Logování vlastni keše
Publikováno 19 July 2009 - 22:03
Publikováno 19 July 2009 - 22:10
Publikováno 19 July 2009 - 23:20
Publikováno 20 July 2009 - 0:08
Publikováno 20 July 2009 - 0:30
PK500 napsal/a:
Treba jen chce vycistit prostor od zelenych krabicek. A tak jeho mu tam strasi. Urcite to neni forma podvodu. Pokud bz chtel ziskat bod muze si najit nejakou s nadupanym logbookem a tam si falesne found klidne udela. ... me soobne moje keska taky rozciluje ze je porad zelena. Ale necham ji tak, co kdybych zapomel kde je. ;-)
moje keše sice nejsou zelené,ale i tak pokud jsem přihlášená tak se mi zobrazuje jako hvězdička.A pokud přihlášená nejsem tak je snad zeleno,modře,žlutě...... všude
a sice je slečna napsaná jako autor,ale v profilu nemá že by byla její.Ale i tak se mi to prostě z principu nelíbí,když už musí být napsaná nahoře,tak nemá logovat a je mi jedno co jí tam straší.
I když jak tak koukám není to jediná keš u které to takhle udělali,autoři oba a jeden found in.Tak někoho to prostě baví pro body.
Publikováno 20 July 2009 - 6:07
A jeje... Dalsi geocacherska valka v nejake mistni komunite? :(Honha 6673 napsal/a:
U keše "Lov v temnotě" GC1QT2H - je normální odlov vlastní keše?
"Co vy na to? Mně se to opravdu nelíbí."
Slapli ti na kuri oko, nebo co?
Je to tvoje cache, neni...
Predbehli te v bodech? Nepredbehli...
Chodil jsi s ni a on ti ji prebral?...
Napsal ji nejprve jen jim, a oni na tebe byli sprosti a propichali ti podrazku u botasek?...
Tak proc tu vlastne rozvijis tu stvavou kampan?
Neznam ani jednoho z vas, ale moc nechapu, proc si ten tvuj "problem" neresis primo s nimi... Napr. slusnym dotazem. Mozna od nich i dostanes slusnou odpoved- vysvetleni... A tim to konci... Muzes nebo nemusis s nimi souhlasit... No a co...
Neni lepsi misto sledovani cizich logu na cizich cache vyrazit do terenu a vyhledavat dalsi skvela mista jako byl ten Staricky kamenny mostek?
Publikováno 20 July 2009 - 6:19
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 20 July 2009 - 6:26
LudekV napsal/a:
Je to sice zvláštní přístup, ale proboha, lidi, geocaching je hra, tak to neřešte. Když to někoho těší, tak mu ten bod přejte.
Znám i případy, kdy někdo založí keš pod týmovým nickem, chvíli počká a pak si ji zaloguje (a taky si ji pochválí a pěkně si poděkuje). Myslím si o tom svoje, ale víc to neřeším.
Asi tak, ať si to každý hraje tak, jak to baví jeho a jak to on sám považuje za správné, protože za počty nálezů nikdo žádné prémie nevyplácí.
Jen ta mrtvá koťátka za každý tisíc nálezů, to je terno ...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 July 2009 - 8:59
Publikováno 20 July 2009 - 9:44
Publikováno 20 July 2009 - 9:59
venca68 napsal/a:
Já mám dokonce jedno FTF na své kešce...
To jsme na tom podobně . (PS: Nemáš ty FTFka náhodou dvě?).
Necháme zdejším moralistům tuto hádanku k vyřešení...
Publikováno 20 July 2009 - 10:48
No mám dvě, ale chtěl jsem se tvářit přiměřeně skromně...Pe_Bo napsal/a:
To jsme na tom podobně . (PS: Nemáš ty FTFka náhodou dvě?).venca68 napsal/a:
Já mám dokonce jedno FTF na své kešce...
Necháme zdejším moralistům tuto hádanku k vyřešení...
Publikováno 20 July 2009 - 10:51
Přesně takhle to taky vidím... Jasně, že se na kešku, kde jsem spoluautorem, nepoženu za FTF. Počkám, až se zaběhne, a pak ji někdy v mezičase korektně odlovím, aby "nestrašila". To nemusí být ani série, třeba jsem pomáhal synovi (Slepicovi) s přípravou jeho kešky. Tak když jsem někdy po roce jel kolem a vzpomněl jsem si, zaskočil jsem, našel, zalogoval...pitovo napsal/a:
pokud spolupracujes s nekym treba na serii a kazdy mate ze serie urcite krabky psane na sebe a u ostatnich je clovek napsany jako spoluautor, tak nevim, proc by si je nemohl odlovit. je pravda, ze ti "strasi" v mape jako neodlovene. sam se chystam na "sve" (rozumej kde jsem spoluautor) krabky, az je odlovi par lidi.
Publikováno 20 July 2009 - 12:50
Publikováno 20 July 2009 - 13:14
Publikováno 20 July 2009 - 13:20
Publikováno 20 July 2009 - 13:42
barbieteam napsal/a:
postupovat takto:
1. Odjeď někam daleko, kde tě "neodlovená" keš vůbec nebude iritovat.
2. Odlov tam keš, zaloguj se, případně pořiď fotku, kdyby se zas našel nějaký šťoural...
3. Zaloguj tuto keš jako Write Note s tím, že jsi tam byl a nalezl, ale found si loguješ na keši GCxxxx, kde jsi spoluautorem.
4. Zaloguj si spolu-vlastní keš jako Found It a i zde jako úlitbu pro moralisty uveď, že jsi "pro ten bod" našel GCyyyy na opačném konci republiky.
5. Keš za domem zmizela z mapy, k žádnému nepřípustnému obohoacení o bod nedošlo, koza se nažrala... co vy na to, vlci z fóra?
.... nedejboze se prestehujes do blizkosti GCyyyy....
6a. opakuj body 1 a 2
7a. zaloguj write note GCzzzz, zaloguj found GCyyyy, kterou jsi puvodne nelogoval kvuli GCxxxx, ze ji tedy ted logujes misto GCzzzz.
nebo
6b. neopakuj body 1 a 2
7b. found na kesi GCxxxx zmen na write note a write note na GCyyyy na found, vsechno peclive vysvetli, at z toho ostatní mají taky srandu.
8. a uz se probuh nestehuj
Publikováno 20 July 2009 - 13:59
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů