delkaNova = delkaStara + vzdalenost * sin(azimut) * cos(sirkaStara) / 1852

Šířka i délka je minutách.
Vzdlenost v metrech.
Azimut v úhlových jednotkách.
Ta konstanta 1852 je délka námořní míle, což odpovídá jedné minutě po obvodu země.

Převzato z jiného vlákna, ale hodilo by se to ;)
  • 0

#400 Mikifrosty

Mikifrosty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2009 - 22:41

Hrošík97 napsal/a:
Prosím arcao nemohl by jsi přidat do HG arcao edition funkci "Light on" myšleno jako že bych jsi do "Další funkce" tuto funkci klikneš na Light on a zapne se ti stálé svícení displeje takže se ti po pár sekundách nezačne stmavovat obrazovka. Díky
Hrošík97

Nevím co máš za telefon, ale u mé Nokia 5610XM to funguje takto - pokud v nastavení (psal Arcao) nastavím frekvenci blikání na hodnotu "0" - pak diplay svítí stále!!!
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama