TAK TENHLE NEMA CHYBUR-A-von-B napsal/a:
Vrátí se takhle Benjo v pondělí nad ránem domů z FTFky a říká si: ták, ještě se dvakrát vyspím a je tu víkend!

Publikováno 14 August 2009 - 20:16
TAK TENHLE NEMA CHYBUR-A-von-B napsal/a:
Vrátí se takhle Benjo v pondělí nad ránem domů z FTFky a říká si: ták, ještě se dvakrát vyspím a je tu víkend!
Publikováno 16 August 2009 - 1:49
hydrous napsal/a:
Znáte nějaký vtip o Geocachingu?
Nedávno mi jeden kačer říkal tenhle:
Log:
IN: Hračka
OUT: Magnet
PS: je třeba spravit uchyceni krabičky - nedrží.
Publikováno 16 August 2009 - 18:00
Publikováno 17 August 2009 - 11:34
Publikováno 17 August 2009 - 13:22
[b]
Nedávno mi jeden kačer říkal tenhle:
Log:
IN: Hračka
OUT: Magnet
PS: je třeba spravit uchyceni krabičky - nedrží.
Publikováno 17 August 2009 - 23:49
Publikováno 18 August 2009 - 8:47
Publikováno 18 August 2009 - 8:51
Chyba, v takovém případě je nutné vyměnit manželku i milenku za takové, které budou lovit kešky s tebourpridal napsal/a:
Bavi se nezadany kacer s podpantoflakem:
Ty si musis poridit milenku: Manzelka si bude myslet, ze jsi s milenkou, milenka, ze jsi s manzelkou a ty muzes jit se mnou v klidu na kesky :-)
Publikováno 18 August 2009 - 11:24
A ještě lepší když manželka s milenkou vyrazí za tebe na FTF a ty můžeš jít za švarnou sousedkou...R-A-von-B napsal/a:
Chyba, v takovém případě je nutné vyměnit manželku i milenku za takové, které budou lovit kešky s tebourpridal napsal/a:
Bavi se nezadany kacer s podpantoflakem:
Ty si musis poridit milenku: Manzelka si bude myslet, ze jsi s milenkou, milenka, ze jsi s manzelkou a ty muzes jit se mnou v klidu na kesky :-)
Publikováno 18 August 2009 - 12:09
Dobesch napsal/a:
July 29 by kecupak (13 found)
Velice zajímavá cesta! Pri získávání krabicky jsme museli nekolikrát požádat mudly aby si odsedli apod. Pomerne humorné to bylo. Kdybyste tam byli tak se rehníte až do zítra.
fanfulik napsal/a:
kecupak byl i u mě a má dokonce FTF:D měl sebou ale zkušenější kolegu,takže se nikoho neptal...
Publikováno 18 August 2009 - 13:19
Cože, to kvůli nějaké sousedce si nechám vyfouknout FTF, nedejbože vlastní manželkou?petegeo napsal/a:
A ještě lepší když manželka s milenkou vyrazí za tebe na FTF a ty můžeš jít za švarnou sousedkou...:D:D
Publikováno 18 August 2009 - 13:39
Zborovak je tezky.Mudli ae jinak je to lehoucke.O elektrarne ani nemluvimto te hned napadne kde to je.Jinak me chyby v km ta na bagraku v tech krech.potom letiste a ta v infocentru.Podivej.Reknu ti neco na rovinu.Kamos ted byl na letisti a zas nic.Nemohl bys nam rict resnou polohu?? poradil bych ti s nejakou jinou zajmavou ksi na kterou prijit nemuzes.
Publikováno 18 August 2009 - 19:24
Publikováno 18 August 2009 - 19:35
Bruca napsal/a:
Zborovak je tezky.Mudli ae jinak je to lehoucke.O elektrarne ani nemluvimto te hned napadne kde to je.Jinak me chyby v km ta na bagraku v tech krech.potom letiste a ta v infocentru.Podivej.Reknu ti neco na rovinu.Kamos ted byl na letisti a zas nic.Nemohl bys nam rict resnou polohu?? poradil bych ti s nejakou jinou zajmavou ksi na kterou prijit nemuzes.
ách jo...
co mám dělat? nepřímou nápovědu jsem dal, na google jsem odkázal co má hledat... ale čeho je moc, toho je moc:@
![]()
EDIT: letiště - GC1WKR4
má se spočítat azimut + vzdálenost - není z podkladů složité.
na daném azimutu v jisté vzdálenosti je cache. velmi šikovně ukrytá
liborovi patří velký DÍK!
přesto se tadle osůbka stále míjí cca o 300 metrů bokem. no co už. odkaz na pomocníčka v excelu na netu má, víc se "legálně" pomoct nedá, že?
Publikováno 18 August 2009 - 19:36
pepega napsal/a:
# # # V autobuse:
# # # " Dobrý den. Stojí to i ve Studené Vodě?"
# # # " Jak komu, kačerovi možná!"
Publikováno 18 August 2009 - 20:16
LadyVader napsal/a:
pepega napsal/a:
# # # V autobuse:
# # # " Dobrý den. Stojí to i ve Studené Vodě?"
# # # " Jak komu, kačerovi možná!"
Ja to znam z tohodlehttp://www.storyboar...ictures/099.jpg
Publikováno 19 August 2009 - 7:14
no jestli mas garmina tak je tam funkce "projektovat bod" a tam to vse nastavis a trada... jednou jsem se tim uz setkal... tady
Publikováno 21 August 2009 - 0:45
Jako vtip sem do vlakna dobryBruca napsal/a:
holt zatím asi nepochopil, že geocaching je o hledání a o hezkých místech
Publikováno 21 August 2009 - 5:48
Tam o diktování nebylo ani slovo, prostě někoho mrzí že geocaching někdo provozuje jako honičku za body (znám zase lidi kteří neuznávají rekreační sportování - buď to budeš dělat na vrcholové úrovni nebo toho rovnou nech). Ale to je věcí vkusu toho kterého cachera.hplus napsal/a:
Jako vtip sem do vlakna dobryBruca napsal/a:
holt zatím asi nepochopil, že geocaching je o hledání a o hezkých místech, ale nechapu odkud se furt berou lidi, kteri chteji nekomu diktovat, o cem pro nej ma byt geocaching. Co kdyby to zrovna jeho bavilo zrovna pro ty body? Mas pravo mu to zakazat?
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů