Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)
SUPER!!! Jooo!

Publikováno 31 August 2012 - 12:00
Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)
Publikováno 31 August 2012 - 12:11
to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálněmicska napsal/a:
Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?
O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštitGCT028
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 31 August 2012 - 13:56
dr.vota napsal/a:
to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálněmicska napsal/a:
Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?
O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštitGCT028
Publikováno 31 August 2012 - 14:01
micska napsal/a:
Smrk napsal/a:
SUPER!!! Jooo!Samozřejmě, že by muselo i mít i svůj vlastní trackovací číslo
Publikováno 31 August 2012 - 14:05
Publikováno 31 August 2012 - 18:16
Publikováno 31 August 2012 - 18:41
PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC
Publikováno 31 August 2012 - 18:48
Publikováno 31 August 2012 - 19:24
PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC
Publikováno 31 August 2012 - 19:33
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 01 September 2012 - 4:28
Aviatik napsal/a:
Měl jsem v ruce TB, který měl cestovat do Niigaty v Japonsku. Už byl v Japonsku, když ho vzala česká cacherka, která ho odvezla do Čech
Publikováno 01 September 2012 - 15:30
Bambulini napsal/a:
Chystáme se vypustit první TB, ale po přečtení předchozího se nám do toho moc nechce. Ale zase co s už koupeným štítkem, že :-) Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?
Publikováno 01 September 2012 - 15:58
dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)
Publikováno 01 September 2012 - 16:44
kromanonec napsal/a:
dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)
Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.
Publikováno 01 September 2012 - 16:54
OPDCITY napsal/a:
kromanonec napsal/a:
dostik7 napsal/a:
Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.
Já bych zase doporučil: Nechceš discovered logy? Chceš vypouštět trackables? Kup si je, neaktivuj a někomu je věnuj B)
Publikováno 01 September 2012 - 19:00
Publikováno 02 September 2012 - 11:11
dostik7 napsal/a:
No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 02 September 2012 - 11:16
Publikováno 02 September 2012 - 12:59
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů