Přejít na obsah

Fotka

Vtipy o Geocachingu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
939 odpovědí na toto téma

#761 Alke04

Alke04

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2013 - 17:31

Víte, co by bylo vtipný, kdybychom se té dvoumilionové keše nikdy nedočkali, dneska je to číslo o tisíc menší než včera (předpokládám, že kvůli archivacím)... Co by pak GS dělal :-).
  • 0

#762 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2013 - 19:24

toho bych se nebál. Na světě je jistě ještě dost nevyužitých svodidel a on se někdo najde, kdo tam ty filmovky nahází.
  • 0
.

#763 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2013 - 22:13

Úvodem: Účelem následujícíh obrázků není konkurovat Tiskařovi94 (až takové ambice nemám ;) ), ale napadlo mne pár hovadinek, tak se o ně chci podělit (a také rozšířit povědomí o mé existenci do měst a/nebo krajů, kde nemají to "potěšení" se se mnou setkat osobně).

Některé z příspěvků jsou inspirovány částí obsahu tady na fóru (např. osobami nebo vlákny).

Díky Sutechovi za vysvětlení, jak se sem ty *** obrázky vkládají.

Vložený obrázek

Vložený obrázek

Vložený obrázek

Vložený obrázek
  • 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

#764 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2013 - 23:00

Zírám, jaká se Tiskařovi objevila skvělá konkurence:D - díky, pobavil jsi mě. Jen mám podezření, že mě znáš nebo jsi minimálně na geojihu četl moje vlákno "Co jsem to našla?":D:o:D Jen se zásobami na výpravy to nějak nesedí - mívám v autě celý košík s jídlem a pitím. Dřív se tomu leckdo smál, ale s postupem času.....:P Jo, ptají se, co bude k svačině;) Stále asi nejsem typická "kachna", protože mezi x-páry bot v autě jsou od společenských na jehle až po holinky snad všechny typy.:)
  • 0

#765 Alke04

Alke04

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2013 - 0:39

poohDA napsal/a:
toho bych se nebál. Na světě je jistě ještě dost nevyužitých svodidel a on se někdo najde, kdo tam ty filmovky nahází.

Ano, ale na světě je mámo filmových fotoaparátů, takže dříve, než tu filmovku založí, někde jí vezme.
  • 0

#766 gerdik

gerdik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2013 - 19:54

Alke04 napsal/a:
Víte, co by bylo vtipný, kdybychom se té dvoumilionové keše nikdy nedočkali, dneska je to číslo o tisíc menší než včera (předpokládám, že kvůli archivacím)... Co by pak GS dělal :-).

To je proto, že GC vyhlásil prémii pro toho, kdo zapletí 1000 Euro, bude mít právo založit 2 000 000 - tou keš. Ale ono to zaplatilo víc lidí a tak jich bude víc, ktří budou mít tu dvoumilióntou.
  • 0

#767 slauch

slauch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 21:03

KaMo_cz napsal/a:
Ne, Honza zas takový zásluhy v českém GC nemá ;)
pokud nevíš, tak hledej na wiki

Po fóru a geowiki to byla třetí věc, kam jsem zabrousil.
Bohužel, dozvěděl jsem se tam toho tolik, jako od tebe ;)

PaWcz napsal/a:
...Rčení vzniklo prostou aplikací už dříve známé zákonitosti, že Bůh zabije koťátko pokaždé, když masturbuješ!

Jak se k tomu má hplus, netuším.

Edit: Ka_Mo byl rychlejší. A koukám, že jsme oba porušili svatou zásadu "neodpovídat na dotazy začátečníků".

Jo, přesně tohle mi stačí, díky.

Hplus s tím souvisí tak, že na něj v souvislosti se stejnou otázkou někdo odkazoval.

Jseš v tom sám, KaMo nic neporušil, protože odpověď s nulovou informační hodnotou není odpověď :D
  • 0

#768 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 966 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 0:37

gerdik napsal/a:
To je proto, že GC vyhlásil prémii pro toho, kdo zapletí 1000 Euro, bude mít právo založit 2 000 000 - tou keš. Ale ono to zaplatilo víc lidí a tak jich bude víc, ktří budou mít tu dvoumilióntou.

No, spíš to vypadá, že zatím nezaplatil nikdo a GS stále čeká a jubilejní keš odkládá.
  • 0

#769 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 5:57

BTW - kolik koťátek to odnese, když se založí 2 000 000 keší? Nebo to už pak je aspoň chcíplej tygr?
  • 0

#770 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1 519 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 7:55

Jacka_dominikanka napsal/a:
BTW - kolik koťátek to odnese, když se založí 2 000 000 keší? Nebo to už pak je aspoň chcíplej tygr?

Nezáleží na počtu keší, ale na odlovech. Takže už na keše nechoďte!!!
Podle grafické statistiky GS je na keškách 241949859 nálezů. Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!
Při průměrné délce koťátka 30 cm by při náskládání za sebe tvořila pás dlouhý 72584 km, což je skoro 2x obvod Země.

Takže lidi, nezabíjejte už žádná další koťátka, najděte si jiný mírumilovnější koníček :)
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#771 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:04

weri napsal/a:

Podle grafické statistiky GS je na keškách 241949859 nálezů. Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!
Při průměrné délce koťátka 30 cm by při náskládání za sebe tvořila pás dlouhý 72584 km, což je skoro 2x obvod Země.

Takže lidi, nezabíjejte už žádná další koťátka, najděte si jiný mírumilovnější koníček :)

Až tak hrozné to není, protože každému kačerovi se počítá jenom každá celá tisícovka, když odloví 999, tak je všechno v pořádku. Zkusmo jsem projel cacherstats.com a vychází mi to na 109727 mrtvých koťátek, čili ani ne polovinu. Což nic nemění na tom, že jsou to hrozná jatka ;)

Zajímavé je, že za polovinu mrtvých koťátek mohou kačeři s jednou nebo dvěma tisícovkami, zatímco extrémní kombajnéři s >10K mohou jen za jednu sedminu.
  • 0

#772 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:13

weri napsal/a:

a to není vše, taky to je jedno fotbalové hřiště pokryté mrtvými tělíčky jedno vedle druhého v jedné vrstvě nebo 806 zavazadlových prostorů vozu Škoda Fabia Hatchback.
  • 0
.

#773 slauch

slauch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:23

d-n napsal/a:

weri napsal/a:

Až tak hrozné to není, protože každému kačerovi se počítá jenom každá celá tisícovka, když odloví 999, tak je všechno v pořádku. Zkusmo jsem projel cacherstats.com a vychází mi to na 109727 mrtvých koťátek, čili ani ne polovinu. Což nic nemění na tom, že jsou to hrozná jatka ;)

Zajímavé je, že za polovinu mrtvých koťátek mohou kačeři s jednou nebo dvěma tisícovkami, zatímco extrémní kombajnéři s >10K mohou jen za jednu sedminu.

To sice jo, ale nezapomeňte ještě na jednu věc. Je jich ještě míň, protože dle Kapsova teorému se některý znova oživí
  • 0

#774 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 996 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:38

d-n napsal/a:

weri napsal/a:

Takže všem, kdo nemají naloveno alespoň 3001 zrušit účty. Jasný důkaz toho, že nováčci napáchají nejvíce škod :)
  • 0

#775 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 841 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:40

weri napsal/a:
Takže to je téměř čtvrt milionu mrtných koťátek!!!

Zas bych to asi tolik neprožíval!

http://aktualne.cent...phtml?id=770169
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#776 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 9:43

weri napsal/a:

máš tam chybu v řádu, ne kilometrů, ale metrů!
  • 0

#777 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 11:13

Kilometrů nebo metrů, to je fuk, hlavně ať mi Groundspeak tu dvojitou lajnu chcíplejch koček nevede zrovna kolem baráku, ať na ní nemusim čumět z vokna. Voni jsou všeho schopný. A jestli představená přijde k naší fábii a tam bude plnej kufr mrtvolek, tak mi ten geocaching zatrhne úplně, už to vidim! Asi by to ČAGeo mělo zařídit nějaký kočičí krematorium a byl by klid.
  • 0

#778 Vianney

Vianney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 479 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 11:22

Á, je tady moje oblíbené téma: jakou výhřevnost má tisícibodové koťátko? A CWG?
  • 0

Chystá se Geokalendář 2016.
Můžete posílat fotky na vianney@volny.cz
www.facebook.com/geokalendar

#779 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1 519 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 11:30

dr.vota napsal/a:
máš tam chybu v řádu, ne kilometrů, ale metrů!

Hups, stane se :) Jenom doufám, že podobné drobné chybky nedělám i při počítání statických výpočtu, to by mohlo být nepříjemné :D

Vianney napsal/a:
Á, je tady moje oblíbené téma: jakou výhřevnost má tisícibodové koťátko? A CWG?

Výhřevnost smrkového CWG je 13100 kJ/kg, ale u těch koťátek nevím. Zkusím se pozeptat ve zverimexu, jestli nevědí ;)
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#780 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 11:34

A co těmi koťátky nahradit koninu v hovězích konzervách?
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama