Jakr přes 400
Vytvořeno od
Anonymous
, led 15 2006 12:38
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 15 leden 2006 - 12:38
Tak jsem si říkal v poslední době při pohledu na statistiky jestli se Jakr tým neoddává zimnímu spánku, ale jak jsem dodatečně zjistil tak opak je pravdou. Nevím jestli mě to uteklo, ale dodatečně balhopřeji k Jendovi a Dáše k předvánočnímu překonání 400 nalezených cache a současně i k víkendové 420. Jen mě není jasné proč to v téhle statistice není zobrazené.
Publikováno 15 leden 2006 - 14:34
No fakt, ve statistikach je porad jen 394 !! Ze ze by si to logovani nechal najednou aby to byla vetsi boma ?? At je to jak je to - Honzo gratuluji a preji hodne dalsich pelnych a vydarenych vyletu za sipkou!!
Publikováno 15 leden 2006 - 14:38
Rekl bych, ze je to dusledek optimalizace zpracovani dat na gc.cz - az Jakr najde dalsi kes v Cesku, tak mu to pripocte vsechno najednou (tj. zjisti soucasny stav), do ty doby si mysli, ze "nic" nenasel ;-)Tak jsem si říkal v poslední době při pohledu na statistiky jestli se Jakr tým neoddává zimnímu spánku, ale jak jsem dodatečně zjistil tak opak je pravdou. Nevím jestli mě to uteklo, ale dodatečně balhopřeji k Jendovi a Dáše k předvánočnímu překonání 400 nalezených cache a současně i k víkendové 420. Jen mě není jasné proč to v téhle statistice není zobrazené.
Kazdopadne taky gratuluju!
Publikováno 15 leden 2006 - 15:46
gratulujeme na krasnu juznu Moravu ))
Saman a Petulka
Publikováno 16 leden 2006 - 8:22
Gratulace, gratulace, gratulace. A teď hupky dupky přes to pětikilo. )
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů