Přejít na obsah

Fotka

Vtipy o Geocachingu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
939 odpovědí na toto téma

#541 jakuma.cz

jakuma.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 16:18

Kašlete na Joneu. Blbci jsou v jistém množství prostě všude. Ale byla tu zmínka o Chucku Norrisovi, tak mi to nedá a musím reagovat. Co pořád s tím Chuckem Norrisem máte? Chuck Norris umí fyzicky zalogovat earthcache, Chuck Norris má na všech keškách na světě FTF, Chuck Norris dokáže fyzicky vložit GC větší než je keška. Chápete vůbec, že je to jen herec? Člověk jako kdykoliv jiný? Jestli je ten pan Norris tak strašně úžasný, tak proč se právě TEĎ neobjeví přímo za mnou a nezmlátí mě mou vlastní klávesdspghjgklrgklhrsghrkleh hrklghaarghlaghalrghrwghagrlkr
  • 0

#542 jakuma.cz

jakuma.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 16:18

Vtípek převzán z 9gag nebo z někama, ale snad aspoň někoho pobavil ;)
  • 0

#543 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2739 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 18:41

Škoda, ten vtipný log už je smazaný :-) Teď jen přemýšlím, jestli se chytl za nos autor logu, nebo mu ho spravedlivě vymazal autor keše, jako že tam dotyčný nebyl...
  • 0

#544 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 683 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 19:47

jakuma: tohle je výborný s tím chuckem... :-)
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#545 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 19:54

jakuma.cz napsal/a:
Kašlete na Joneu. Blbci jsou v jistém množství prostě všude. Ale byla tu zmínka o Chucku Norrisovi, tak mi to nedá a musím reagovat. Co pořád s tím Chuckem Norrisem máte? ...............

Taková blbost a tak nahlas jsem se tomu zasmál.

Roman_Jaromer napsal/a:
Škoda, ten vtipný log už je smazaný :-)
Teď jen přemýšlím, jestli se chytl za nos autor logu, nebo mu ho spravedlivě vymazal autor keše, jako že tam dotyčný nebyl...

Autor to asi nebyl. Má desítky archivovaných nebo dezolátních kešek a zřejmě soutěží o největší počet švýcarských vlaječek.
  • 0

#546 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 12 July 2012 - 20:18

Log byl:

Jonea found [Traditional Cache] Lipa 252 m.n.m.
# 11.381
Nenalezena s roztomilou Myyys behem geovýpravy do okolí Unicova. Zanechali jsme zde pro ownera naše cwg, místo vyfotili a prosíme o kontrolu kešky s prípadným disable a uznání našeho logu. Dekujeme. Polojasno, 30 C. TFTC

A byl vymazan ownerem dane kese.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#547 DejfR

DejfR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 10:13

Možná to někomu nepřijde tak vtipné, ale dneska ráno mě tento log opravdu pobavil:

"Jak to vypadá s obnovou? Už je disable dost dlouho (déle než byla enable.....)" :D
  • 0

#548 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2012 - 11:19

Přidávám jeden od sebe:
Vložený obrázek
  • 0

#549 verzana

verzana

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 29 July 2012 - 6:37

http://www.geocachin...34-39e34fdda546

tihle FTFkari me celkem pobavili
  • 0

#550 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 30 July 2012 - 13:33

K pousmani: Tento email mi dnes (30/07/2012) prisel od Groundspeaku a stalo v nem - Hello from Groundspeak! This is your weekly update from Groundspeak for 05 October 2011 to 12 October 2011.
  • 0

#551 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 30 July 2012 - 14:06

Tohle bude spis bota nekoho jineho... Seznam pred casem blokoval geocachingovou postu a pak ji se zpozdenim nekolika mesicu naraz pustil dal, takze to muze byt neco podobneho. Opravdu bylo uzasne, kdyz jsem dostal po vice nez 3 mesicich odpoved na otazku, zda je o pristim vikendu mozne dotycneho kacera zastihnout doma, protoze mam cestu kolem.
  • 0

#552 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 31 July 2012 - 20:35

Dneska se mi povedl opravdu dobrý vtip: Včera večer přišel v mailu log, že na keši, kterou máme u baráku a na kterou dohlížím, protože owner bydlí daleko, je potřeba provést údržbu. Jdu se podívat, a skutečně: keš je na zemi, protože magnet, který ji drží na místě, kam krabka patří, se urval. Beru tedy keš domů a hned ráno magnet lepím. Přitom taky kontroluji obsah, dávám nový sáček na logbook, tužky, předměty na výměnu.... však to znáte. Vrtím hlavou nad tím, co lidi nejsou do kešky schopní nacpat - kromě nových, ještě zabalených dámských náramkových hodinek (sic! :D) tam nebylo nic než nějaké plastové karty na slevu - asi na psí žrádlo bo co, ale mělo to na sobě čip. Medituju nad tím, kdo tohle asi za co vymění. Keš jsem tedy opravila, dosypala něco hezkých věciček a vrátila k polednímu na své místo. Večer si trochu dávám dohromady věci na seminář, kam příští týden odjíždím. Hledám platební kartu, kterou mi i s papírkem s napsaným pinem včera přinesla sestra, co se nám stará o pokladnu. Karta nikde. Hledám na všech možných místech včetně šuplat, kapes a podlahy pod stolem - nic. Uvědomuju si, že karta ležela poblíž místa na stole, kam jsem vyndala věci z keše. Ó hrůzo! Na keši už jsou v mezičase dva logy, že obsahuje mnoho pěkných věcí na výměnu :D! Ta karta byla dost podobná té slevě na psí žrádlo, navíc jsem do keše přidávala štůsek obrázků přibližně podobných rozměrů. Letím jako magor do keše, kontroluju obsah, probírám obrázky, slevu na žrádlo si zatím nikdo nevzal, ale karta nikde! Jdu tedy zpátky a hledám znovu. Nebudu vás napínat - nakonec jsem ji našla, cestou jsem ji položila na stůl v jiné místnosti a někdo na ni odložil notebook. Ale jednu hrůznou hodinu svého života jsem si fakt myslela, že jsem kartu na komunitní účet dala na výměnu do kešky i s papírkem s pinem :D. To by fakt bylo jedinečný!
  • 0

#553 filip-cz

filip-cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 31 July 2012 - 20:55

Dneska jsem na te kesce byl, a na kartu na psi zradlo jsem taky koukal. Nicmene karta s pinem by potesila vic. :D:D
  • 0

#554 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 31 July 2012 - 21:02

Filip-cz: jsem zvědavá, jaký předmět stejné hodnoty bys tam zanechal místo ní :D! Z mé strany by to ovšem bezpochyby bylo to správné pohrdání světskými marnostmi :D - aspoň tak nějak bych se to pokusila sestrám vysvětlit!
  • 0

#555 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 01 August 2012 - 8:08

Jacka_dominikanka - a ty si píšeš PIN na lístek ke kartě? ccc ... já ho mám na firemní kartě napsaný lihovkou :D:D:D
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#556 montezuma2

montezuma2

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 303 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2012 - 12:35

Ta porucha výtahu jako další video je super :D:D:D
  • 0
Vybavení: otahaný Coleman Latitude x1150, celta, karimatka, ešus a vařič, kolo, Garmin Etrex Legend HCx + GeoGet + Geojarry

Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.

Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí ;)

#557 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2012 - 13:17

Tak na karty krome pinu piste jeste kolik je na nich penez, at se da fair tradovat. Pac jesli najdu nekde kartu bez uvedeneho disponibilniho zustatku, dam vam za ten kus umely hmoty maximalne tak CWG :-)
  • 0

#558 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2012 - 13:49

Modrak: Hele, co si budem povídat, jak tě znam, tak ty stejně nejradši do keše vkládáš na výměnu živý sršně :D!
  • 0

#559 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2012 - 14:21

Jacka_dominikanka napsal/a:
Modrak: Hele, co si budem povídat, jak tě znam, tak ty stejně nejradši do keše vkládáš na výměnu živý sršně :D!

Tuhle akci mi snad ani nepripominej :-) Nahodou muzes bejt rada ze jsem ho vyhnal. Prisla jsi tam po mne dost brzo na to aby byl jeste zivej, ale dost pozde na to aby uz byl pekne nastvanej. Mohlo to bejt docela zajimavy, jak bys zdrhala v reholnim habitu po ty bazine B) :D:D
  • 0

#560 Adrian_S

Adrian_S

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 318 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2012 - 17:35

S474N napsal/a:
Log byl:

Jonea found [Traditional Cache] Lipa 252 m.n.m.
# 11.381
Nenalezena s roztomilou Myyys behem geovýpravy do okolí Unicova. Zanechali jsme zde pro ownera naše cwg, místo vyfotili a prosíme o kontrolu kešky s prípadným disable a uznání našeho logu. Dekujeme. Polojasno, 30 C. TFTC

A byl vymazan ownerem dane kese.

Správně, tak se to musí...
DNF - nenalezl jsem
FI - nalezl jsem

FI na DNF -> nasrat, mazat! ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama