Software - skoro nováček
Vytvořeno od
ow-g
, říj 27 2009 13:02
6 odpovědí na toto téma
Publikováno 27 říjen 2009 - 13:02
Ahoj,i když mam už 85 nálezů...tak sem nováček,protože jsem doteď fungoval s etrex legend...stará dobrá gps...
Chci si tak do měsíce pořídit samsung I900 omnia ...
Má windows mobile a je to docela pěknej foun.
Používáteho někdo na geocaching?
A teď otázka...Pokud máte W(indows)M(obile)...Jakej soft v něm pro geocaching máte...Vůbec nevím,kterej software si vybrat..Kterej byste mi doporučily a kterej používáte...Předem děkuji za případné odpovědi.... ow-g
:) B)B) :D:D
Možná to tu někde je,ale já to nenašel ... :| :@
Publikováno 27 říjen 2009 - 13:08
Sice je z hlediska lexikálně-gramatické stavby otázka zaměřena výhradně na krásnější polovinu lidstva (což je poměrně zvláštní), přesto si dovolím krom obligátní reference na tlačítko HLEDAT připojit i pár tipů:
Geoscout
Beeline GPS - ten jsem používal nejvíc (cca na 1000 keší)
Vito navigator
MoZiGo zřejmě taky...
a mnohé další
Publikováno 27 říjen 2009 - 13:18
Parkis napsal/a:
OziExplorer, GCzII
Presne tak. K zivotu ti to uplne staci. Amen
Vojcek 1986
Publikováno 27 říjen 2009 - 14:21
Já jsem nováček jakbysmet, ale vim, že kamarád má něco od Google a je to super. Jede to pod Windows a tak by ti to tam mělo šlapat. Pracuje to s googlemaps a nemá to chybu.
Publikováno 27 říjen 2009 - 16:10
slanejcukr napsal/a:
Já jsem nováček jakbysmet, ale vim, že kamarád má něco od Google a je to super. Jede to pod Windows a tak by ti to tam mělo šlapat. Pracuje to s googlemaps a nemá to chybu.
Zrejme jde o aplikaci s nazvem GCZII, ktera vyuziva vsak googlemaps jen okrajove (je tady na to vlakno). A pokud chces chodit v lese nebo jinde jen podle techto map, tak ti preji hodne trpelivosti a v pripade pouziti funkce moje poloha i hodne dobry datovy tarif.
Vojcek 1986
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů