Publikováno 26 červenec 2011 - 13:33
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:36
brundi
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:51
A jak jsi jim to vysvětlil? Nezeptal ses jich náhodou při vysvětlování, jak na to přišli?brundi napsal/a:
Keš oznašena jako Tradicional Cache ale byla jako Multi Cache ( byly v ní malé drobnustky ).
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:55
Bombis napsal/a:
On je letos ještě nějaky megaevent na Moravě?
Jediny o kterém vim je v Nebílovech.
Zvláštní, že v poslední době už to slyšim a čtu potřetí.
Lidi, opravdu existují i jiné zámky než ty všeobecně profláklý.
Padá z toho na mě deprese
P.S. pravda, taky už se mi povedlo koupit si lístek na vlak z Brna do Rájce místo do Rajhradu
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:11
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:34
Bombis napsal/a:
A to ještě existují Blovice, ale z těch se dá na ME dojít možná i pěšky. Z Bílovic by to byla pakárna i autem. Jedno z kterých.
Už aby to bylo. Zatim se těšim, ale až uvidim ten mumraj ve vesničce s 250 obyvateli, asi mě to přejde.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:42
.... jo, to jsou ty mega, giga a ja nevim co jeste. Nekde u ohnyku na Brdech bude asi lip ....brazajar napsal/a: A co pak mistni ... ze. V kazde vetsi skupine bude statisticky nekdo mene prizpusobivy a s jinou ochotou dodrzovat pravidla...
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:56
Publikováno 31 červenec 2011 - 8:22
Publikováno 31 červenec 2011 - 8:33
stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš"
Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
Publikováno 31 červenec 2011 - 9:04
stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 31 červenec 2011 - 15:24
Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.honny napsal/a:
stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter.?
Publikováno 31 červenec 2011 - 17:54
Publikováno 31 červenec 2011 - 21:37
Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)
Publikováno 03 srpen 2011 - 16:52
no ono kolikrát ti profesoři, inženýrci a jím podobné študované hlavy(nic proti nim) jsou sice dobří ve svém oboru, ale jinak v životě totálně nepoužitelní.olaf3788 napsal/a:
Aviatik: Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.
Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]
Publikováno 21 srpen 2011 - 19:05
Publikováno 21 srpen 2011 - 21:29
a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš"
Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]
Publikováno 21 srpen 2011 - 22:30
a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?
že někdo pýše s chibama, může bít i zdrawotný problém.. dislexie, disgrafika? to teď netuším, ale na základce s náma chodil kluk, který něčím podobným trpěl. nebo nebudou moct volit i lidi co rrrráčkujou?
třeba ten dotyčný neví jaké napsat i/y ale zase je dobrý v něčem jiném, na co ten, co píše bez chybičky, čumí jako sůva z nudlí...
Publikováno 21 srpen 2011 - 22:36
Když vím že píšu jako dobytek, tak to nechám alespoň projet kontrolou pravopisu třeba v blbým Wordu.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů