Locationlessky
Publikováno 05 leden 2006 - 20:29
Je to jen dočasné, nebo už opravdu všem reversním keškám úplně odzvonilo? Na Groundspeaku jsem o tom nic nenašel....
Díky, Who
Publikováno 05 leden 2006 - 21:24
Pokud se nemylim, byly vsechny presunuty na samostatny system ... waymarking? tak neco.Čirou náhodou jsem narazil o Vánocích v jižních Čechách na nádherný prastarý holubník. Vzpomněl jsem si, že jde také o locationlessku, které už jsem hrozně dlouho nedělal. Přišlo mi líto se nepodělit o tenhle holubník, tak jsem ho zaměřil a nafotil. Začalo mě to docela bavit, tak jsem si říkal, že bych mohl zase pár locationlessek udělat, ale ouha - všechny jsou zaarchivované...
Je to jen dočasné, nebo už opravdu všem reversním keškám úplně odzvonilo? Na Groundspeaku jsem o tom nic nenašel....
Díky, Who
Publikováno 06 leden 2006 - 8:51
Locationlessky jsem mel rad - ne kvuli bodum, ale kvuli odlisnemu zpusobu hledani, ktere nutilo geocachera aktivneji hledat cilove souradnice. Navic jsem si v prosinci blbe precetl termin zaarchivovani a prehledl jedno pismenko, takze jsem si z 1. Jan vyrobil 1. Jun :-( Moje chyba...
Publikováno 05 leden 2006 - 21:33
Pokud se nemylim, byly vsechny presunuty na samostatny system ... waymarking? tak neco.
Nemylim. : If you are not already aware of it locationless caches will soon be removed from geocaching.com or moved to waymarking.com after Jan. 1, 2006. : - to je zpravicka z pulky prosince... cesky: pokud o tom jeste nevite... locationless kesky budou brzy z gc.com odstraneny, nebo od 1. ledna 06 presunuty na Waymarking.com
// jak to dopadlo, jestli teda jsou smazany z povrchu zemskeho nebo jen presunuty jsem nezjistoval...
Publikováno 06 leden 2006 - 10:40

Publikováno 05 leden 2006 - 21:39
Publikováno 06 leden 2006 - 10:20
Zajímavé - ale to se souřadnice nejbližších cestoznaček nedají stáhnout (tak jako si stahujeme souřadnice nejbližších zeměpokladů), nebo jenom neumím najít jak se to dělá?waymarking.com
Publikováno 06 leden 2006 - 12:52
Zajímavé - ale to se souřadnice nejbližších cestoznaček nedají stáhnout (tak jako si stahujeme souřadnice nejbližších zeměpokladů), nebo jenom neumím najít jak se to dělá?
Mě to funguje. Sice si nestáhnu tu nejbližší (ani ne 2 km daleko), ale nějakou rakouskou vidím.
Vpravo si zapni filtr (turn filter), nebo si vpravo rozbal combo "search by origin" a zvol "my home". Pak se ti jednak zobrazí všechny nalezené (hahaha....), a druhak si můžeš zvolit okruh hledání (10, 50 nebo 100 km).
Publikováno 06 leden 2006 - 13:23
Já z Prahy vidím 4 waymarky, ale marně hledám něco jako "download .loc file"Mě to funguje. Sice si nestáhnu tu nejbližší (ani ne 2 km daleko), ale nějakou rakouskou vidím.
Vpravo si zapni filtr (turn filter), nebo si vpravo rozbal combo "search by origin" a zvol "my home". Pak se ti jednak zobrazí všechny nalezené (hahaha....), a druhak si můžeš zvolit okruh hledání (10, 50 nebo 100 km).
Publikováno 06 leden 2006 - 17:24
... no, tak jsem nejak prestal chapat, jakym stylem se ty locationless cache presunuly, nebo daji presunout... snad jen v tom smyslu, ze z nich udelam kategorii... ale co s tim? protoze jak koukam, jestli to dobre chapu, i treba dle toho odkazu... waymark je proste jedno presne urceny misto, treba ta hvezdarna, na ktery se jdu podivat a pak napisu ze jsem tam byl a jak se mi to libilo? (mozna po me nekdo bude chtit nejaky dukazy, fotku...?) ... chapu to dobre? to uz ani neni moc podobny principu locationless, spis Virtual cache... coz, pokud se opet nemylim, neni (teda nebylo) to stejny... ?Jedna se chystá v Brně, už čeká na schválení ;-)
kuk
Publikováno 06 leden 2006 - 14:38
Ja jich z Prahy vidim 6Já z Prahy vidím 4 waymarky, ale marně hledám něco jako "download .loc file"

Publikováno 06 leden 2006 - 14:43
Asi to bude fungovat jinak, třeba to ale jenom není hotové. V logu píšou, že BETA...Já z Prahy vidím 4 waymarky, ale marně hledám něco jako "download .loc file"
Publikováno 07 leden 2006 - 11:14
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů