Vtipy o Geocachingu
Publikováno 22 únor 2013 - 17:31
Publikováno 22 únor 2013 - 19:24
Publikováno 22 únor 2013 - 22:13
Některé z příspěvků jsou inspirovány částí obsahu tady na fóru (např. osobami nebo vlákny).
Díky Sutechovi za vysvětlení, jak se sem ty *** obrázky vkládají.

--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 22 únor 2013 - 23:00

Publikováno 23 únor 2013 - 0:39
poohDA napsal/a:
toho bych se nebál. Na světě je jistě ještě dost nevyužitých svodidel a on se někdo najde, kdo tam ty filmovky nahází.
Ano, ale na světě je mámo filmových fotoaparátů, takže dříve, než tu filmovku založí, někde jí vezme.
Publikováno 23 únor 2013 - 19:54
To je proto, že GC vyhlásil prémii pro toho, kdo zapletí 1000 Euro, bude mít právo založit 2 000 000 - tou keš. Ale ono to zaplatilo víc lidí a tak jich bude víc, ktří budou mít tu dvoumilióntou.Alke04 napsal/a:
Víte, co by bylo vtipný, kdybychom se té dvoumilionové keše nikdy nedočkali, dneska je to číslo o tisíc menší než včera (předpokládám, že kvůli archivacím)... Co by pak GS dělal :-).
Publikováno 24 únor 2013 - 21:03
Po fóru a geowiki to byla třetí věc, kam jsem zabrousil.KaMo_cz napsal/a:
Ne, Honza zas takový zásluhy v českém GC nemá
pokud nevíš, tak hledej na wiki
Bohužel, dozvěděl jsem se tam toho tolik, jako od tebe

Jo, přesně tohle mi stačí, díky.PaWcz napsal/a:
...Rčení vzniklo prostou aplikací už dříve známé zákonitosti, že Bůh zabije koťátko pokaždé, když masturbuješ!
Jak se k tomu má hplus, netuším.
Edit: Ka_Mo byl rychlejší. A koukám, že jsme oba porušili svatou zásadu "neodpovídat na dotazy začátečníků".
Hplus s tím souvisí tak, že na něj v souvislosti se stejnou otázkou někdo odkazoval.
Jseš v tom sám, KaMo nic neporušil, protože odpověď s nulovou informační hodnotou není odpověď

Publikováno 25 únor 2013 - 0:37
No, spíš to vypadá, že zatím nezaplatil nikdo a GS stále čeká a jubilejní keš odkládá.gerdik napsal/a:
To je proto, že GC vyhlásil prémii pro toho, kdo zapletí 1000 Euro, bude mít právo založit 2 000 000 - tou keš. Ale ono to zaplatilo víc lidí a tak jich bude víc, ktří budou mít tu dvoumilióntou.
Publikováno 25 únor 2013 - 5:57
Publikováno 25 únor 2013 - 7:55
Jacka_dominikanka napsal/a:
BTW - kolik koťátek to odnese, když se založí 2 000 000 keší? Nebo to už pak je aspoň chcíplej tygr?
Nezáleží na počtu keší, ale na odlovech. Takže už na keše nechoďte!!!
Podle grafické statistiky GS je na keškách 241949859 nálezů. Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!
Při průměrné délce koťátka 30 cm by při náskládání za sebe tvořila pás dlouhý 72584 km, což je skoro 2x obvod Země.
Takže lidi, nezabíjejte už žádná další koťátka, najděte si jiný mírumilovnější koníček

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 25 únor 2013 - 9:04
weri napsal/a:
Podle grafické statistiky GS je na keškách 241949859 nálezů. Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!
Při průměrné délce koťátka 30 cm by při náskládání za sebe tvořila pás dlouhý 72584 km, což je skoro 2x obvod Země.
Takže lidi, nezabíjejte už žádná další koťátka, najděte si jiný mírumilovnější koníček
Až tak hrozné to není, protože každému kačerovi se počítá jenom každá celá tisícovka, když odloví 999, tak je všechno v pořádku. Zkusmo jsem projel cacherstats.com a vychází mi to na 109727 mrtvých koťátek, čili ani ne polovinu. Což nic nemění na tom, že jsou to hrozná jatka

Zajímavé je, že za polovinu mrtvých koťátek mohou kačeři s jednou nebo dvěma tisícovkami, zatímco extrémní kombajnéři s >10K mohou jen za jednu sedminu.
Publikováno 25 únor 2013 - 9:13
a to není vše, taky to je jedno fotbalové hřiště pokryté mrtvými tělíčky jedno vedle druhého v jedné vrstvě nebo 806 zavazadlových prostorů vozu Škoda Fabia Hatchback.weri napsal/a:
BTW - kolik koťátek to odnese, když se založí 2 000 000 keší? Nebo to už pak je aspoň chcíplej tygr?
Publikováno 25 únor 2013 - 9:23
To sice jo, ale nezapomeňte ještě na jednu věc. Je jich ještě míň, protože dle Kapsova teorému se některý znova oživíd-n napsal/a:
weri napsal/a:
Až tak hrozné to není, protože každému kačerovi se počítá jenom každá celá tisícovka, když odloví 999, tak je všechno v pořádku. Zkusmo jsem projel cacherstats.com a vychází mi to na 109727 mrtvých koťátek, čili ani ne polovinu. Což nic nemění na tom, že jsou to hrozná jatka
Zajímavé je, že za polovinu mrtvých koťátek mohou kačeři s jednou nebo dvěma tisícovkami, zatímco extrémní kombajnéři s >10K mohou jen za jednu sedminu.
Publikováno 25 únor 2013 - 9:38
d-n napsal/a:
weri napsal/a:
Takže všem, kdo nemají naloveno alespoň 3001 zrušit účty. Jasný důkaz toho, že nováčci napáchají nejvíce škod

Publikováno 25 únor 2013 - 9:40
Zas bych to asi tolik neprožíval!weri napsal/a:
Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!
http://aktualne.cent...phtml?id=770169
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 25 únor 2013 - 9:43
máš tam chybu v řádu, ne kilometrů, ale metrů!weri napsal/a:
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 25 únor 2013 - 11:13
Publikováno 25 únor 2013 - 11:22
Chystá se Geokalendář 2016.
Můžete posílat fotky na vianney@volny.cz
www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 25 únor 2013 - 11:30
dr.vota napsal/a:
máš tam chybu v řádu, ne kilometrů, ale metrů!
Hups, stane se

Vianney napsal/a:
Á, je tady moje oblíbené téma: jakou výhřevnost má tisícibodové koťátko? A CWG?
Výhřevnost smrkového CWG je 13100 kJ/kg, ale u těch koťátek nevím. Zkusím se pozeptat ve zverimexu, jestli nevědí

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 25 únor 2013 - 11:34
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů