Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#221 Betax

Betax

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)
  • LocationBrno, Vysočina

Publikováno 16 June 2010 - 16:00

Osobne mam vybornou dlouholetou zkusenost nekolika (mozna i desitek) lidi se znackou Petz. Doporucuji vsem a je jedno jaky model (TikkaXP moje volba)...
  • 0

#222 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 17:22

No, nemám v plánu za to vypláznout takovejch peněz.
  • 0
Sedíš- li jednou půlkou na rozpálených kamnech a druhou na kuse ledu, je ti statisticky velmi příjemně.

#223 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 17:30

Ale je fakt dobrá (mám Tactikka XP), ale to je stejný. Jen mohli udělat jiný pořadí spínaní intenzity.
  • 0

#224 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 18:02

A co teda kdo řikáte tomuhle:
http://sz.aukro.cz/i...rie_zdarma.html
  • 0
Sedíš- li jednou půlkou na rozpálených kamnech a druhou na kuse ledu, je ti statisticky velmi příjemně.

#225 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 18:08

Autor té aukce zjevně koukal do kužele světla, jinak si nedovedu vysvětlit, proč používá tak obrovský font. Mě osobně se nelíbí, nekupoval bych to.
  • 0

#226 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 18:27

Fridmen: opravdu si tak bohaty, aby sis mohl kupovat levne veci? Jasne, pokud to mas nekde do sklepa na uhli a nechce se ti rozsvecet vypinacem, tak to muze byt dobra volba, ale plastovymu krapu za 160 Kc bych se teda nekde v lese nesveril. Staci mensi destik nebo kdovi co a budes po tme. Osobne jsem pred tydnem koupil Fenix HL20 a jsem presvedcen, ze co se i svitivosti tyce, ze bude svitit minimalne 2-3x tolik, co tahle hracka z aukra.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#227 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 18:40

To je jasný že to nebude žádnej Fenix, ale zase si myslim že by to nemuselo bejt ani POLICE USA XENON WATERPROOF TACTICAL 50W. Prostě mě jenom zajímá jestli s tim nemá někdo zkušenost, nebo co si o tom kdo myslí.B)
  • 0

#228 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 18:59

Fridmen: psal si, ze uz nejakou celovku od congu mas. Kolik si jich kupoval v realu? Ja jenom, ze si secti cenu, cos uz do toho nacpal a mas akorat kramy ;)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#229 St@nda

St@nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 19:05

Máme doma dvě. Jednu asi za dvě stovky a jednu o něco málo dražší od firmy Petzl. A šetřit se fakt nevyplatí. Ne, že by ta stará neposloužila, ale Petzl je Petzl. Výborná svítivost, zanedbatelná váha. A ta cena taky není až zas tak strašná.;)
  • 0

#230 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 19:09

S474N: Mam akorat 2- jednu takovou tu malou se třema ledkama(ta je opravdu spíš jenom do stanu, nebo v noci na záchod- prostě taková pohotovostní) a pak tu co jsem jmenoval, ale tu si po upravení fakt nemůžu vynachválit- má to 17 ledek a skoro nic to nežere a můžu se na ní spolehnou, protože vim jak jsem to vevnitř udělal a že to vydrží. Jinak mám ještě tříbarevnou vojenskou klasiku z armishopu a ta svítí taky dobře.
  • 0

#231 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 19:32

Fridmen: takze DODO dodelej doma? No proc ne, ja osobne preferuji "tovarni" reseni. BTW mel si nebo si alespon nekdy videl jak sviti CREE X diody? Ja jenom, ze pokud mas zkusenosti s vojenskymi klasikami nebo congackyma 17 LED, tak by ses mozna divil :)
  • 0

#232 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 19:57

Na vlastní oči ne, jenom obrázky na ledmanii, ale z toho co jsem viděl a četl, soudím že to bude asi dost mazec a bude to asi trochu jinde než čínský baterky. Jediný co mě napadá, co by tomu možná mohlo konkurovat je nabíjecí halogenová lampa se 6V akumulátorem- s tou mám zkušenost a ta svítí fakt dobře, ale jak říkám, s cree nemám skušenost takže nevim.
  • 0

#233 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2010 - 20:06

Fridmen: tak to si bud jist, ze to je uplne nekde jinde. Nejlepsi je to pri nocnich kesich, kdyz jde clovek s vice lidma. Oni rozsviti svoje HoCiMing LED, potom rozsvitis ty a voni si klepou do svych, proc jim nesviti/sviti malo :)
  • 0

#234 Bisaci

Bisaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 17 June 2010 - 7:04

Mrkni sem http://www.geocachin...622#post_204622 Taky jsem používal LED svítílnu , a že jich tam měla, těch LEDek. Když ale zapnu tuhle HL20 na jednu!! tužkovou baterii, tak se světlo z tý LED svítilny prostě a jednoduše vytratí. Pravda, je to jiná cenová kategorie..
  • 0
Cože? Někde je nějaká nová FTF? Hrrr, na ni!

#235 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 17 June 2010 - 8:10

S474N: to musí bejt slastnej pocit :)
  • 0

#236 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 17 June 2010 - 8:19

Bisaci napsal/a:
Když ale zapnu tuhle HL20 na jednu!! tužkovou baterii, tak se světlo z tý LED svítilny prostě a jednoduše vytratí.

To mi pripomina ten objev o tom, ze svetlo neni svetlo, ale pohlcovaci tmy:
http://www.stribro.n...lcovac-tmy.html
:D:D
  • 0

#237 Fridmen

Fridmen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 17 June 2010 - 8:30

To je dobrý, už jsem o tom někdy slyšel. To musel vymyslet nějaký přímý potomek našeho velikána Járy Cimrmana.
  • 0

#238 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 7:46

S474N napsal/a:
Nejlepsi je to pri nocnich kesich, kdyz jde clovek s vice lidma. Oni rozsviti svoje HoCiMing LED, potom rozsvitis ty a voni si klepou do svych, proc jim nesviti/sviti malo :)

Tak to někdy budu muset s váma:D, mám pocit, že ta moje Nitecorka má ještě o trošku větší výkon, než ta tvoje. Já to moc ale naplno nepouštím, na běžný chození po lese (třeba z hospody zpátky na chatu), mi to stačí mít puštěný na první nebo druhej level ze sedmi - podle stavu baterky.
  • 0

#239 Betax

Betax

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)
  • LocationBrno, Vysočina

Publikováno 18 June 2010 - 8:30

A kdy si budeme porovnavat pindiky?? :D:D
  • 0

#240 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 10:18

REVIZ: taky je vetsi a na jine clanky, ale jak pise Betax :D
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama