Vtipy o Geocachingu
Publikováno 08 March 2013 - 19:45

Publikováno 09 March 2013 - 21:18
Publikováno 31 March 2013 - 21:16
S pořádným zpožděním po proběhlých událostech jsem tu s další várkou pošahaných komiksů :o.

Vzhledem k tomu, že ne všechny komiksy jsou (objektivně) vtipné, uvažuji, jestli by nebylo lepší to oddělit (vyčlenit) do jiného tématu. Uvítám reakce na oddělení (oddělit či neoddělit, toť otázka).
Druhý komiks ze sedmé várky je založen opět na slovní hříčce - rozhodně se nemá jednat o urážku ownerů eventů, které sloužily pro inspiraci. A i když po tomto možná budu vypadat jako terorista (což teda není žádné terno ;) ), věřím, že owneři po několika proběhlých eventech a mé andšené účasti by mi i mohli věřit, že na ně kvůli názvu eventu nezaútočím ;).
Třetí komiks je inspirován příspěvkem mé fanynky ;). Ve čtvrtém komiksu jsem to původně chtěl hnát nad absurdum a dát tam "zabíjení lidí", ale to by s geocachingem věru nemělo mnoho společného. Poslední komiks bude asi těžké pochopit bez zavadění o příslušné vlákno.
A co se týče prvního komiksu, pokud se začátečnictví měří tím druhým číslem, tak jsem začátečník forever (ale zakázat si to nenechám ;p ).
Jo a teď mi už zbývá se jen modlit, aby v komiksu nebyla někde chyba, protože při editaci nikdo nepozná, co edituju, takže by pak vypadalo, že tento text tam byl vložen dodatečně (až po reakcích).
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 01 April 2013 - 0:16
Publikováno 01 April 2013 - 0:23
Junior86 napsal/a:
PPS: Věřím tomu, že se we...tedy čahoun...prostě owner eventu neurazí 8o)))
Já tedy nevím, ale pojmenovat event Deskohry a kytičky v den, kdy se oficiálně legalizuje použití marihuany pro lékařské účely...

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 01 April 2013 - 0:31
weri napsal/a:
Junior86 napsal/a:
PPS: Věřím tomu, že se we...tedy čahoun...prostě owner eventu neurazí 8o)))
Já tedy nevím, ale pojmenovat event Deskohry a kytičky v den, kdy se oficiálně legalizuje použití marihuany pro lékařské účely...
Ano, každý si tam najde to své. Já si tam našel ten "Bang" a "kostičky" a pak "kytičky"
Publikováno 01 April 2013 - 8:18
http://blog.geocachi...-is-introduced/
Publikováno 01 April 2013 - 8:48

Publikováno 01 April 2013 - 10:29
Junior86 napsal/a:
Viděli jste nové video, Bude nová velikost keše - super nano cache jménem T.I.N.I. 8o) velikosti .
http://blog.geocachi...-is-introduced/
Tak když jsem ráno viděl nadpis v RSS readeru chvíli jsem se těšil, že by snad zamakali konečně na "nano" velikosti, ale ne, zasejc si hrajou s videjema

Publikováno 06 April 2013 - 21:12

Stromovka

Sponzor

Kontrola

Konec eshopu

FTF odměna

Geocoinfest

Kolize

Návštěva

Cirkus

Publikováno 06 April 2013 - 21:30
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 06 April 2013 - 22:43
Publikováno 06 April 2013 - 23:34
Publikováno 07 April 2013 - 10:54
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 23 April 2013 - 15:57

Autonehoda

Nový Garmin

Odplata

Pěna

Autorská práva

Pivo

Závod TB

Vlakáč

Geocaching simulator

2 uživatel(ů) prochází toto téma